Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Insallah sonucuna hepimiz seviniriz canim heo test ne demek birde o tiskinme olayi ve butun belirtiler emin ol 5. Haftadan sonra basliyo dusuk icin progestan kullaniyodum agzima lokma koyamiyordum sadece tuz yemek istiyordum benimde hic umidim yok doktorum 3 ay dedi olmazsa gunluk ignelere gecicez dedi insallah gerek kalmaz bu ay yuzumuz guler

bende su an bebek tutunsun diye kullaniyorum cnm berbat bi ilac bas donmesi sarhosluk yapiyo
recete de diyo zatem uyku hali yapar o yuzden gece yatmadan icin diyo
bende oyle yapıyorum artik
ha birde bende göğüs agrisi var ama nerdeyse bir aydir gogsum hep agriyo zaten
ilaclar ignelerden dolayı
su anda da agriyo hatta onceki haftaya gore daha cok agriyo hasta olcam galiba ya bilemedim
zaten ne zmn test yaomaya kalksam testi yaparim hemen o gun hasta olurum :))
cnm merak etme o gunluk igneler klomenden daha etkili guzel sonuc veriyo yunurta gelişimi daha hizli oluyo iyi oluyo

Canim kurtajdan sonra 3 ay rahimi toparladin adetleri duzenlesin diye progestan kullandim korundugum halde o 3 ay butun hamilelik belirtilerini yasadim doktorum bana bu ay vermedi rahim.kalinligi yeterli dedi

Canim kurtajdan sonra 3 ay rahimi toparladin adetleri duzenlesin diye progestan kullandim korundugum halde o 3 ay butun hamilelik belirtilerini yasadim doktorum bana bu ay vermedi rahim.kalinligi yeterli dedi
aynen tum hamilelik belirtilerini yasatiyo ilaclar igneler cnm
zaten hamile olsam da fark edemem heralde :)

Yarin yap istersen canm sen testini :) güzel haberini bekliyorum denin
Canim benim yarin 13. Gun ignenin vuruldugu gunude sayarsam ben olumlu dusunmuyorum icimde cok buyuk bir sikinti var kendimede esimede soz verdim canim cumaya kadar bekliycem tek korkum is yerinde kirmizilari gormemek ozaman cok uzlurum

Canımcım ben biraz daha beklicem Çarşamba'ya kadar..inşallah güzel haberler alırız

Canımcım ben biraz daha beklicem Çarşamba'ya kadar..inşallah güzel haberler alırız
o halde senin de carsamba bekliyoruz cnm
hadi hayirlisi insallah
ben sabirsizlaniyorum beklemicem
en azindan yarin negatif cikarsa umutlanmam
sonradan pozitif ciksa bile zaten bana da supriz olur daha cok sevinirm :)
ama zaten yarin negatid cikarsa adet de olurum kisa sure sonra goguslerimde agri var cunki

Bende ne adet olacakmış gibi nede kasık ağrısı falan yok..sadece gögüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum bile ve benim bu zamana kadar hiç göğüslerim ağrımadı acaba iğneden mi Dicem ama son 3 gündür falan ağrıyor..seninde ağrıların öyle mi canım

Selam kızlar nasılsınız?
Bende kısaca anlatayım geçen sene asilamayla gebe kaldım bebeğim gelismedi sonlandırıldı.
Bir buçuk sene olacak daha birşey yok.
Tabiki aşılamaya kadar klomen tedavisi falan gormustum..
Şimdi sil baştan geri başladık devlette tedavi görüyorum bu kez diğerleri hep özeldi.malum maddi açıdan...
Ve klomende ikinci iki aydayim iki yumurtam oluşuyor ve kendiliğinden çatliyor.
Bu ayki yaptirdigim progesteron testim 19.4 çıktı.Beklemedeyim BAT 4gun kaldı...

cnm benim igneden dolayi sanirim 1 aydir nerdeyse agriyor
ama bu ara sadece dokununca agriyor
gogus agrisina alistim artik o derece
kasik agrim da yok.bugun temizlik yaptim eğildim falan o yuzden agrim oldu gecici
bende adet olmadan bi hafta once goguslerimde agri olur hep ama kasik agrik olmazdi zaten cnm

hakkimizda hayırlısı olsun cnm
bende ozelde tedavi görüyorum
ama bu son tedavim özelde
dedigin givi maddiyatimizi cok sarsti ozel hastane
bende devlette devam edicem bebek olmazsa
benim de ikinci catlatma ignem

hakkimizda hayırlısı olsun cnm
bende ozelde tedavi görüyorum
ama bu son tedavim özelde
dedigin givi maddiyatimizi cok sarsti ozel hastane
bende devlette devam edicem bebek olmazsa
benim de ikinci catlatma ignem
Evet canim bide uzak bana ozeller keşke başta gitseymisim. Vardır bir hayır diyelim..
4yil oldu görünürde bir sorun görünmüyor..
Zamanını bekliyoruz Rabbim herşeyin hayırlısini bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…