Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
merhaba arkadaşlar,
26 yaşındayım ve 19 yaşımda bana pko teşhisi konuldu. 2 yıldır evliyim. İkinci kez Klomen kullandım(ilkinde işimden dolayı kontrole gidemedim). ikinci kullandığımda doktorum günde 3 kere klomen almamı söyledi. sonra gittiğimde 20 den fazla yumurtam oluştuğu ve çatlatma iğnesi yaptırmam gerektiği söylendi. iğnemi (ovitrelle)oldum. 3 gün oldu ancak kasıklarımda özellikle sağ tarafta hareket ettikçe batan bir ağrı var. hala geçmedi.gün geçtikçe de şiddetleniyor sanki. bir de doktorum yalnızca bir kez ilişki dedi çoğul gebelik olur diye. Ne yapsam bilemedim? bu gibi bir durumla karşılaşan var mı? ağrılar ne zaman geçer

Canim bizde klomen ovitrelle kullaniyoruz ama. 20 tane yumurta cok fazla nasil oluyor ki anlamis degilim. Kasik agrisi hepimizde oluyor. Kontrole cagirmadimi seni

Bende de çok kramp olmuştu 1 hafta sonra falan geçti rahatladim sağ ve solda 4 5 er tane vardı yumurtam Dr yumurtaların çok ve büyüdüklerı için kramp oluyor demişti çok rahatsız olursan minoset alabilirsin dedi bana Dr

sürekli devam eden bir ağrım var anlayamadım gitti. yumurta çok oluştu ama hepsi yeterli çatlama seviyesinde değil bunlardan 10 tanesi falan 18-23 mm arasında. Doktorum ağrıların normal olduğunu söyledi. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bu ağrı. Bu kadar fazla yumurta olmasının sebebi ise polikistikoverdan kaynaklıymış. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canim bende pko yum. Bendede yum cok ama istenilen olgunlukta sadece bir yum var o bile agri yapiyor. Sende cok fazla var normaldir agrilarin. Ama gecer tabiki

Canim bende pko yum. Bendede yum cok ama istenilen olgunlukta sadece bir yum var o bile agri yapiyor. Sende cok fazla var normaldir agrilarin. Ama gecer tabiki
ben fiziki olarak da minyonum doktor bi tanıdığım dozu fazla gelmiş senin vücuduna dedi. 43 kiloyum gerçekten de fazla geldi sanırım. üstelik birkaç sefer de ilacı içmeyi unuttum

ben fiziki olarak da minyonum doktor bi tanıdığım dozu fazla gelmiş senin vücuduna dedi. 43 kiloyum gerçekten de fazla geldi sanırım. üstelik birkaç sefer de ilacı içmeyi unuttum
Cok saskinim suan 20 tane yumurta olusturacak kadar gunde 3 defa klomen cok agir gelmis bence.. bende de pco var benimde fazla yumum vardi ama bir tanesi 23 mm di sadece. Ona da pazar gecesi igne oldum bugun kontrole gittim catlamis

Kesinlikle. Ama doktora git kontrol icin mutlaka ne olmus ne olmamis bakilsin bir ya
doktor kontrole de çağırmadı iğneyi vurulduktan sonra ilişki önerdi sadece bir kere ondan sonra da bekleyeceğiz dedi. Bir de senden gebelik olmamasından değil çoğul gebelikten korkuyoruz diyor. anlayamadım ben gitti. gerçekten bünyeme fazla geldi. OHSS olmaktan korkuyorum

Korkma canim. Insallah bisey olmaz. Bir daha ki ayda o doktora soyle adam akilli is yapsin. Yada doktorunu degistir

Kızlar merhaba bende 16 aylık evli bir pko hastasıyım bikaç ay korunduktan sonra bebek düşünmeye başladık zor olacağını bildiğim için korunmak istemedim pkonun yanında haşimato tiroidi çıktı ve mayısta ilk klomeni denedim 3 yumurta oluştu ovitrelle oldum ama olmadı ağustosta ikinci klomen denememde 4 yumurtam oluştu bu defa iki doz choriomon çatlatma iğnesini oldum ve hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu malesef hamileliğim 10 gün sürdü şimdi tekrar klomene başladım pazartesi kontrole gidicem hayırlısı olsun hakkımızda

Rabbim hepimize tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Selamlar.... uzun zamandır takip ediyorum siteyi 1 yıllık evliyim 39 yaşındayım ilk evliliğim geç oldu biraz :) klomen +ovitrelle 2. Denemem klomen bugün igne olacağım .

Hayirlisi olsun insallah. Dusugun olmus ama uzulme en azindan hamile kalabilmissin. Boyle dusun iyi gelir sana da.
Bak ben uc bucuk senede hic hamilelik gecirmedim.
Insallah yakinda guzel haberler alicaz hepimiz. Benimde 3. Klomen denemem. 1. Sinde 2 yum olustu.
2.sinde 1
Ve 3. Sunde de 1
Hayirlisi Allah tan canim sabirli ol.
Ama gelismelerini yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…