Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canım benim 4 yumurtada öyle çıktı 10 üzeri kaliteli yumurtlama oluyor gebelikte de yüksek oluyo progesteron ama tabi net bişey değil

bugun biraz temizlik yaptim
ama sadece ortaligi süpürdüm
belim cok agridi kizlar
isim bittikten sonra agrim gecti
Canim aynisi bendede var hala agriyo belim ama kadiklarimda hic bir agri yok bide basim cok donuyo halsizim sabah ovulasyon testi yaptim silik cikti ignenin gununude sayarsam bugun 12. Gun

Canim aynisi bendede var hala agriyo belim ama kadiklarimda hic bir agri yok bide basim cok donuyo halsizim sabah ovulasyon testi yaptim silik cikti ignenin gununude sayarsam bugun 12. Gun
benim de 13.gun gun cnm igne gununu sayarsam 4 unde olmustum igneyi
bende halsizlik yok basim da donmuyo cnm
bence sende var biseyler heralde :))))
bas dönmesi halsizlik en belirgin bekirtiler cnm
cunku ignenin etkisiyle hemen hemen hepimizde kasik bel agrisi oluyo zaten
ama bas dinmesi halsizlik olmuyor
hayirlisini diliyorum senin ve hepimiz icin cnm
ama daha test yapma. ignenin icinde bi madde hsg hormonunu yukseltiyomus yani hamilelik hormonunu cnm o yuzden daha erken ignenin etkisiyle cift cizgi cikabilir

Canim
Canim bende dusuk tabsiyon var ona bagliyorum kasik agrisi hic yok butun hamileler kasik agrisindan bahsediyor ilk kullanisimdada belirtim yoktu sanki hamile oldugumu ogrenmistim persembeye kadar insallah dayanabilirim

Canim

Canim bende dusuk tabsiyon var ona bagliyorum kasik agrisi hic yok butun hamileler kasik agrisindan bahsediyor ilk kullanisimdada belirtim yoktu sanki hamile oldugumu ogrenmistim persembeye kadar insallah dayanabilirim
illa herkeste kasik agrisi olmuyor cnm
bende de mesela sanirim ignenin etkisi gecti oyle ilk haftadaki gibi kasik agrim olmuyo
sadece cok egilip kalkınca agri oluyo
bende cok sabirsizlaniyorum
ama bana hayal gibi geliyor iki cizgi gorecegimi sanmiyorum
erken mi ya 13.gun bazilari okuyorum 9.gununde bile ogrenmis gitmis doktora hamile cikmis
ama nirmalde 9 gun erken degil mi
benim bata da 9 gun kaldi xnm
senin ne zmn ?

Canim hic umutsuzluga kapilma ilk kullandigimda tek yumjrtam vardi imkansiz diyorudum tutmustu doktorum.bile sasirdi ama nasip olmadi simdi 4 yumurta var ama ozmanki gibi rahat degilim gunleri de iyi degerlendiremedim bat 20 ekim canim bende 21 ine kadar kirmizilari gormezsem test yapmayi dusunuyorum 9 gunum var diye dusunme yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra regl olunuyor bence 15. Gun test yap varsa cikar ki ben 14. Gunumde sabah yapip ogrenmistim insallah guzel haberler verirsin rabbim gobusunude kucaginida doldursun

amin cmm inslah sana da Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
cnm 1 senedir heo test yapıyorum hic sikik bile ciktigi olmadi
ne biliyim hic umudum yok nedense
kendimde gozlemledigim degisik bi belirti de yok
herkes diyor mesela bi anda su yiyecekten tiksindigim an anladim hamile olduğumu diye
bende oyle seyler hic yok
ya da baş dönmesi de yok
bel agrisindan baska belirtim hic olmadi
benimde 4 yumurtam var ama oncesinde de oyleydi yine olmamıştı
yarin dayanmayik test yapıcam burayada sonucu yazicam cnm
en azindan daha fazla bekleyip umitlenmeyim
yarina cikar zaten neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…