Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
yok canım hamile değilim verdaguleren arkadaşımız beni hamile hissediyormuş bende geçen çarşamba vuruldum beklemedeyim, öncesi eşime hep söylemiştim bu günlerde dikkat et hasta olma diye çok üstelemişim demekki :)

sağol canım bende fiyatı merak ediyordum.. şuan çalışmıyorum iş arıyorum. hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç inşallah mukafatını birgün alacağız inanıyorum.. istanbulda mısın hangi doktora gidiyorsun merak ettim. benim klomenle olmayacak hissi var içimde sanırım birkaç ay ara verip iğnelere geçeceğim... ama öncesinde maddi hazırlıgımı yapmam gerekecek sanırım. bu ay ikinci klomen kullanışım ama yine tek yumurtam olmuş.. oysaki 2016 ocakta ilk klomende 3 yumurtam olmuştu.. hayırlısı hakkımızda

insallah hamileyizdir cnm
benim pek beklentim yok nedense
ama önceki catlatmada hic belirtim olmamisti bu sefer kasik agrilarim cok olmusti belki de merional yumurta gelistirme ignesinin etkisi olabilir
cunku artik agrim yok
bende gecen sali vuruldum
aksilik iste cnm :)

cnm igne daha etkili inan anliyosun xaten bi de göbeğini sisiriyo igne biraz kilo almis hiss veriyo
aynen maddiyatimizi sarsti bizim bayagi cnm bebek isleri ben bebek icin harcadgim paralarla bebek odasini tam takim yapardim :))
ben bi de kv cok istedi illa oraya git dedi ozel.bi hastaneye gidiorum ama memun degilim aslinda cnm cunku ilk klomen + catlatma ignemde kesin hamile kalacaksin haziranda o da olmadi agustosa kadar kesin demisti.bende bi umitlenmistim.negatifi gorunce sogudum doktordan.bi de soruyorum cevap alamiyorum
bu son zaten daha devlete gidicem cnm gidersem

bende öncekinde iğneden sonra sancı ve akıntı olmuştu ama şimdi hiç bir belirti yok

cokricaetcem cnm masallah hayirli saglikli kucagina alirsin insallah
catlatmadan sonra hamilelikle ilgili herjangi bi belirti yasadin mi cnm
ozellikle gizune carpan bi belirti oldu mu

bende öncekinde iğneden sonra sancı ve akıntı olmuştu ama şimdi hiç bir belirti yok
hayirlisi cnm bazilarinda da belirti olmuyo ama hamile kalabiliyo
bi yandan agri olmasi iyi bisey catladiginin göstergesi cnm
bi yandan da kotu de olabilir ( korkum bu )
kiste çeviriyor olabilir
ki insallah oyle degildir

Kızlar bende bu ayda bise yok galiba bat 20 si falan olması lazım. Ovitrelle yi 2 ekimde yaptırmıştım göğuslerim acımaya basladi sivilcelerim de çıkmaya başladı adet belirtilerim başladı yani

Ya canim kendim saglikli beslenme bide sporla zayiflayabiliyorum, hatta instagramda bir zayfam var istersen takip ede bilirsin need_2_loose_15kg diye, istedigimde zayifliyorum ama su aralar fena sekilde yemek istiyorum

Ya canim kendim saglikli beslenme bide sporla zayiflayabiliyorum, hatta instagramda bir zayfam var istersen takip ede bilirsin need_2_loose_15kg diye, istedigimde zayifliyorum ama su aralar fena sekilde yemek istiyorum
Instagram kullanmiyorum. Demek ki hersey beyinde bitiyoe istersen yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…