Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
nasil yaptın küru cnm anlatırmisin
canım adetimin ikinci günü başladım sabah akşam aç karna bir tatlı kaşığı ölçülü yapmadım bir kapta bal çörekotu tarçını karıştırdım ama çörek otunu havanda dövdüm 12. güne kadar devam ettim. İlk klomen kullandığımda hiç birşey yapmadım tek yumurtam vardı

bende yaptım aynisini sabah aksam bi tatli kasigi yemistim ama fayda etmedi cnm
bu ayda incir ve havuc kuru yapmak istiyorum
yunurta catlatmasi icjn

Kızlar üzülmeyin her yeni ay yeni bir başlangıç. Ben 4 ay geç regl oldum inanin reglin nimet oldugunu anladim.
Bu arada bir suru kür yaptim gecen sene duzenimi alt ust etmislerdi kurleri surekli yapmayin. Sogan kür rahmi inceltiyor mesela

sogan kurunden bende korktum cnm
bende kist yok cunku
ama adet dongum 35 falan ve de catlatmak icin incir ve havuc kuru uygulicam ya bu ay ya diger ay

Yeni aldım test bu saatte yapılır mı yapsammıki
yapilir cnm neden olmasin aman yap gitsin
nasilsa ya cikiyo ya cikmiyo
korkunun faydasi olmuyo cnm
ağlıyorum bu saate kadar esim isten gelmisti birlikte gidelik demisti ama işi vardi isimi hallediyim gidelim demisti bende duramayip gitmistim yakindi ezcane dayanamamistim
esimin de isi uzadi yeni geldi
dedi ki bu gebelik kagidi mi test mi aldin dedi bende evet negatif dedim ve sonra basladim aglamaya
aglama dedi teselli etti beni falan ama uzuluyo biliyorum
benim yuzumden uzuluyo ve benim yuzumden cocugu olmuyo suclu gibi hissediyorum kendimi
en cok buna agliyorum zaten
bi de dedi ki belki yanlistir belki etken yapmissindir dedi daha cok uzuldum niye benden habersiz gittin dedi
pozitif ciksaydi supriz yaocaktim diyemedim

Seni çok iyi anlıyorum biliyor musun geçen mayısta evlilik yıldönümümüzde süpriz yapıcaktım bak kaç ay oldu hala tık yok.artık bu konuyu konuşmuyoruz.hastalanda kurtulalım dedi ben de çok kötü hissediyorum

bende esime cok belli etmek istemiyorum onunda başını sisirio adami bunaltmak iatemiyorum ama bugun cok moralim bozuldu tutamadim kendimi sorar sirmaz agladim ne umutlarla gidiyorum eczaneye hayallet falan kuruyorhm ama tık yok
bu ay ailemin yanina gitmek kafa dagitmak enerji toplamak istiyorum donunce de incir ve havuc kürü yapmak istiyorm cnm
denedin mi hic

Denemedim soğan kürü yaptım ama faydası var mı oldu mu bilmiyorum

tinyrose seni o kadar içten anlıyorum ki Burdaki herkes gibi aynı seyleri yasadık
Bende soğan kuru yapmak istedim ama bir yudum bile zor gitti kusacaktım cok kotu
Ama belki sen içersin cok yapan var
Ama en önemlisi sana iyi gelecek ne varsa onu yap imkanın varsa 1-2 gün bi yerlere git kafanı dağıt önce

cnm ailem uzakta benim 4 saat mesafede onlarin yanina gidio kalicam biraz kafa dagitmam lazim hic iyi hossetmiyorum kendimi
kendi derdim yetmiyormus gibi bir de milletle ugrasiyorum
bebek var mi olmuyor mu gibi sorularindam biktim kv m de torun istiyo haliyle soruyo onun sormasını yanlis anmaliyorum bozulsam da sormasina o da torun istiyo ve merak ediyo beni de sıkmaz o konuda ama millet hep biliyo tedavi gordugumu herkese demis belli ki
eşime karsi da kendimi suclu hissediyorum zaten
biraz olsun burdan uzaklasmam lazim insallah
donunce de kürlere devam ederim
cnm ben sogan kurunden vazgectim okufuk netten rahimi temizliyormus kistten arindiriyormus
ama benik sıkıntım bu degil yumurta tembelligi var bende o yuzden incir ve havuc kürünu yapmak istiyorum cnm

kizlar ben daha adet olmadım bat 8 gun var
doktor da bana bebek tutunsun diye progestan vermisti
ben adet olunca kessem mi ilaci
doktor kullan demisti ama bisey misey yapmasın ilac bende bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…