- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.201
cnm sende catlatma ignesi her hangi bi etki yapti mibenim doktorumda 3 aydan sonra günlük iğneden bahsetti sağol canım öğrenmiş oldum.
yok canım hamile değilim verdaguleren arkadaşımız beni hamile hissediyormuş bende geçen çarşamba vuruldum beklemedeyim, öncesi eşime hep söylemiştim bu günlerde dikkat et hasta olma diye çok üstelemişim demekki :)Allah istesin yeter ki cnm
su an hamile misin ?
ay ben igneyi vuruldugum gun esim cok hastaydi gripti o da mecbur iliski oldu :)
ondan da bana gecti sonra grip :)
bende sali vuruldum sali carsamba ilişki önerdi degerlendirdik ne olur ne olmaz diye persembeyi de degerlendirdik sonra olmadi bi sefer ben cok hasta oldum
canım ağrı yapmadı ama gaz evet afedersin ama halada devam ediyorcnm sende catlatma ignesi her hangi bi etki yapti mi
kasik agrisi gibi gaz yaoti mi bi de afedersin
sağol canım bende fiyatı merak ediyordum.. şuan çalışmıyorum iş arıyorum. hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç inşallah mukafatını birgün alacağız inanıyorum.. istanbulda mısın hangi doktora gidiyorsun merak ettim. benim klomenle olmayacak hissi var içimde sanırım birkaç ay ara verip iğnelere geçeceğim... ama öncesinde maddi hazırlıgımı yapmam gerekecek sanırım. bu ay ikinci klomen kullanışım ama yine tek yumurtam olmuş.. oysaki 2016 ocakta ilk klomende 3 yumurtam olmuştu.. hayırlısı hakkımızdaaynen cnm doktorun onu demek istems
yumurta gekistirme ignesi klomenden daha etkili doktor senin durumuna gore gun veriyo
mesela bana 6 gun verdi.
6 gun her gun vurdurcan dedi
400 e yakin tuttu ama haberin olsun cnm
bana da 3 ay verdi simdi doktorum 3 ay gelme dedi
bu benim ikinci catlatma ignem
klomen+ catlatmayla olmadi
bi de biyle denedik bakalim
bu igne gobekten vuruluyo
tup bebek tedavisinde de bu igne kullanliyomus
hemsire bana tup bebek tedavisi uygulaniyo sanmisti hatta
benim igne sayesinde 4 yumurtam olustu ve catlatma verdi extra yaninda progestan verdi bebek tutsun diye
Ben 170 boyunda 76 kiloyum suanAslinda fazla ama boyum oldugu icin kiloyu gostermiyorum. Senin boy kilo kacti ki ?
Ay canm siz baya stres yapmışsınız :) biz oluruna canımızı istettik sadece okadareğer olmazsa bir dahakine eşim olmadan doktora gidicem günleride ona söylemiycem saat falan kuruyoduk çünkü gece kalkıyorduk
insallah hamileyizdir cnmyok canım hamile değilim verdaguleren arkadaşımız beni hamile hissediyormuş bende geçen çarşamba vuruldum beklemedeyim, öncesi eşime hep söylemiştim bu günlerde dikkat et hasta olma diye çok üstelemişim demekki :)
aynen cnm bende de gaz hala devam ediyor :))) bi de sanci yapıyo :))))canım ağrı yapmadı ama gaz evet afedersin ama halada devam ediyor
Ne guzel senin adina sevindim canim Allah saglicakla kucagina almayida kismet etsin Inshallahfamera ve çatlatma iğnesi ile ilk deneme de hamile kaldım
inşallah sizler de fazla yorulmadan bu mutluluğu yaşarsınız hanımlar.
cnm igne daha etkili inan anliyosun xaten bi de göbeğini sisiriyo igne biraz kilo almis hiss veriyosağol canım bende fiyatı merak ediyordum.. şuan çalışmıyorum iş arıyorum. hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç inşallah mukafatını birgün alacağız inanıyorum.. istanbulda mısın hangi doktora gidiyorsun merak ettim. benim klomenle olmayacak hissi var içimde sanırım birkaç ay ara verip iğnelere geçeceğim... ama öncesinde maddi hazırlıgımı yapmam gerekecek sanırım. bu ay ikinci klomen kullanışım ama yine tek yumurtam olmuş.. oysaki 2016 ocakta ilk klomende 3 yumurtam olmuştu.. hayırlısı hakkımızda
bende öncekinde iğneden sonra sancı ve akıntı olmuştu ama şimdi hiç bir belirti yokinsallah hamileyizdir cnm
benim pek beklentim yok nedense
ama önceki catlatmada hic belirtim olmamisti bu sefer kasik agrilarim cok olmusti belki de merional yumurta gelistirme ignesinin etkisi olabilir
cunku artik agrim yok
bende gecen sali vuruldum
aksilik iste cnm :)
hayirlisi cnm bazilarinda da belirti olmuyo ama hamile kalabiliyobende öncekinde iğneden sonra sancı ve akıntı olmuştu ama şimdi hiç bir belirti yok
Cok asiri degil. Biraz fazla.Ben 170 boyunda 76 kiloyum suan
Canim Dr bana 12 gün kullan diyor bilgin olsunBişey demedi iğneyi yaptı progestan kullan dedi sonra adet olmazsan gel dedi..4-5 gün falan var zaten belirti de varla yok arası gibi off..sen nasılsın
Ya canim kendim saglikli beslenme bide sporla zayiflayabiliyorum, hatta instagramda bir zayfam var istersen takip ede bilirsin need_2_loose_15kg diye, istedigimde zayifliyorum ama su aralar fena sekilde yemek istiyorumCok asiri degil. Biraz fazla.
Beslenmene dikkat et. Hedef koyarak zayifla. Ornegin bu ay 2 kilo obur ay 1 kilo falan gibi. Sonrada hedefine ulasinca kiloyu korumaya ozen goster. Diyetisyene gidebilirsen iyi olur aslinda. 3 5 kilo versen degisimi goreceksib
İnsallah olmazsın iğneden 14 gün sonra test yapabilirsin çıkarKızlar bende bu ayda bise yok galiba bat 20 si falan olması lazım. Ovitrelle yi 2 ekimde yaptırmıştım göğuslerim acımaya basladi sivilcelerim de çıkmaya başladı adet belirtilerim başladı yani
Instagram kullanmiyorum. Demek ki hersey beyinde bitiyoe istersen yapabilirsin :)
Ya canim kendim saglikli beslenme bide sporla zayiflayabiliyorum, hatta instagramda bir zayfam var istersen takip ede bilirsin need_2_loose_15kg diye, istedigimde zayifliyorum ama su aralar fena sekilde yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?