Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Sende ne gibi belirtiler var canm peki :)
iğneden sonraki ilk günlerde aşırı gaz sancım oldu bi de kabızlık. şimdi geçti çok şükür. ara ara kasıklarda ve belimde iğne batması gibi sancılarım oldu. şu an sadece sol kasığımda ağrı ve şişlik var ama yumurta sağ taraftaydı. hala göğüslerde hafif ağrı ve şişlik var. senin durum nasıl?

inşallah Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin

Nasıl öğrendin yani kan da mı idrar da mı ? Ve iğneden sonra kaçıncı gün
Canım ben 25. Gün test yaptım direk kopkoyu çıktı sende de ne sabır varmış dşyceksin ama içimden gelmemişti hiç yapmak adet bekliyordum göğüsler şişti sivilceler çıktı bu ayda fos dedim ama allahım 2 sene sonra nasip etti tekrardan bu mutluluğu oğlumun 3 yaşı bitti geldi minik

Cok sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin batmalarin adetine ne kadar kala baslamisti. Gaz disinda hic birseyim yok

Sizi olmalimiki kizlar? Sizi olmuyorsa ne demektir(( bende hic bi hiss yok yaa((
Canim kasiklarda batma oluyomus hamilelikte ama bizde batma yok sizlama srklinde oda varmi yokmu belli bike deil sahsen ben kendiminkini piskolojik dusunuyorum kendimi dinliyorum belirtim varmi ozaman hafif sizlama hissediyorum artik beynim bedenim bana oyun oynuyor anliycagin fos gibii.

Canm benm hic belirtim olmadı dun aksama kadar. Dun aksam sağ kasıkta ağrı başladı hala ara sıra devam eden. Bide dun gece Wc ye kalktım hayatında bir ilk :) bukadar. Başka bisi yok malesef

bebek tutunsun diye vermistir xnm progestani
bana da ole verdi
ama bana 4 unde igne yaptirmistim o gun icmeye basla dedi
sana tevsiyem yatmadan once ic
ictikten yarim saat bi saat sonra sarhosluk bas dönmesi uyku yapiyo elim kolum kalkmiyo

Canim benim igne gunum pazartesiydi ikiski gunum carsamba oldu yumirtam o gun catladu. Bugun dr gittim progesteron vs. Testler yapuldi. Yumurta cok gzl catlamis dedi. Gerci biz o gun iliski yasayamadik dogru düzgün.neyse bugun dr progestan estrafm folbiol ve corasprin verdi. 4_5 saat önce ictim hepsindrn. Az omce basim dondü bayilacaktim nerdeyse. Ilaclardanmidir yani

Son düzenleme:
Bendede gaz var))) canim oyoe dogrusur Inshallah Allah cabamizi bosa cikarmaz Amin, bendede gogus agrisi var, kacinci gunundesin ignenin?

Progestan yapar canım onu kaç çıkmıştı progesteron testin ?

Aynen yaaa burdaki kizlara bakiyorum herkeste bir agri bir sizi bende hic agrim yok psikolojik olarak kendimde agri ariyorum;((

Kaç yumurta vardı geçen ay benim de 17.8 çıktı hamileydim inşallah senin de olur bu ay 11.3 çıktı

Ay canim agzindan bal damliyor. 2 yumirtam oldu büyügü 26mm olmusken igne oldum. Carsamba iliski dedi ama daha once de söylrdim esimin stres yapmasindan ötürü günduz saatlerde olmadi gece oldu. Dr gündüz olsn demişti. Tutarmı ki

aynen oyle ustelik sen 4 ilac icmissin yanlis anlmadiysam
progeston basli baslina zaten sarhosluk veriyo cok etlili cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…