Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Yapma böyle canım Allah büyük ..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim demekki daha zamanı var.. Hepimiz üzülüyoruz hepimiz çok istiyoruz ama biz en hayırlı zamanı bilemez ki lütfen üzülme Allah daha büyük ağır imtihanlar vermesin daha genciz önümüzde güzel seneler var ..sen milleti de takma inan herkes de aynı muhabbet he he de geç sen kendine huzuruna sağlığına bak

kizlar ben daha adet olmadım bat 8 gun var
doktor da bana bebek tutunsun diye progestan vermisti
ben adet olunca kessem mi ilaci
doktor kullan demisti ama bisey misey yapmasın ilac bende bu sefer
Merve prolaktin yuksekligin var miydi canim? Varsa incir kuru yapma

Merve prolaktin yuksekligin var miydi canim? Varsa incir kuru yapma
Evet incir prolaktin yukseltiyor. Bende kür yapmadigim halde faydali diye bir ay cok yedim kuru incir sonraki uc ay gec regl oldum ve ayni ay sogan kuruyle corek otu bal tarcin kurlerinide yapmistim 3 ay çektim hep kistim oldu

Evet incir prolaktin yukseltiyor. Bende kür yapmadigim halde faydali diye bir ay cok yedim kuru incir sonraki uc ay gec regl oldum ve ayni ay sogan kuruyle corek otu bal tarcin kurlerinide yapmistim 3 ay çektim hep kistim oldu
Kızlar yazdıklarınızın bir cogunu okudum evet incir soda maydanoz prolaktin yükselio onları tüketmeyın sakin bende istiorum çocuk hemde çok 9 sene girdik artık beklemek ne zor her ay iki gün gecikince acaba dıosun allah en kisa zamanda nasip eder ınsalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…