- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.381
cnm bazilarinda nasil olur bilemem ama ben adet agrisini ayirt edebiliyorum cok siddetli oluyo benim bayagi agri cekiyorum ama ilacin etkisjnden olan kasik agrilarim adet agrima gore daha hafif oluyo benimO zaman anladigim kadariyla bu hafif adet agrisi gibi agrilar hamile olmadigimiz anlamina gelmiyor oylemi? Hadi umudumuzu yitirmiyelim daha zamanimiza var dua edelim Inshallah hepimiz sevinicez
insallah olur cnm ama ben pek sanmiyorum seni uzmek iatemem cnmArkadaşlar iğnenin 12.günü negatif olan test 14.günü pozitif olabilir mi
Anladım inş yanlıştır umudum yok zaten Yorulduminsallah olur cnm ama ben pek sanmiyorum seni uzmek iatemem cnm
benim hep negatifse sonradan pozitif çıkmadı hic inşallah senin pozitif cikar hoc belli olmuyo bu isler
Hamilelik ağrıları ile adet ağrıları birbirine çok benziyormuş canm.Bendede sanki hafiften karnimda adet agrilari gibi agrilar var ama cok hafif(( ben gelende adet gordugumde agri cekmem, bu agrilar illaki adet olucakmi demek? Hamile olsak agri olmazmiydi??((
insallah cnm yapar yapmaz haber edicemhayırlı haberlerini bekliyorum canım.
bende aynin durumdayim test yapcam bugun daha bakalimAnladım inş yanlıştır umudum yok zaten Yoruldum
sende yine göğüs ağrısı var bende hiç birşey yokinsallah cnm yapar yapmaz haber edicem
ama negatif cikcak yine biliyorum
hic bi belirtim yok sadece gogus agrim var o da yan kisimlara dokundukca aciyo ve şiş
Aynen seninle ayni fikirdeyim, bende girmemeye gayret edicem artikSelam kizlar ben fazla girmemeye calisiyorum cunku eskiden kkdan cikmazdim ve daha cok stres oluyorum. Kendinizde belirti aramayin cunku beyin bize turlu oyunlar oynuyor. Birisi demisti en dogru belirti adet gecikmesidir diye. Bende yumurtlama haftasindayim. Doktor pazartesi aksam igne ol demisben nerdeyse bu sabah olcaktim kafam cok dolu :-(
Anladim canim bende hic adet agrisi cekmem en fazla hafif sizilti olur ve onu yasiyorum bu aralar arada bircnm bazilarinda nasil olur bilemem ama ben adet agrisini ayirt edebiliyorum cok siddetli oluyo benim bayagi agri cekiyorum ama ilacin etkisjnden olan kasik agrilarim adet agrima gore daha hafif oluyo benim
baslalarinda nasil olur bilemem cnm bazilari da hafif adet agrilari cekiyo
keske o da olmasaydi cnm oldu da ne oldusende yine göğüs ağrısı var bende hiç birşey yok
ben yaptım sonunda ve negatif cnmArkadaşlar sabah test yapan yok mu aranız da :) güzel haberler bekliyoruz inşallah bu topic te :)
Üzülme demek su an icin en gereksiz laf olurben yaptım sonunda ve negatif cnm
cocuk fikrini aticam kafamdan artik yaoabikirsem
elimden baska bisey gelmiyor..
evet geçiyo ama neden diyorum elimde olmadan herseyi yapıyorum ama neden ...Üzülme demek su an icin en gereksiz laf olur
Üzüleceksin ama geçecek tek bildiğim bu geciyo
anlayabiliyorum seni canım ama umudunu yitirme bu ay olmazsa önümüzdeki ay şimdiden kendini daha iyi hazırla.keske o da olmasaydi cnm oldu da ne oldu
yine negatif..
yok cnm ya hic bisey yapmak gelmiyo su an icimdenanlayabiliyorum seni canım ama umudunu yitirme bu ay olmazsa önümüzdeki ay şimdiden kendini daha iyi hazırla.
bende yaptım canım onun sayesinde yumurtalarım çoktu ama olmayınca olmuyor işteyok cnm ya hic bisey yapmak gelmiyo su an icimden
sogan kurunu denesemmi diyorum
tadı ogrenctir eminim bende icebilir miyim bilmiyorum
bu ay bal corek otu tarcin yapmistim bi de ustelik
nasil yaptın küru cnm anlatırmisinbende yaptım canım onun sayesinde yumurtalarım çoktu ama olmayınca olmuyor iştebir kaç gün hiç birşey düşünme kafanı boşalt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?