- 13 Mayıs 2016
- 251
- 307
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.321
Insallah sonucuna hepimiz seviniriz canim heo test ne demek birde o tiskinme olayi ve butun belirtiler emin ol 5. Haftadan sonra basliyo dusuk icin progestan kullaniyodum agzima lokma koyamiyordum sadece tuz yemek istiyordum benimde hic umidim yok doktorum 3 ay dedi olmazsa gunluk ignelere gecicez dedi insallah gerek kalmaz bu ay yuzumuz guleramin cmm inslah sana da Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
cnm 1 senedir heo test yapıyorum hic sikik bile ciktigi olmadi
ne biliyim hic umudum yok nedense
kendimde gozlemledigim degisik bi belirti de yok
herkes diyor mesela bi anda su yiyecekten tiksindigim an anladim hamile olduğumu diye
bende oyle seyler hic yok
ya da baş dönmesi de yok
bel agrisindan baska belirtim hic olmadi
benimde 4 yumurtam var ama oncesinde de oyleydi yine olmamıştı
yarin dayanmayik test yapıcam burayada sonucu yazicam cnm
en azindan daha fazla bekleyip umitlenmeyim
yarina cikar zaten neyse
bende su an bebek tutunsun diye kullaniyorum cnm berbat bi ilac bas donmesi sarhosluk yapiyoInsallah sonucuna hepimiz seviniriz canim heo test ne demek birde o tiskinme olayi ve butun belirtiler emin ol 5. Haftadan sonra basliyo dusuk icin progestan kullaniyodum agzima lokma koyamiyordum sadece tuz yemek istiyordum benimde hic umidim yok doktorum 3 ay dedi olmazsa gunluk ignelere gecicez dedi insallah gerek kalmaz bu ay yuzumuz guler
Canim kurtajdan sonra 3 ay rahimi toparladin adetleri duzenlesin diye progestan kullandim korundugum halde o 3 ay butun hamilelik belirtilerini yasadim doktorum bana bu ay vermedi rahim.kalinligi yeterli dedibende su an bebek tutunsun diye kullaniyorum cnm berbat bi ilac bas donmesi sarhosluk yapiyo
recete de diyo zatem uyku hali yapar o yuzden gece yatmadan icin diyo
bende oyle yapıyorum artik
ha birde bende göğüs agrisi var ama nerdeyse bir aydir gogsum hep agriyo zaten
ilaclar ignelerden dolayı
su anda da agriyo hatta onceki haftaya gore daha cok agriyo hasta olcam galiba ya bilemedim
zaten ne zmn test yaomaya kalksam testi yaparim hemen o gun hasta olurum :))
cnm merak etme o gunluk igneler klomenden daha etkili guzel sonuc veriyo yunurta gelişimi daha hizli oluyo iyi oluyo
Yarin yap istersen canm sen testini :) güzel haberini bekliyorum deninCanim aynisi bendede var hala agriyo belim ama kadiklarimda hic bir agri yok bide basim cok donuyo halsizim sabah ovulasyon testi yaptim silik cikti ignenin gununude sayarsam bugun 12. Gun
Salı yapicam testi ben :) daha erken yapacak olan var mi. 14. Günüm olcakBu hafta hepimizin sonuçları belli olacak hadi Hayırlısı
aynen tum hamilelik belirtilerini yasatiyo ilaclar igneler cnmCanim kurtajdan sonra 3 ay rahimi toparladin adetleri duzenlesin diye progestan kullandim korundugum halde o 3 ay butun hamilelik belirtilerini yasadim doktorum bana bu ay vermedi rahim.kalinligi yeterli dedi
cnm bende yarin yapıcam testiSalı yapicam testi ben :) daha erken yapacak olan var mi. 14. Günüm olcak
Benimde 14.gün..ben bi kaç gün daha beklicem Hayırlısı olsun inşallahSalı yapicam testi ben :) daha erken yapacak olan var mi. 14. Günüm olcak
Canim benim yarin 13. Gun ignenin vuruldugu gunude sayarsam ben olumlu dusunmuyorum icimde cok buyuk bir sikinti var kendimede esimede soz verdim canim cumaya kadar bekliycem tek korkum is yerinde kirmizilari gormemek ozaman cok uzlurumYarin yap istersen canm sen testini :) güzel haberini bekliyorum denin
Canımcım ben biraz daha beklicem Çarşamba'ya kadar..inşallah güzel haberler alırızkizlar o halde ilk testi yapacak olan benim insallah
sali gunu V VerdagulerenMaster arkadaslar yapicak testi
nurrr35 cnm sen ne zmn yapcan
yarin baska test yapcak olan var mi kizlar
duacinizim hayırlısını istiyorum Rabbimden hepimiz icin
o halde senin de carsamba bekliyoruz cnmCanımcım ben biraz daha beklicem Çarşamba'ya kadar..inşallah güzel haberler alırız
Bende ne adet olacakmış gibi nede kasık ağrısı falan yok..sadece gögüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum bile ve benim bu zamana kadar hiç göğüslerim ağrımadı acaba iğneden mi Dicem ama son 3 gündür falan ağrıyor..seninde ağrıların öyle mi canımo halde senin de carsamba bekliyoruz cnm
hadi hayirlisi insallah
ben sabirsizlaniyorum beklemicem
en azindan yarin negatif cikarsa umutlanmam
sonradan pozitif ciksa bile zaten bana da supriz olur daha cok sevinirm :)
ama zaten yarin negatid cikarsa adet de olurum kisa sure sonra goguslerimde agri var cunki
cnm benim igneden dolayi sanirim 1 aydir nerdeyse agriyorBende ne adet olacakmış gibi nede kasık ağrısı falan yok..sadece gögüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum bile ve benim bu zamana kadar hiç göğüslerim ağrımadı acaba iğneden mi Dicem ama son 3 gündür falan ağrıyor..seninde ağrıların öyle mi canım
hakkimizda hayırlısı olsun cnmSelam kızlar nasılsınız?
Bende kısaca anlatayım geçen sene asilamayla gebe kaldım bebeğim gelismedi sonlandırıldı.
Bir buçuk sene olacak daha birşey yok.
Tabiki aşılamaya kadar klomen tedavisi falan gormustum..
Şimdi sil baştan geri başladık devlette tedavi görüyorum bu kez diğerleri hep özeldi.malum maddi açıdan...
Ve klomende ikinci iki aydayim iki yumurtam oluşuyor ve kendiliğinden çatliyor.
Bu ayki yaptirdigim progesteron testim 19.4 çıktı.Beklemedeyim BAT 4gun kaldı...
Evet canim bide uzak bana ozeller keşke başta gitseymisim. Vardır bir hayır diyelim..hakkimizda hayırlısı olsun cnm
bende ozelde tedavi görüyorum
ama bu son tedavim özelde
dedigin givi maddiyatimizi cok sarsti ozel hastane
bende devlette devam edicem bebek olmazsa
benim de ikinci catlatma ignem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?