- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.421
kizlar ben daha adet olmadım bat 8 gun var
doktor da bana bebek tutunsun diye progestan vermisti
ben adet olunca kessem mi ilaci
doktor kullan demisti ama bisey misey yapmasın ilac bende bu sefer
Yapma böyle canım Allah büyük ..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim demekki daha zamanı var.. Hepimiz üzülüyoruz hepimiz çok istiyoruz ama biz en hayırlı zamanı bilemez ki lütfen üzülme Allah daha büyük ağır imtihanlar vermesin daha genciz önümüzde güzel seneler var ..sen milleti de takma inan herkes de aynı muhabbet he he de geç sen kendine huzuruna sağlığına bakyapilir cnm neden olmasin aman yap gitsin
nasilsa ya cikiyo ya cikmiyo
korkunun faydasi olmuyo cnm
ağlıyorum bu saate kadar esim isten gelmisti birlikte gidelik demisti ama işi vardi isimi hallediyim gidelim demisti bende duramayip gitmistim yakindi ezcane dayanamamistim
esimin de isi uzadi yeni geldi
dedi ki bu gebelik kagidi mi test mi aldin dedi bende evet negatif dedim ve sonra basladim aglamaya
aglama dedi teselli etti beni falan ama uzuluyo biliyorum
benim yuzumden uzuluyo ve benim yuzumden cocugu olmuyo suclu gibi hissediyorum kendimi
en cok buna agliyorum zaten
bi de dedi ki belki yanlistir belki etken yapmissindir dedi daha cok uzuldum niye benden habersiz gittin dedi
pozitif ciksaydi supriz yaocaktim diyemedim
Ignenin kacinci gunuydu canimKizlar ben dayanamadım ve kan verdim geldimsonuç 1 saat e çıkar Nasıl korkuyorum gözyaşım hazır aktı akacak zor tutuyorum
Olduğum gunu saymıyorum 13. Gün bugunIgnenin kacinci gunuydu canim
Hadi Hayırlısı olsun hayırlı haberlerle gel inşallah.Kizlar ben dayanamadım ve kan verdim geldimsonuç 1 saat e çıkar Nasıl korkuyorum gözyaşım hazır aktı akacak zor tutuyorum
Merve prolaktin yuksekligin var miydi canim? Varsa incir kuru yapmakizlar ben daha adet olmadım bat 8 gun var
doktor da bana bebek tutunsun diye progestan vermisti
ben adet olunca kessem mi ilaci
doktor kullan demisti ama bisey misey yapmasın ilac bende bu sefer
Ay hadi hayırlı sonuç ver inşallah canımKizlar ben dayanamadım ve kan verdim geldimsonuç 1 saat e çıkar Nasıl korkuyorum gözyaşım hazır aktı akacak zor tutuyorum
Benden bir gun once olmussun guzel haberlerini bekliyoruz topigin ikinci hamisi sen ol insallahOlduğum gunu saymıyorum 13. Gün bugun
Dr da 14 de yap demişti 1 günde değişmez herhalde dimi
Canım var mı haber2 dk da bir bakıyorum hala çıkmadı
Yok ya hala çıkmamış bayilcamCanım var mı haber
Hadi bakalım bende çok merak ettimYok ya hala çıkmamış bayilcam
Sağlık olsun0.86 çıktı
Üzülme canım hayırlısı olsun. Gecen ay bende esimin zoruyla kan verdim daha stresli ve uzuntulu oluyor. Bundan sonra reglim gecikmeden hic bir test yapmicam, sende yapma bence0.86 çıktı
Evet incir prolaktin yukseltiyor. Bende kür yapmadigim halde faydali diye bir ay cok yedim kuru incir sonraki uc ay gec regl oldum ve ayni ay sogan kuruyle corek otu bal tarcin kurlerinide yapmistim 3 ay çektim hep kistim olduMerve prolaktin yuksekligin var miydi canim? Varsa incir kuru yapma
Kızlar yazdıklarınızın bir cogunu okudum evet incir soda maydanoz prolaktin yükselio onları tüketmeyın sakin bende istiorum çocuk hemde çok 9 sene girdik artık beklemek ne zor her ay iki gün gecikince acaba dıosun allah en kisa zamanda nasip eder ınsalahEvet incir prolaktin yukseltiyor. Bende kür yapmadigim halde faydali diye bir ay cok yedim kuru incir sonraki uc ay gec regl oldum ve ayni ay sogan kuruyle corek otu bal tarcin kurlerinide yapmistim 3 ay çektim hep kistim oldu
cnm ama doktor bitene kadar kullan demistiSonuç kesin negatifse kesebilirsin onun bebeği tutmasından başka bi işlevi yok
ay evet ya vardi cnmMerve prolaktin yuksekligin var miydi canim? Varsa incir kuru yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?