- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.261
ilaçların yan etkisi gerçekten çok fazla. herşeyi onlara kavuşmak için yapıp katlanıyoruz inşallah olucak inanıyorumben sormustjm cnm oyle demisti bana da benek tutunsun diye veriyorum diye
yoksa benim doktorun agzindan kerpetenle laf aliyorum sordugim hic biseye cevao vermiyo :)
bana tek progestan vermisti
dostinex bana vermisti 36 dan 24 dusurduk ama bende bittm ilac beni mahvetmisti
ne ararsan vardi cnm
iğne günümüz aynıymış :)Geçen hafta çarşamba canm vurulduğum gün dahil 11. Günüm bugun
aynen oyle cnm naddi manevi acidan zor bi surec icindeyiz ..ilaçların yan etkisi gerçekten çok fazla. herşeyi onlara kavuşmak için yapıp katlanıyoruz inşallah olucak inanıyorum
ilaçlara 125 tl verdim eşime nasıl söylicem bilmiyorum valla hep içerideyiz hepaynen oyle cnm naddi manevi acidan zor bi surec icindeyiz ..
soyle cnm ne olcak bebek isterken istiyolar tabi ki vercez para kendimiz icin degil ki bebegimiz icin harciyoruzilaçlara 125 tl verdim eşime nasıl söylicem bilmiyorum valla hep içerideyiz hep
Ben ignenin vuruldugubu gunu saymiyorum saymammi gerekiyor yumurta bir gun sonra catliyor diye eger onuda sayarsam 11. Gunum ayyy az kalmis cok heycanlibenimde 12,günüm bat tarihi 17-18 gibi..
Canim bence sen yarin sabah bi test yap insallah guzel haberler aliriz sendenİgnenin 14. Gunu bat 20 si falan
Hiç umudum yok canım çünkü bütün adet belirtilerim başladı bile göğuslerim açıyor sivilceler çıktıCanim bence sen yarin sabah bi test yap insallah guzel haberler aliriz senden
Ahhh o sivilceler alnim mayin tarlasina dondu resmen:) umutsuz olma canim zaten belirtiler adetke ayni bu ay inaniyorum guzel haberler alcaz bir kisi bile olsa cok sevincem bizlere umut olucakHiç umudum yok canım çünkü bütün adet belirtilerim başladı bile göğuslerim açıyor sivilceler çıktı
İnşallah canım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim. Bi arkadaş testte sonucu atmıştı çift çizgi hamileyim diyodu noldu acabaAhhh o sivilceler alnim mayin tarlasina dondu resmen:) umutsuz olma canim zaten belirtiler adetke ayni bu ay inaniyorum guzel haberler alcaz bir kisi bile olsa cok sevincem bizlere umut olucak
Evet meryemcan di ismi galiba unuttu bizi hamile olunca :)İnşallah canım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim. Bi arkadaş testte sonucu atmıştı çift çizgi hamileyim diyodu noldu acaba
İnşallah Hamile dır de ondan unutmuştur:) darısı bize :)Evet meryemcan di ismi galiba unuttu bizi hamile olunca :)
Sende ne gibi belirtiler var canm peki :)iğne günümüz aynıymış :)
İnşallah canm rabbim kulağımızı boş bırakmasın inşallahBenimde iğnem 4 ekim de oldu salı gunu test yap dedi ama yapamicam galibaakinti bende beyaza çevirdi sut beyazı sulu bi de belim ve alt kısım da biseylik var agri değil ama bi rahatsız tarihlerimiz yakin nerdeyse insallah hep birlikte müjde veririz
Canim cok sevindim senin adına aklımdaydın merak ediyordum noldu acaba diye haber aldım sevindim gelişmelerden yine haberdar et bizi dua et bizim içinde:)Kızlaaar dedikodum mu yapılıyor burda sizi gizliden gşzliden takip ediyorum unutmadım bu topiğidoktora gittim kesyi gördük gayet güzel dedi salı günü kalp atişları için gidecem ama ne yszıkki klomenin etkisiyle 7 cm lik nur topu gibi bir kistim oluşmuk hiç bu kadar olmazdı kistlerimin büyüklüğü ama dr takip edecez dedi kesen büyüdükçe oda kaybolop gidecek dedi idrar tahlili vermiştim aşırı derecede kum döküyormuşum çaresi bol su içmekmiş bu arada gazı çok olanlar bendede hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta süreyle aşırı gazım vardı odada duramıyordum anlamda veremiyordum hiç böyle olmaxdım hamileliğe yordum artık onuda iğne gibi sol tarafımfa batmalarımda çoktu
O gaz bende ilk klomen den beri var bu ikinci kullanısim benim için bi belirti değil yani :)Kızlaaar dedikodum mu yapılıyor burda sizi gizliden gşzliden takip ediyorum unutmadım bu topiğidoktora gittim kesyi gördük gayet güzel dedi salı günü kalp atişları için gidecem ama ne yszıkki klomenin etkisiyle 7 cm lik nur topu gibi bir kistim oluşmuk hiç bu kadar olmazdı kistlerimin büyüklüğü ama dr takip edecez dedi kesen büyüdükçe oda kaybolop gidecek dedi idrar tahlili vermiştim aşırı derecede kum döküyormuşum çaresi bol su içmekmiş bu arada gazı çok olanlar bendede hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta süreyle aşırı gazım vardı odada duramıyordum anlamda veremiyordum hiç böyle olmaxdım hamileliğe yordum artık onuda iğne gibi sol tarafımfa batmalarımda çoktu
İnşallah belirtidir canım benim iğnenin 15 16. Günden beri başladı o gaz çok zor birey yaO gaz bende ilk klomen den beri var bu ikinci kullanısim benim için bi belirti değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?