- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.361
inşallah canım, inşallah hep birlikte alalım güzel haberlerBen bugun 10.gunumdeyim, senle ayniyiz neydeyse Inshallah beraber alicaz haberlerimizi, Inshallah hayirli haberler aliriz canim ya bende dun farkettim biraz siskinlik var goguslerimde ama ben son zamanla zaten deli gibi yemek yiyorum zaten fazlasiyla kiloda aldim, ben aslinda cok takmiyorum kizlar dusunmemeye calisiyorum, aksamlar bu foruma girince sizlerin konusmalarini okudukca dusunmeye basliyorum)) aslinda bence burda kizlarin bir cogu cok kafalarina takiyorlar, bemce biraz sakin olmaliyiz oluruna birakmaliyiz, Inshallah kendiliginden olucaktir:)
bat ne zmn cnm :)Ben test Yapmicam adeti beklicem :)
amin cnm insallah :)Güzel haberini bekliyoruz canm :) allahım izniyle hepimiz hamisizdir inşallah :)
20si olması lazım canimbat ne zmn cnm :)
Galiba herkes test yapmaya korkuyor bu ayBen test Yapmicam adeti beklicem :)
Gunaydin canim, Aminnnn AminnnnGünaydın güzel hanımlar.. güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insaAllah :)
Evet ya geçen ay yaptım negatif görünce daha çok üzüldüm zaten adet belirtilerim de başladı oyuzden beklicem olmayı gecse de günüm Yapmicam zaten olmazsan 5. Gunu gel dedi drGaliba herkes test yapmaya korkuyor bu ay
Bendede sanki hafiften karnimda adet agrilari gibi agrilar var ama cok hafif(( ben gelende adet gordugumde agri cekmem, bu agrilar illaki adet olucakmi demek? Hamile olsak agri olmazmiydi??((Evet ya geçen ay yaptım negatif görünce daha çok üzüldüm zaten adet belirtilerim de başladı oyuzden beklicem olmayı gecse de günüm Yapmicam zaten olmazsan 5. Gunu gel dedi dr
Ozaman da bazılarında oluyormuş umarım adet değil hamilelik agrilarindirBendede sanki hafiften karnimda adet agrilari gibi agrilar var ama cok hafif(( ben gelende adet gordugumde agri cekmem, bu agrilar illaki adet olucakmi demek? Hamile olsak agri olmazmiydi??((
Inshallah seninkide oyledirOzaman da bazılarında oluyormuş umarım adet değil hamilelik agrilarindir
benim de 25 cnm20si olması lazım canim
bende adetden bi iki saat oncesi agrim olur ben anlarim hemen adet olcam derim ve olurumBendede sanki hafiften karnimda adet agrilari gibi agrilar var ama cok hafif(( ben gelende adet gordugumde agri cekmem, bu agrilar illaki adet olucakmi demek? Hamile olsak agri olmazmiydi??((
O zaman anladigim kadariyla bu hafif adet agrisi gibi agrilar hamile olmadigimiz anlamina gelmiyor oylemi? Hadi umudumuzu yitirmiyelim daha zamanimiza var dua edelim Inshallah hepimiz sevinicezbende adetden bi iki saat oncesi agrim olur ben anlarim hemen adet olcam derim ve olurum
ama hamilelik ağrıları da boyle oluyo
ama adet ağrım benim daha fazla oluyo kalkamiyorum bile
hayırlı haberlerini bekliyorum canım.benim de 25 cnm
bende daha yapmadım esim geldi erken onunla gittcez almaya testi
olabilir canım, hcg hormonu idrarda çok azsa çıkmayabilir belli bir seviyede idrar testinde gösteriyor.Arkadaşlar iğnenin 12.günü negatif olan test 14.günü pozitif olabilir mi
Erken yapmissin canim ya, kendini stresse sokma, igne oldugumuz gun catlamiyorki zaten, 36 saat sonra catliyor dersek, catlamadan 14-15 gun sonra regl olunuyorsa, sen testi 16-17 ci gununde yapmalisin benceArkadaşlar iğnenin 12.günü negatif olan test 14.günü pozitif olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?