- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.281
iğneden sonraki ilk günlerde aşırı gaz sancım oldu bi de kabızlık. şimdi geçti çok şükür. ara ara kasıklarda ve belimde iğne batması gibi sancılarım oldu. şu an sadece sol kasığımda ağrı ve şişlik var ama yumurta sağ taraftaydı. hala göğüslerde hafif ağrı ve şişlik var. senin durum nasıl?Sende ne gibi belirtiler var canm peki :)
Aynen çok kötü şişiyor karnım gazdan. Benim bise yok gibi bu ayda göğuslerim acımaya sivilcelerim çıkmaya başladı adet belirtilerim başladı yaniİnşallah belirtidir canım benim iğnenin 15 16. Günden beri başladı o gaz çok zor birey ya
inşallah Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsinBenimde iğnem 4 ekim de oldu salı gunu test yap dedi ama yapamicam galibaakinti bende beyaza çevirdi sut beyazı sulu bi de belim ve alt kısım da biseylik var agri değil ama bi rahatsız tarihlerimiz yakin nerdeyse insallah hep birlikte müjde veririz
Nasıl öğrendin yani kan da mı idrar da mı ? Ve iğneden sonra kaçıncı günİnşallah belirtidir canım benim iğnenin 15 16. Günden beri başladı o gaz çok zor birey ya
Canım ben 25. Gün test yaptım direk kopkoyu çıktı sende de ne sabır varmış dşyceksin ama içimden gelmemişti hiç yapmak adet bekliyordum göğüsler şişti sivilceler çıktı bu ayda fos dedim ama allahım 2 sene sonra nasip etti tekrardan bu mutluluğu oğlumun 3 yaşı bitti geldi minikNasıl öğrendin yani kan da mı idrar da mı ? Ve iğneden sonra kaçıncı gün
Cok sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin batmalarin adetine ne kadar kala baslamisti. Gaz disinda hic birseyim yokKızlaaar dedikodum mu yapılıyor burda sizi gizliden gşzliden takip ediyorum unutmadım bu topiğidoktora gittim kesyi gördük gayet güzel dedi salı günü kalp atişları için gidecem ama ne yszıkki klomenin etkisiyle 7 cm lik nur topu gibi bir kistim oluşmuk hiç bu kadar olmazdı kistlerimin büyüklüğü ama dr takip edecez dedi kesen büyüdükçe oda kaybolop gidecek dedi idrar tahlili vermiştim aşırı derecede kum döküyormuşum çaresi bol su içmekmiş bu arada gazı çok olanlar bendede hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta süreyle aşırı gazım vardı odada duramıyordum anlamda veremiyordum hiç böyle olmaxdım hamileliğe yordum artık onuda iğne gibi sol tarafımfa batmalarımda çoktu
Sizi olmalimiki kizlar? Sizi olmuyorsa ne demektir(( bende hic bi hiss yok yaa((Valla benim de kasıklarda sizi var belde ağrı var sud ama var alıntı var okadar. Belirtisizim :) pazartesi test yapicam ben bakalım hayırlısı
Canim kasiklarda batma oluyomus hamilelikte ama bizde batma yok sizlama srklinde oda varmi yokmu belli bike deil sahsen ben kendiminkini piskolojik dusunuyorum kendimi dinliyorum belirtim varmi ozaman hafif sizlama hissediyorum artik beynim bedenim bana oyun oynuyor anliycagin fos gibii.Sizi olmalimiki kizlar? Sizi olmuyorsa ne demektir(( bende hic bi hiss yok yaa((
Canm benm hic belirtim olmadı dun aksama kadar. Dun aksam sağ kasıkta ağrı başladı hala ara sıra devam eden. Bide dun gece Wc ye kalktım hayatında bir ilk :) bukadar. Başka bisi yok malesefiğneden sonraki ilk günlerde aşırı gaz sancım oldu bi de kabızlık. şimdi geçti çok şükür. ara ara kasıklarda ve belimde iğne batması gibi sancılarım oldu. şu an sadece sol kasığımda ağrı ve şişlik var ama yumurta sağ taraftaydı. hala göğüslerde hafif ağrı ve şişlik var. senin durum nasıl?
Bende de dun hafif başladı canm. İlk klomenim ne olması gerekiyo tam bilmiyorumSizi olmalimiki kizlar? Sizi olmuyorsa ne demektir(( bende hic bi hiss yok yaa((
bebek tutunsun diye vermistir xnm progestani
bana da ole verdi
ama bana 4 unde igne yaptirmistim o gun icmeye basla dedi
sana tevsiyem yatmadan once ic
ictikten yarim saat bi saat sonra sarhosluk bas dönmesi uyku yapiyo elim kolum kalkmiyo
Bendede gaz var)))Bu iğne ilaçlar resmen kimyamızı bozuyor yagünlerdir kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bi de gaz sancıları ve şişlik var ki evlere şenlik. Hayatımda göğüs ağrısı yaşamamıştım onun da her türlü ağrısını ve şişkinliğini yaşamış oldum. İnşallah hepimiz için bu kadar eziyete değer de Rabbim mükafatını verir en kısa zamanda
Progestan yapar canım onu kaç çıkmıştı progesteron testin ?Canim benim igne gunum pazartesiydi ikiski gunum carsamba oldu yumirtam o gun catladu. Bugun dr gittim progesteron vs. Testler yapuldi. Yumurta cok gzl catlamis dedi. Gerci biz o gun iliski yasayamadik dogru düzgün.neyse bugun dr progestan estrafm folbiol ve corasprin verdi. 4_5 saat önce ictim hepsindrn. Az omce basim dondü bayilacaktim nerdeyse. Ilaclardanmidir yani
Bendede bugun 9. Gunum bakalim nolucak hayirlisiBende de dun hafif başladı canm. İlk klomenim ne olması gerekiyo tam bilmiyorum
Aynen yaaa burdaki kizlara bakiyorum herkeste bir agri bir sizi bende hic agrim yokCanim kasiklarda batma oluyomus hamilelikte ama bizde batma yok sizlama srklinde oda varmi yokmu belli bike deil sahsen ben kendiminkini piskolojik dusunuyorum kendimi dinliyorum belirtim varmi ozaman hafif sizlama hissediyorum artik beynim bedenim bana oyun oynuyor anliycagin fos gibii.
Progestan yapar canım onu kaç çıkmıştı progesteron testin ?
Kaç yumurta vardı geçen ay benim de 17.8 çıktı hamileydim inşallah senin de olur bu ay 11.3 çıktı17 canim cok iyi dedi dr
Kaç yumurta vardı geçen ay benim de 17.8 çıktı hamileydim inşallah senin de olur bu ay 11.3 çıktı
Kaç yumurta vardı geçen ay benim de 17.8 çıktı hamileydim inşallah senin de olur bu ay 11.3 çıktı
aynen oyle ustelik sen 4 ilac icmissin yanlis anlmadiysamCanim benim igne gunum pazartesiydi ikiski gunum carsamba oldu yumirtam o gun catladu. Bugun dr gittim progesteron vs. Testler yapuldi. Yumurta cok gzl catlamis dedi. Gerci biz o gun iliski yasayamadik dogru düzgün.neyse bugun dr progestan estrafm folbiol ve corasprin verdi. 4_5 saat önce ictim hepsindrn. Az omce basim dondü bayilacaktim nerdeyse. Ilaclardanmidir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?