- 23 Mart 2016
- 77
- 93
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.221
Yapmicam test canım ya geçen ay bikere yaptım negatif görünce üzüldüm yapmayıp hasta olmak daha az geriyor beniİnsallah olmazsın iğneden 14 gün sonra test yapabilirsin çıkar
Ne diyim haklısınYapmicam test canım ya geçen ay bikere yaptım negatif görünce üzüldüm yapmayıp hasta olmak daha az geriyor beni
Aynen kuzum Yapmicam adet olmayı beklicem Dr da zaten 12 gün progestan kullan adet olursan 1 yada 2. Gün olmazsan 5. Gün gel dedi öyle yapicamNe diyim haklısınbende cok test attım çöpe en iyisi beklemek aslında
merhaba biz cocuk düşündügümüz ilk ay doktora gittik eylül ayında ve eşimde varikosel mevcut bu yuzden doktor direk klomen verdi 5 gün içtim ve çatlatma ignesi vurdu benim yaptıklarım su sekilde oldu , çatkatma ignesi 1 gün öncesi ilişkiye girdik ve bittiginde eşim benim bacaklarımdan tutup biraz yukarı cekerek sallandırdı daha sonrasında kalcamın altına yastık koyup 1 saat durdum , spermlerin vajinaya gitmesine yardımcı oluyormuş ve hiç tuvalete kalkmadan sabaha kadar o sekilde uyudum. ignenin vurulduktan sonra doktorum dedigi saatlerde ilişkiye girdi aynı dedigim sekilde uyudum bu sırada eşime 5 günlük igne öncesi keçiboynuzu kürü yaptım bende sogan kürü içtim kurutulmuş incir yedim hepsi için 2 hafta ugrastım ve suanda 6 haftalık hamileyim.. ki eşimde varikosel olmasına ragmen bence sizde bunları bir uygulayın eger olmazsa tüplerinize baktılarmı? tüp bebeklede bir cok bebek sahibi olan anne var canınızı sıkmayın dua edin inşallah sizinde olucakHerkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;
K.K ya uye oldugum tarihten bu yana ilk konumu aciyorum.
Kizlar simdi kisaca kendimi ve sorunlarimi sizinle paylasacagim. 3 bucuk senelik guzel bir evliligim var ve bu evliligi bir evlatla taclandirmak istedik. Baslarda esim istemiyordu, ama yinede korunmuyorduk)
Neyse oyle yada boyle gecti 3 bucuk senemiz ama ortada gelen giden yok. Pko hastasiyim bunu zaten biliyorum 2 seneyi askindir. Neyse artik esimde istemeye basladi bende doktor kontrolunde hamile kalmayi deneyeyim dedim ve girdik bir yola. Hormon tahlilleri, hemogram, idrar testi yapildi. Yumurtaliklara bakildi ve tabiki pko oldugu icin yumlar tembel gelismiyor gelisen catlamiyor. Doktorum klomen verdi ve inofolic e baslatti. Bende sevindim dedim bir yolunu bulduk bu ay hamileyim :))
Ama nerdeeee. 1. Ay olmadi. 2. Ay olmadi ve bu 3. Ayimiz basladi yine klomen inofolic ve ovitrelle ile devam. Pek tabiki hersey Rabbimden o nasip eder ol derse olacaktir ama bizde tedbiri elden birakmayalim. Konuyu acma sebebim ise. Deneyimli anne ve anne adaylarinin tecrubelerinden yola cikip bu yolda birbirimize destek olup bilgi alisverisi yapmaktir. Ve bu uzun ve zorlu bekleyisimizde moral ve motivasyon bulabilmektir. Demem o ki eger sizlerinde benim gibi veya benzer problemleriniz olduysa buyrun gelin hep beraber bu zor zamanlarin ustesinden gelelim.
Soru ve sorunlarimizi acikca belirtip fikir sahibi olmayi temenni ediyorum kizlar.
Klomen + ovitrelle ile hamile kalanlar varmi? Var ise nasil bir yol izlediler? Kacinci aylarinda hamile kaldirlar?
Cevaplarinizi bekliyorum.
Eger bu ayda bebisimiz olmaz ise doktor hanimcigim asilama icin tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi
Umarim Rabbimden tek temennim bu yolda daha fazla hirpalanmadan asilama veya turevlerine gerek kalmadan bebisimize kavusmak.
Lutfen sizlerde topige gelip bilgi alisverisinde bulunun .
Hayirli saglikli mini mini bebislerimiz olmasi dilegiyle :)
Sorun suanda bende. Bir soruna cozum bulsam baska bir yerden baska bir homon hortluyor.merhaba biz cocuk düşündügümüz ilk ay doktora gittik eylül ayında ve eşimde varikosel mevcut bu yuzden doktor direk klomen verdi 5 gün içtim ve çatlatma ignesi vurdu benim yaptıklarım su sekilde oldu , çatkatma ignesi 1 gün öncesi ilişkiye girdik ve bittiginde eşim benim bacaklarımdan tutup biraz yukarı cekerek sallandırdı daha sonrasında kalcamın altına yastık koyup 1 saat durdum , spermlerin vajinaya gitmesine yardımcı oluyormuş ve hiç tuvalete kalkmadan sabaha kadar o sekilde uyudum. ignenin vurulduktan sonra doktorum dedigi saatlerde ilişkiye girdi aynı dedigim sekilde uyudum bu sırada eşime 5 günlük igne öncesi keçiboynuzu kürü yaptım bende sogan kürü içtim kurutulmuş incir yedim hepsi için 2 hafta ugrastım ve suanda 6 haftalık hamileyim.. ki eşimde varikosel olmasına ragmen bence sizde bunları bir uygulayın eger olmazsa tüplerinize baktılarmı? tüp bebeklede bir cok bebek sahibi olan anne var canınızı sıkmayın dua edin inşallah sizinde olucak
amin inşallah ümidini kesme allah hayırlı olan zamanda vericektir , ben eşime içirdim 5 gün boyunca keçiboynuzunu kaynatıp hareketli spermleri arttırıyormuş, dedigin gibi film çektir bakalım ama olmazsada üzülme tüp bebekle benim cok tanıdıgım hemde ikiz hamile kaldı , inşallah allah sanada nasip edicekSorun suanda bende. Bir soruna cozum bulsam baska bir yerden baska bir homon hortluyor.
Keci boynuzunu hic denemedim. Sogan kurude ayni sekilde.
Sogan kuru herkeste ayni etkiyi vermiyor. Bazilarinda adet duzenini bozuyor vs.
Ama keci boynuzunu deneyecegim. Cok duyuyorum cunku.
3 klomen kullandim ve catlatma ignesi. 3 ude negatif sonuclandi. Bende artik bu sene bitene kadar rafa kaldirdim bebek isini.
2017 de yeni umutlarla yeniden baslayacagim. Iyi dileklerin icin cooook tesekkur ederim. Rabbim evladini sana bagislasin. Sag saglim kucagina al insallah.
Not: Yastik koymak, ayaklari havaya dikmek vs hepsini her seferinde denedim. 2017 nin bir kac ayi bos gecerse. Rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum
Bu zamana kadar belirtim olmadi ama bugun igneden sonra 10. Gunum sari tortulu akintim var yururken bile hissedebiliyorum.Kızlar varmı bi gelişme ? bi arkadaş testte pozitif görmüştü noldu Dr a gittimi acaba
O akıntı bende devamlı var bazen sarımsı oluyor bazen beyaz klomen tedavisine başladığımdan beri var çok sinir bozucuBu zamana kadar belirtim olmadi ama bugun igneden sonra 10. Gunum sari tortulu akintim var yururken bile hissedebiliyorum.
Nehir arin bende dün gece hissettim dedim kesin adet oldum ama sari akintiymis. Bide hayatında ilk defa gece Wc ye kalktı :) sende nasıl belirtiler var canimBu zamana kadar belirtim olmadi ama bugun igneden sonra 10. Gunum sari tortulu akintim var yururken bile hissedebiliyorum.
Canim bende yuruyunce hissettim kasiklqrimda batma deilde hafif sizi var sanki yada piskolojik bilmiyorum ilk kullanisimda hamile kaldigimda belirti hatirlamiyorum kafam rahatti sanirim butun belirtilerimi ogrendikten sonra yasamistimNehir arin bende dün gece hissettim dedim kesin adet oldum ama sari akintiymis. Bide hayatında ilk defa gece Wc ye kalktı :) sende nasıl belirtiler var canim
Valla benim de kasıklarda sizi var belde ağrı var sud ama var alıntı var okadar. Belirtisizim :) pazartesi test yapicam ben bakalım hayırlısıCanim bende yuruyunce hissettim kasiklqrimda batma deilde hafif sizi var sanki yada piskolojik bilmiyorum ilk kullanisimda hamile kaldigimda belirti hatirlamiyorum kafam rahatti sanirim butun belirtilerimi ogrendikten sonra yasamistim
Ben de 3 ekimde oldum canım varsa çıkar diye düşünüyorum istersen yapbugun catlatma nın 12.gunu
4 unde vurulmustum
test yapmalimiyim acaba kizlar
Daha erken canim igne etkisiyle pozitif cikabilirbugun catlatma nın 12.gunu
4 unde vurulmustum
test yapmalimiyim acaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?