- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.241
çatlatma iğnesini ne gün yaptırmıştın verda?Valla benim de kasıklarda sizi var belde ağrı var sud ama var alıntı var okadar. Belirtisizim :) pazartesi test yapicam ben bakalım hayırlısı
Benim ignenin 10. Gunu bat tarihim 20 ekim bende eger kirmizilari gormezsem 21 inde test tapmayi dusunuyorumKızlar bat tarihleriniz ne zaman ?
benimde 12,günüm bat tarihi 17-18 gibi..Benim ignenin 10. Gunu bat tarihim 20 ekim bende eger kirmizilari gormezsem 21 inde test tapmayi dusunuyorum
Geçen hafta çarşamba canm vurulduğum gün dahil 11. Günüm bugunçatlatma iğnesini ne gün yaptırmıştın verda?
İgnenin 14. Gunu bat 20 si falanKızlar bat tarihleriniz ne zaman ?
cnm daha yeni gittim disari artik bekleyim bari bi de ignenin etkisiyle silik cikarsa daha cok umit ederim korktum almadimBen de 3 ekimde oldum canım varsa çıkar diye düşünüyorum istersen yap
ne zaman yamaliyim cnm pekiDaha erken canim igne etkisiyle pozitif cikabilir
ayni seyler bende de var cnmBu iğne ilaçlar resmen kimyamızı bozuyor yagünlerdir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bi de gaz sancıları ve şişlik var ki evlere şenlik. Hayatımda göğüs ağrısı yaşamamıştım onun da her türlü ağrısını ve şişkinliğini yaşamış oldum. İnşallah hepimiz için bu kadar eziyete değer de Rabbim mükafatını verir en kısa zamanda
bebek tutunsun diye vermistir xnm progestaniMeraba kizlar bugun doktordaydim progestan estrofem verdi. Pazartesi ignemi olcam 19 mm yumurtam varmis
16. gün regl olmazsan yap bence canımne zaman yamaliyim cnm peki
geçen ay 100 mg sabah akşamdı şimdi 200 mg sabah akşam bende pazrtesi iğnenin olduğu gün başlıcam eminim bu sefer daha kötü yan etkisi olcakbebek tutunsun diye vermistir xnm progestani
bana da ole verdi
ama bana 4 unde igne yaptirmistim o gun icmeye basla dedi
sana tevsiyem yatmadan once ic
ictikten yarim saat bi saat sonra sarhosluk bas dönmesi uyku yapiyo elim kolum kalkmiyo
hmm tmm cnm bat 25 ekim zaten nirmalde ama ognenin etkisiyle erken de olabiliyor16. gün regl olmazsan yap bence canım
bana sadece gunde bir defa dedi cnmgeçen ay 100 mg sabah akşamdı şimdi 200 mg sabah akşam bende pazrtesi iğnenin olduğu gün başlıcam eminim bu sefer daha kötü yan etkisi olcak
bat iğnenin 16. günü oluyo canım eski batı düşünme bat iğne olunca değişiyohmm tmm cnm bat 25 ekim zaten nirmalde ama ognenin etkisiyle erken de olabiliyor
ama bende sadece bi gun erken olmustu
bana birşey söylemedi. en son temmuzda hormonlarım normaldi. prolaktin bi dönem yükseldi ama onun için dostınex veriyolar. progestan ve estrofem rahım kalınlassın diye sanırımbana sadece gunde bir defa dedi cnm
sana niye oyle dedi ki
bende bi de prolaktin yuksekligi var ondan heralde verdi hapi bana sen de de var mi
bana bebek tutunsun diye veriyorum demisti
hmm anladım cnmbat iğnenin 16. günü oluyo canım eski batı düşünme bat iğne olunca değişiyo
ben sormustjm cnm oyle demisti bana da benek tutunsun diye veriyorum diyebana birşey söylemedi. en son temmuzda hormonlarım normaldi. prolaktin bi dönem yükseldi ama onun için dostınex veriyolar. progestan ve estrofem rahım kalınlassın diye sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?