- 31 Temmuz 2016
- 163
- 145
- 23
- 36
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.341
İnşallah canm saol senin de hayırlı haberlerini bekliyorumBenimde 14.gün..ben bi kaç gün daha beklicem Hayırlısı olsun inşallah
Canm kırmızıları Git Sen bile ki ben ole hissetmiyorum canini sıkma. Bidahaki ayı iyi degerlendirirsin ole bi durum olursaCanim benim yarin 13. Gun ignenin vuruldugu gunude sayarsam ben olumlu dusunmuyorum icimde cok buyuk bir sikinti var kendimede esimede soz verdim canim cumaya kadar bekliycem tek korkum is yerinde kirmizilari gormemek ozaman cok uzlurum
Güzel haberini bekliyoruz canm :) allahım izniyle hepimiz hamisizdir inşallah :)kizlar o halde ilk testi yapacak olan benim insallah
sali gunu V VerdagulerenMaster arkadaslar yapicak testi
@nurrr35 cnm sen ne zmn yapcan
yarin baska test yapcak olan var mi kizlar
duacinizim hayırlısını istiyorum Rabbimden hepimiz icin
Canm nolur sıkıntı yapma herşeyin en iyisini rabbim bilir. Negatif ise vardır bizim bilmediğimiz bi nedeniya benimde ruh halim bi gidiyo bi geliyo delircem
ben kesin adet olcam ya
salı yapcam test karar verdim ama ya cıkmazsayıkım olur
illaki bi hayır vardır ama insanız ve maalesef coook aceleciyiz sabrımız hemen tükeniyo hemenCanm nolur sıkıntı yapma herşeyin en iyisini rabbim bilir. Negatif ise vardır bizim bilmediğimiz bi nedeni
Ben bugun 10.gunumdeyim, senle ayniyiz neydeyse Inshallah beraber alicaz haberlerimizi, Inshallah hayirli haberler aliriz canim ya bende dun farkettim biraz siskinlik var goguslerimde ama ben son zamanla zaten deli gibi yemek yiyorum zaten fazlasiyla kiloda aldim, ben aslinda cok takmiyorum kizlar dusunmemeye calisiyorum, aksamlar bu foruma girince sizlerin konusmalarini okudukca dusunmeye basliyorum)) aslinda bence burda kizlarin bir cogu cok kafalarina takiyorlar, bemce biraz sakin olmaliyiz oluruna birakmaliyiz, Inshallah kendiliginden olucaktir:)11 canım. artık ağrılar ve şişkinlikler azaldı biraz daha. Senin kaçıncı günün?
Canim sen bilirsin, igneden kac gun sora test yapilinca cikar?Kızlar benim de hala negatif testler adet gelecek gibi saliyi bekliyorum bakalım
Aynen canim bende oyle yapiyorumEvrene pozitif enerji gönderelim
Evet ya bu hafta hepimizinki belli olucak, ama ben ablamin yeni dogan oglusunun bana hayirli olucagina inandigim icin onun 40. Gununde test yapmayi dusunuyorum))) olurda eger adet gormezsem 1 kasimda test yapicam Inshallah, neden sorarsaniz, aslinda hic planim yoktu, yeni ev aldik esimle biraz maddi sikintiya girdik, kasim ayinda beraber turkiyeye gidip doktora gorunmeyi dusunuyorduk, tam uc aydirki adet olmuyordym, eylul 20 de adetim geldi ve ablamin sancilar basladi 21 de oglusu dunyaya geldi ve biz annemle apar topar turkiyeye gittik onlarin yanina, aslinda bebegin gelisi 1 ekim planlaniyordu, yani sanki adetimin olmasi, yegenimin erken gelmesi benim oraya gidipte doktora gitmeme sepep oldu, zaten gittigimde hemen doktor klomen ve menogona basladi, bir sefer gittim dr daha bugumemis dedi yumurta cooook hayal kirikligi yasadim o gun yine olmuycak dedim, bir 5 gun sora yine gittigimde artik 18 mm olmusdu hemen ignemi yapti ben hemen ucak biletimi degistirip kendi ulkeme dondum))) sanki hersey bir nevi kismet Inshallah tutarda bu eziyyetlerimiz bosa gitmez, o yuzden yegenimin uguruna inandigim icin onun 40 i ciktiginda testimi yapip hayirli haber alacagima ianniyorumBu hafta hepimizin sonuçları belli olacak hadi Hayırlısı
Aramiza hos geldin canim,)) gecmis olsun gecmisi unut artik bundan sora ireli bakicaz hepimiz, Inshallah hakkinda hayirlisi mutlu haberlerini bekliyoruzSelam kızlar nasılsınız?
Bende kısaca anlatayım geçen sene asilamayla gebe kaldım bebeğim gelismedi sonlandırıldı.
Bir buçuk sene olacak daha birşey yok.
Tabiki aşılamaya kadar klomen tedavisi falan gormustum..
Şimdi sil baştan geri başladık devlette tedavi görüyorum bu kez diğerleri hep özeldi.malum maddi açıdan...
Ve klomende ikinci iki aydayim iki yumurtam oluşuyor ve kendiliğinden çatliyor.
Bu ayki yaptirdigim progesteron testim 19.4 çıktı.Beklemedeyim BAT 4gun kaldı...
İnşallah canm benimillaki bi hayır vardır ama insanız ve maalesef coook aceleciyiz sabrımız hemen tükeniyo hemen
insallah bu hafta herkes güzel haber verir
Benim daha önce hep silik çıktı 13 de yok gibiydi negatif denilir yani 14 de direk çıkmıştı yarın 14 olacak benim de iğne gününü sayarsak bugün 14 dü ama negatifCanim sen bilirsin, igneden kac gun sora test yapilinca cikar?
Aynen canım geldi geçti Rabbim en guzelini hazırlıyor bizim için..Aramiza hos geldin canim,)) gecmis olsun gecmisi unut artik bundan sora ireli bakicaz hepimiz, Inshallah hakkinda hayirlisi mutlu haberlerini bekliyoruz
Amin zaten oyle oluyor, belli, herkesin ayni sekilde yasadigi bir belirtide yok zaten anladigim kadariyla gecmiste hic hamile kalmadim ama duyduklarim kadariyla birinde agri olur birinde olmaz, biri aserir biri asermez, ve s yani o yuzden belirti aramayalim yaaa psikolojimizi bozuyorum ondansa Allaha dua edelim o duyandir o kabul eder Inshallah, Amin!Aynen canım geldi geçti Rabbim en guzelini hazırlıyor bizim için..
Çok heyecanliyim bu ay yaa bilmiyorum,aslinda pek bir belirti yaşamıyorum.zaten belirti aramakta istemiyorum.diger gebeligimde sivilcem bile çıkmıştı :)
Bakalım bekleyelim görelim insaAllah... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayirlisiyla:)
Anladim canim, ben bir sure bekliycem hatta adet olmayi bekliycem galiba olmazsam eger kasim 1 de test yapicam Inshallah)))Benim daha önce hep silik çıktı 13 de yok gibiydi negatif denilir yani 14 de direk çıkmıştı yarın 14 olacak benim de iğne gününü sayarsak bugün 14 dü ama negatif
Ben test Yapmicam adeti beklicem :)kizlar o halde ilk testi yapacak olan benim insallah
sali gunu V VerdagulerenMaster arkadaslar yapicak testi
@nurrr35 cnm sen ne zmn yapcan
yarin baska test yapcak olan var mi kizlar
duacinizim hayırlısını istiyorum Rabbimden hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?