- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.301
Aynen aynen bayandan da diyorum hemen olsun da yeniden başlayım ilacaHer wc ye girmek bi olay ya bisey görecem korkusuylagünler de geçmek bilmiyor
Aynen bende ama aksine bi kaç gündür ağrım vardı şimdi hiç bişi yokHer wc ye girmek bi olay ya bisey görecem korkusuylagünler de geçmek bilmiyor
Canım benim 4 yumurtada öyle çıktı 10 üzeri kaliteli yumurtlama oluyor gebelikte de yüksek oluyo progesteron ama tabi net bişey değilAy canim agzindan bal damliyor. 2 yumirtam oldu büyügü 26mm olmusken igne oldum. Carsamba iliski dedi ama daha once de söylrdim esimin stres yapmasindan ötürü günduz saatlerde olmadi gece oldu. Dr gündüz olsn demişti. Tutarmı ki
aynen oyle ustelik sen 4 ilac icmissin yanlis anlmadiysam
progeston basli baslina zaten sarhosluk veriyo cok etlili cnm
Canım benim 4 yumurtada öyle çıktı 10 üzeri kaliteli yumurtlama oluyor gebelikte de yüksek oluyo progesteron ama tabi net bişey değil
11 canım. artık ağrılar ve şişkinlikler azaldı biraz daha. Senin kaçıncı günün?Bendede gaz var)))canim oyoe dogrusur Inshallah Allah cabamizi bosa cikarmaz Amin, bendede gogus agrisi var, kacinci gunundesin ignenin?
Bencede hayırlısı olsun canm dua etBendede bugun 9. Gunum bakalim nolucak hayirlisi
Ben vericem Mutlu habermutlu haber verebilecek olan arkadaslar var mi kizlar ????
inşallah vardir...
hadi hayirlisi cnm bekliyoruz o halde guzel haberlerini :)))Ben vericem Mutlu haberdesem de
Canim aynisi bendede var hala agriyo belim ama kadiklarimda hic bir agri yok bide basim cok donuyo halsizim sabah ovulasyon testi yaptim silik cikti ignenin gununude sayarsam bugun 12. Gunbugun biraz temizlik yaptim
ama sadece ortaligi süpürdüm
belim cok agridi kizlar
isim bittikten sonra agrim gecti
bende igneyi vuruldgum gunu sayıyorumBen ignenin vuruldugubu gunu saymiyorum saymammi gerekiyor yumurta bir gun sonra catliyor diye eger onuda sayarsam 11. Gunum ayyy az kalmis cok heycanli
benim de 13.gun gun cnm igne gununu sayarsam 4 unde olmustum igneyiCanim aynisi bendede var hala agriyo belim ama kadiklarimda hic bir agri yok bide basim cok donuyo halsizim sabah ovulasyon testi yaptim silik cikti ignenin gununude sayarsam bugun 12. Gun
Canim bende dusuk tabsiyon var ona bagliyorum kasik agrisi hic yok butun hamileler kasik agrisindan bahsediyor ilk kullanisimdada belirtim yoktu sanki hamile oldugumu ogrenmistim persembeye kadar insallah dayanabilirimbenim de 13.gun gun cnm igne gununu sayarsam 4 unde olmustum igneyi
bende halsizlik yok basim da donmuyo cnm
bence sende var biseyler heralde :))))
bas dönmesi halsizlik en belirgin bekirtiler cnm
cunku ignenin etkisiyle hemen hemen hepimizde kasik bel agrisi oluyo zaten
ama bas dinmesi halsizlik olmuyor
hayirlisini diliyorum senin ve hepimiz icin cnm
ama daha test yapma. ignenin icinde bi madde hsg hormonunu yukseltiyomus yani hamilelik hormonunu cnm o yuzden daha erken ignenin etkisiyle cift cizgi cikabilir
illa herkeste kasik agrisi olmuyor cnmCanim
Canim bende dusuk tabsiyon var ona bagliyorum kasik agrisi hic yok butun hamileler kasik agrisindan bahsediyor ilk kullanisimdada belirtim yoktu sanki hamile oldugumu ogrenmistim persembeye kadar insallah dayanabilirim
Canim hic umutsuzluga kapilma ilk kullandigimda tek yumjrtam vardi imkansiz diyorudum tutmustu doktorum.bile sasirdi ama nasip olmadi simdi 4 yumurta var ama ozmanki gibi rahat degilim gunleri de iyi degerlendiremedim bat 20 ekim canim bende 21 ine kadar kirmizilari gormezsem test yapmayi dusunuyorum 9 gunum var diye dusunme yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra regl olunuyor bence 15. Gun test yap varsa cikar ki ben 14. Gunumde sabah yapip ogrenmistim insallah guzel haberler verirsin rabbim gobusunude kucaginida doldursunilla herkeste kasik agrisi olmuyor cnm
bende de mesela sanirim ignenin etkisi gecti oyle ilk haftadaki gibi kasik agrim olmuyo
sadece cok egilip kalkınca agri oluyo
bende cok sabirsizlaniyorum
ama bana hayal gibi geliyor iki cizgi gorecegimi sanmiyorum
erken mi ya 13.gun bazilari okuyorum 9.gununde bile ogrenmis gitmis doktora hamile cikmis
ama nirmalde 9 gun erken degil mi
benim bata da 9 gun kaldi xnm
senin ne zmn ?
amin cmm inslah sana da Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsinCanim hic umutsuzluga kapilma ilk kullandigimda tek yumjrtam vardi imkansiz diyorudum tutmustu doktorum.bile sasirdi ama nasip olmadi simdi 4 yumurta var ama ozmanki gibi rahat degilim gunleri de iyi degerlendiremedim bat 20 ekim canim bende 21 ine kadar kirmizilari gormezsem test yapmayi dusunuyorum 9 gunum var diye dusunme yumurta catladiktan sonra 14 gun sonra regl olunuyor bence 15. Gun test yap varsa cikar ki ben 14. Gunumde sabah yapip ogrenmistim insallah guzel haberler verirsin rabbim gobusunude kucaginida doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?