Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
merhaba biz cocuk düşündügümüz ilk ay doktora gittik eylül ayında ve eşimde varikosel mevcut bu yuzden doktor direk klomen verdi 5 gün içtim ve çatlatma ignesi vurdu benim yaptıklarım su sekilde oldu , çatkatma ignesi 1 gün öncesi ilişkiye girdik ve bittiginde eşim benim bacaklarımdan tutup biraz yukarı cekerek sallandırdı daha sonrasında kalcamın altına yastık koyup 1 saat durdum , spermlerin vajinaya gitmesine yardımcı oluyormuş ve hiç tuvalete kalkmadan sabaha kadar o sekilde uyudum. ignenin vurulduktan sonra doktorum dedigi saatlerde ilişkiye girdi aynı dedigim sekilde uyudum bu sırada eşime 5 günlük igne öncesi keçiboynuzu kürü yaptım bende sogan kürü içtim kurutulmuş incir yedim hepsi için 2 hafta ugrastım ve suanda 6 haftalık hamileyim.. ki eşimde varikosel olmasına ragmen bence sizde bunları bir uygulayın eger olmazsa tüplerinize baktılarmı? tüp bebeklede bir cok bebek sahibi olan anne var canınızı sıkmayın dua edin inşallah sizinde olucak

Sorun suanda bende. Bir soruna cozum bulsam baska bir yerden baska bir homon hortluyor.
Keci boynuzunu hic denemedim. Sogan kurude ayni sekilde.
Sogan kuru herkeste ayni etkiyi vermiyor. Bazilarinda adet duzenini bozuyor vs.
Ama keci boynuzunu deneyecegim. Cok duyuyorum cunku.

3 klomen kullandim ve catlatma ignesi. 3 ude negatif sonuclandi. Bende artik bu sene bitene kadar rafa kaldirdim bebek isini.

2017 de yeni umutlarla yeniden baslayacagim. Iyi dileklerin icin cooook tesekkur ederim. Rabbim evladini sana bagislasin. Sag saglim kucagina al insallah.

Not: Yastik koymak, ayaklari havaya dikmek vs hepsini her seferinde denedim. 2017 nin bir kac ayi bos gecerse. Rahim filmi cektirmeyi dusunuyorum

amin inşallah ümidini kesme allah hayırlı olan zamanda vericektir , ben eşime içirdim 5 gün boyunca keçiboynuzunu kaynatıp hareketli spermleri arttırıyormuş, dedigin gibi film çektir bakalım ama olmazsada üzülme tüp bebekle benim cok tanıdıgım hemde ikiz hamile kaldı , inşallah allah sanada nasip edicek

Nehir arin bende dün gece hissettim dedim kesin adet oldum ama sari akintiymis. Bide hayatında ilk defa gece Wc ye kalktı :) sende nasıl belirtiler var canim
Canim bende yuruyunce hissettim kasiklqrimda batma deilde hafif sizi var sanki yada piskolojik bilmiyorum ilk kullanisimda hamile kaldigimda belirti hatirlamiyorum kafam rahatti sanirim butun belirtilerimi ogrendikten sonra yasamistim

Canim bende yuruyunce hissettim kasiklqrimda batma deilde hafif sizi var sanki yada piskolojik bilmiyorum ilk kullanisimda hamile kaldigimda belirti hatirlamiyorum kafam rahatti sanirim butun belirtilerimi ogrendikten sonra yasamistim
Valla benim de kasıklarda sizi var belde ağrı var sud ama var alıntı var okadar. Belirtisizim :) pazartesi test yapicam ben bakalım hayırlısı

Ben tertemiz tek çizgili test yaptım beklicem bakalım 18 Ekim adet tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…