Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Selam kizlar ben fazla girmemeye calisiyorum cunku eskiden kkdan cikmazdim ve daha cok stres oluyorum. Kendinizde belirti aramayin cunku beyin bize turlu oyunlar oynuyor. Birisi demisti en dogru belirti adet gecikmesidir diye. Bende yumurtlama haftasindayim. Doktor pazartesi aksam igne ol demisben nerdeyse bu sabah olcaktim kafam cok dolu :-(

O zaman anladigim kadariyla bu hafif adet agrisi gibi agrilar hamile olmadigimiz anlamina gelmiyor oylemi? Hadi umudumuzu yitirmiyelim daha zamanimiza var dua edelim Inshallah hepimiz sevinicez
cnm bazilarinda nasil olur bilemem ama ben adet agrisini ayirt edebiliyorum cok siddetli oluyo benim bayagi agri cekiyorum ama ilacin etkisjnden olan kasik agrilarim adet agrima gore daha hafif oluyo benim
baslalarinda nasil olur bilemem cnm bazilari da hafif adet agrilari cekiyo

Aynen seninle ayni fikirdeyim, bende girmemeye gayret edicem artik

Anladim canim bende hic adet agrisi cekmem en fazla hafif sizilti olur ve onu yasiyorum bu aralar arada bir

anlayabiliyorum seni canım ama umudunu yitirme bu ay olmazsa önümüzdeki ay şimdiden kendini daha iyi hazırla.
yok cnm ya hic bisey yapmak gelmiyo su an icimden
sogan kurunu denesemmi diyorum
tadı ogrenctir eminim bende icebilir miyim bilmiyorum
bu ay bal corek otu tarcin yapmistim bi de ustelik

yok cnm ya hic bisey yapmak gelmiyo su an icimden
sogan kurunu denesemmi diyorum
tadı ogrenctir eminim bende icebilir miyim bilmiyorum
bu ay bal corek otu tarcin yapmistim bi de ustelik
bende yaptım canım onun sayesinde yumurtalarım çoktu ama olmayınca olmuyor işte bir kaç gün hiç birşey düşünme kafanı boşalt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…