- 23 Mart 2016
- 77
- 93
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.461
Canim Dr bana 12 gün kullan dedi adet olursan 1. Yada 2 .günü bıraktıktan sonra olmazsan 5. Gunu gel dedi bilgin olsuncnm ama doktor bitene kadar kullan demisti
o yuzden kafam karisti
yan etkisi olur mu acaba
daha bat 8 gun var kullaniyim en iyisi bisey olmaz ya belki
34 cnmCanim adet döngün kaç
aynen daha agir imtihanlar var cnmYapma böyle canım Allah büyük ..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim demekki daha zamanı var.. Hepimiz üzülüyoruz hepimiz çok istiyoruz ama biz en hayırlı zamanı bilemez ki lütfen üzülme Allah daha büyük ağır imtihanlar vermesin daha genciz önümüzde güzel seneler var ..sen milleti de takma inan herkes de aynı muhabbet he he de geç sen kendine huzuruna sağlığına bak
cnm catlatma ignesinin etkisi bitmemismidir halaKur yapip dengeni bozma zaten ilaclar uc ay daha etki eder gene yumurtan buyur catlar
cnm testere disli aslan pencesini almıştım ben ama doktor doktor dostinex verince icmedim benim prolaktin 36 ydi 24 e dusunce gerek duymadimay hepsi aynı anda olmaz ki. ben son iki ay soğan kürü yaptım. ondan önce çörekotu bal-tarçın. hepsini tek başına yaptım. hiçbir kürü aynı anda yapmam
bende sadece yumurta gelişme çatlama sorunu var. ama insülin direncim de var incir denemeye korkuyorum o yüzden.
sıkıntın prolaktinse sakın uzak dur incirden. prolaktin süt hormonu zaten. süt yapsın diye kadınlara içirilir incir suyu. kii saraçoğlu da ısrarla diyordu prolaktin yüksekliği olanlar yapmasın diye. hayıt tohumu ve testere diş aslanpençesi dene derim ben sana. tabi istersen. (ben de sanki saraçoğlu gibi akıl veriyorum :)) )
cnm sende de mi prolaktin yuksekKizlar bu sabah karnimda sanciyla uyandim adet sancilari bunlar her ay cekiyorum bugun yarin gelicek cok uzuldum bu arada kurlere dikkat edin lh hormunum biraz yuksekti doktor dusurelim dedi ilac verdi tabi ben durumuyum kurleri arastirdim hayit otu dusuruyomus kullandim 1 ay test yaptigimda 3 katina cikmisti bana bitkisel hic birsey iyi gelmiyor corek otu bal haric
cnm bende kullanmamayi dusunuyorumCanim Dr bana 12 gün kullan dedi adet olursan 1. Yada 2 .günü bıraktıktan sonra olmazsan 5. Gunu gel dedi bilgin olsun
bende ikisi bir arada korkmustumAslan pençe sini bende duydum adet bugün bitti yarın alsam mi acaba bi de doktor dostinex verdi düşürür diye ikisi bir arada sorun olur mu acaba
cnm ben de almıştım kullansam olur mu ki benim 36 dan 24 e dusmustu 24 yeterli bi rakammi gerek var mi kullanmaya otu halaCanım Civan percemi ve aslan pencesi direk düşürüo int baya araştırdım zaten o yüksek olduğu için çocuk olmuo en başta sitresden uzak durmak lazım
Yok canim bende dusuk o polikistik oldugum icin lh fsh dengesi boxuk fsh normal lh biraz fazla bu yuzden yumurta gelisimi ve catlamasi zor oluyorcnm sende de mi prolaktin yuksek
o zmn testere disli aslan pencesi oneririm burda cok okumustum
ama ben de aldim da daha icmedim
Referans aralıklarını araştır bir internetten canım. Normali kac tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.cnm ben de almıştım kullansam olur mu ki benim 36 dan 24 e dusmustu 24 yeterli bi rakammi gerek var mi kullanmaya otu hala
ve nasil yapiliyo biliyo musun cnm
inşallah bizlerde senin gibi oluruz canım ama benimde regl testen önce olucak gibi bu yüzden bende üzülmiycem :)Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım negatifi gördümay neden bilmiyorum ama hic üzülmedim
Ben artik geceleri uyuyamıyorum sabahları çok mutsuz uyanıyorum. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Hiçbir işe yaramıyorum sanki.O kadar zor ki Allah beterini göstermesin
Gece boyunca agladim agladim
Ama şimdi daha iyiyim
Bu arada ben adet olmadım yakındır ama demkki belirti dediğim herşey iğnenin bir oyunuymus ilk olunca bilemedim inandım cok umutlandım
Benim regl belirtim de yok canm. Bi tuhafım valla boyle sistim okadar. Üzülme tabiki canm ya rabbim bize ne yazdıysa o elimizden geleni yapalım gerisi taktiri ilahiinşallah bizlerde senin gibi oluruz canım ama benimde regl testen önce olucak gibi bu yüzden bende üzülmiycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?