- 26 Eylül 2016
- 498
- 306
- 18
- 34
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.441
Ben uzun zamandır doktor gittiğim için biliorum canım sen yinede bozma moralini herkeze aynı değil vücudu belki senin iyi gelmiştir sıkma caninicnm ama doktor bitene kadar kullan demisti
o yuzden kafam karisti
yan etkisi olur mu acaba
daha bat 8 gun var kullaniyim en iyisi bisey olmaz ya belki
Kur yapip dengeni bozma zaten ilaclar uc ay daha etki eder gene yumurtan buyur catlaray evet ya vardi cnm
offf neden ki uncir yukseltiyo mu
ya belki bisey olmaz
ne yapcam ki o zmn
elim kolum bagli durmak da istemiyorum bari kür yapiyim
Meraba canim oncelikle herhangi bi sorun var miydi rahim filmi falan cekindin mi ya da esin duzenli kontrol yaptiriyor mu. Asilama ya da tup bebek tedavisi denendi mi hic. Benim gorumceminde 7 yil olacak ama onda cikolata kisti vardi ve ameliyatlarda hep yumurtalari aldilar, suan tupleri bagli ancak tup bebekle olurKızlar yazdıklarınızın bir cogunu okudum evet incir soda maydanoz prolaktin yükselio onları tüketmeyın sakin bende istiorum çocuk hemde çok 9 sene girdik artık beklemek ne zor her ay iki gün gecikince acaba dıosun allah en kisa zamanda nasip eder ınsalah
ay hepsi aynı anda olmaz ki. ben son iki ay soğan kürü yaptım. ondan önce çörekotu bal-tarçın. hepsini tek başına yaptım. hiçbir kürü aynı anda yapmamEvet incir prolaktin yukseltiyor. Bende kür yapmadigim halde faydali diye bir ay cok yedim kuru incir sonraki uc ay gec regl oldum ve ayni ay sogan kuruyle corek otu bal tarcin kurlerinide yapmistim 3 ay çektim hep kistim oldu
bende sadece yumurta gelişme çatlama sorunu var. ama insülin direncim de var incir denemeye korkuyorum o yüzden.Kızlar yazdıklarınızın bir cogunu okudum evet incir soda maydanoz prolaktin yükselio onları tüketmeyın sakin bende istiorum çocuk hemde çok 9 sene girdik artık beklemek ne zor her ay iki gün gecikince acaba dıosun allah en kisa zamanda nasip eder ınsalah
sıkıntın prolaktinse sakın uzak dur incirden. prolaktin süt hormonu zaten. süt yapsın diye kadınlara içirilir incir suyu. kii saraçoğlu da ısrarla diyordu prolaktin yüksekliği olanlar yapmasın diye. hayıt tohumu ve testere diş aslanpençesi dene derim ben sana. tabi istersen. (ben de sanki saraçoğlu gibi akıl veriyorum :)) )ay evet ya vardi cnm
offf neden ki uncir yukseltiyo mu
ya belki bisey olmaz
ne yapcam ki o zmn
elim kolum bagli durmak da istemiyorum bari kür yapiyim
canım ben 9 sene ne girdim allahın izniyle eşimde bir sorun yok bende işte yumurtam buyumuo ve catlamio bundan önce gittim doktorlar ilaç verdi düzenli olsun die hicbirsey olmadı suan gittigm doktor çok tatlı bayan ilgili ve ilk asilama olucak benim tüpler de bir sıkıntı yok klomen ictim yarın kontrol var büyümüş mu die ama büyüdület anlıyorum kasık ağrısı oluo allah nasip eder insMeraba canim oncelikle herhangi bi sorun var miydi rahim filmi falan cekindin mi ya da esin duzenli kontrol yaptiriyor mu. Asilama ya da tup bebek tedavisi denendi mi hic. Benim gorumceminde 7 yil olacak ama onda cikolata kisti vardi ve ameliyatlarda hep yumurtalari aldilar, suan tupleri bagli ancak tup bebekle olur
25 yaşında gözüküyorsunuz profilde ama 9 senedir çocuk yok demişsiniz anlamadımcanım ben 9 sene ne girdim allahın izniyle eşimde bir sorun yok bende işte yumurtam buyumuo ve catlamio bundan önce gittim doktorlar ilaç verdi düzenli olsun die hicbirsey olmadı suan gittigm doktor çok tatlı bayan ilgili ve ilk asilama olucak benim tüpler de bir sıkıntı yok klomen ictim yarın kontrol var büyümüş mu die ama büyüdület anlıyorum kasık ağrısı oluo allah nasip eder ins
Evet canım 9 sene yeni bu ay girdik allahın izniyle eşim beni 18 gün aldım direk evlendik ilk aile karşı çıktı baya ilk erkek ark çok aşık oldum bende allah bozmasin ınsalah25 yaşında gözüküyorsunuz profilde ama 9 senedir çocuk yok demişsiniz anlamadım
Evet canım 9 sene yeni bu ay girdik allahın izniyle eşim beni 18 yasinda gün aldım direk evlendik ilk aile karşı çıktı baya ilk erkek ark çok aşık oldum bende allah bozmasin ınsalah25 yaşında gözüküyorsunuz profilde ama 9 senedir çocuk yok demişsiniz anlamadım
Evet canım 9 sene yeni bu ay girdik allahın izniyle eşim beni 18 yasinda gün aldım direk evlendik ilk aile karşı çıktı baya ilk erkek ark çok aşık oldum bende allah bozmasin ınsalah25 yaşında gözüküyorsunuz profilde ama 9 senedir çocuk yok demişsiniz anlamadım
Sana katılıyorum hormon testi yaptırmadan kür yapmayın arkadaşlar mesela incir kürü yumurta çatlatma ya faydalı ama incir süt hormonu nu tavan a çıkarıyor bu yüzden de gebelik elde edilmiyor meselaKızlar çörek otu bal tarcin yumurta kalitesi yükselio zaten klomen iciosaniz kullanmayın klomen yumurtayi büyüttü gü için Bal tarcin çörek otu aynı şeyi yapio soğan kürü yumurtan çoğalır die ama pko olup soğan kürü içen ark neden genelde düşük oluo soğan kürü tmm adet düzenliyebilir ama o iki kurde bir ay arayla kullanın bildiğim için söylüyorum ,
Vücuda çok yuklenioruz bu kez olcagi varsa da olmuo tabi allah bilirSana katılıyorum hormon testi yaptırmadan kür yapmayın arkadaşlar mesela incir kürü yumurta çatlatma ya faydalı ama incir süt hormonu nu tavan a çıkarıyor bu yüzden de gebelik elde edilmiyor mesela
Aynen öyle oluyor vallaVücuda çok yuklenioruz bu kez olcagi varsa da olmuo tabi allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?