Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
inşallah canım, inşallah hep birlikte alalım güzel haberler açıkçası benim pek ümidim yok nedense adet olacakmışım gibi ağrılar başladı biraz biraz. Buraya girdikçe düşünmeye başlıyor insan ister istemez. O yüzden çok girmek stemiyorum ama dayanamıyorum malesef

Evet ya geçen ay yaptım negatif görünce daha çok üzüldüm zaten adet belirtilerim de başladı oyuzden beklicem olmayı gecse de günüm Yapmicam zaten olmazsan 5. Gunu gel dedi dr
Bendede sanki hafiften karnimda adet agrilari gibi agrilar var ama cok hafif(( ben gelende adet gordugumde agri cekmem, bu agrilar illaki adet olucakmi demek? Hamile olsak agri olmazmiydi??((

Bendede sanki hafiften karnimda adet agrilari gibi agrilar var ama cok hafif(( ben gelende adet gordugumde agri cekmem, bu agrilar illaki adet olucakmi demek? Hamile olsak agri olmazmiydi??((
bende adetden bi iki saat oncesi agrim olur ben anlarim hemen adet olcam derim ve olurum
ama hamilelik ağrıları da boyle oluyo
ama adet ağrım benim daha fazla oluyo kalkamiyorum bile

bende adetden bi iki saat oncesi agrim olur ben anlarim hemen adet olcam derim ve olurum
ama hamilelik ağrıları da boyle oluyo
ama adet ağrım benim daha fazla oluyo kalkamiyorum bile
O zaman anladigim kadariyla bu hafif adet agrisi gibi agrilar hamile olmadigimiz anlamina gelmiyor oylemi? Hadi umudumuzu yitirmiyelim daha zamanimiza var dua edelim Inshallah hepimiz sevinicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…