Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
ilaçların yan etkisi gerçekten çok fazla. herşeyi onlara kavuşmak için yapıp katlanıyoruz inşallah olucak inanıyorum

ilaçlara 125 tl verdim eşime nasıl söylicem bilmiyorum valla hep içerideyiz hep
soyle cnm ne olcak bebek isterken istiyolar tabi ki vercez para kendimiz icin degil ki bebegimiz icin harciyoruz
ben de meriolan gekistirme ignesi + catlatma + progestan 500 kusur para gitti cnm napalim Allah hic maddi imkani olmayana yardim etsin insallah biz yine veriyoruz bi sekilde cnm

Hiç umudum yok canım çünkü bütün adet belirtilerim başladı bile göğuslerim açıyor sivilceler çıktı
Ahhh o sivilceler alnim mayin tarlasina dondu resmen:) umutsuz olma canim zaten belirtiler adetke ayni bu ay inaniyorum guzel haberler alcaz bir kisi bile olsa cok sevincem bizlere umut olucak

Ahhh o sivilceler alnim mayin tarlasina dondu resmen:) umutsuz olma canim zaten belirtiler adetke ayni bu ay inaniyorum guzel haberler alcaz bir kisi bile olsa cok sevincem bizlere umut olucak
İnşallah canım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim. Bi arkadaş testte sonucu atmıştı çift çizgi hamileyim diyodu noldu acaba

Benimde iğnem 4 ekim de oldu salı gunu test yap dedi ama yapamicam galiba akinti bende beyaza çevirdi sut beyazı sulu bi de belim ve alt kısım da biseylik var agri değil ama bi rahatsız tarihlerimiz yakin nerdeyse insallah hep birlikte müjde veririz

İnşallah canm rabbim kulağımızı boş bırakmasın inşallah

Cyclo progniova kullanıyorum. Pcos hastasıyım bu ilacı kullanıpta hamile kalan var mı bu hap ile her ay düzenli adet oluyorum ama yumurtlayarak mı yoksa hapın etkisi ile mi adet oluyorum onu bilmşyorum

Kızlaaar dedikodum mu yapılıyor burda sizi gizliden gşzliden takip ediyorum unutmadım bu topiği doktora gittim kesyi gördük gayet güzel dedi salı günü kalp atişları için gidecem ama ne yszıkki klomenin etkisiyle 7 cm lik nur topu gibi bir kistim oluşmuk hiç bu kadar olmazdı kistlerimin büyüklüğü ama dr takip edecez dedi kesen büyüdükçe oda kaybolop gidecek dedi idrar tahlili vermiştim aşırı derecede kum döküyormuşum çaresi bol su içmekmiş bu arada gazı çok olanlar bendede hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta süreyle aşırı gazım vardı odada duramıyordum anlamda veremiyordum hiç böyle olmaxdım hamileliğe yordum artık onuda iğne gibi sol tarafımfa batmalarımda çoktu

Canim cok sevindim senin adına aklımdaydın merak ediyordum noldu acaba diye haber aldım sevindim gelişmelerden yine haberdar et bizi dua et bizim içinde:)

O gaz bende ilk klomen den beri var bu ikinci kullanısim benim için bi belirti değil yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…