Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
aynen daha agir imtihanlar var cnm
dun aksam disari ciktim esimle .
yasli bi amcanin tekerlekli sandalyede kopru altinda yattigini gorene kadar kendime uzuluyordum icten ice neden olmuyo diyodum
ama taaaaki o amcayi gorene kadar
onu gordum acimi uzuntumu unuttum ona uzuldum
Allah sabir versin benim derdim ne ki dedim
bizler de insallah evlatsizlikla sinanmayalim daha fazla
ama evladimizla da sinanmayalim insallah o daha kötü
Rabbik hepimize hayirli saglikli evlatlar versin inşaallah

Kur yapip dengeni bozma zaten ilaclar uc ay daha etki eder gene yumurtan buyur catlar
cnm catlatma ignesinin etkisi bitmemismidir hala
cunku ben catlatma ignemi olduktan sonra cok kasik agrisi yasadim sonra azaldi simdi de hic yok zaten
bu da ignenin etkisinin gectiginin kaniti degil mi ?
doktor da bana 3 ay gelme demisti

Kizlar bu sabah karnimda sanciyla uyandim adet sancilari bunlar her ay cekiyorum bugun yarin gelicek cok uzuldum bu arada kurlere dikkat edin lh hormunum biraz yuksekti doktor dusurelim dedi ilac verdi tabi ben durumuyum kurleri arastirdim hayit otu dusuruyomus kullandim 1 ay test yaptigimda 3 katina cikmisti bana bitkisel hic birsey iyi gelmiyor corek otu bal haric

cnm testere disli aslan pencesini almıştım ben ama doktor doktor dostinex verince icmedim benim prolaktin 36 ydi 24 e dusunce gerek duymadim
sence 24 de cok mu
icsem mi almistim oyle duruyo baslasam adet olunca olur mu ne zmn icmeke gerekiyo biliyo musun cnm
bu arada cok sagol yoksa ilk isim incir almak olacaktı :)

cnm sende de mi prolaktin yuksek
o zmn testere disli aslan pencesi oneririm burda cok okumustum
ama ben de aldim da daha icmedim

Canim Dr bana 12 gün kullan dedi adet olursan 1. Yada 2 .günü bıraktıktan sonra olmazsan 5. Gunu gel dedi bilgin olsun
cnm bende kullanmamayi dusunuyorum
ama doktor bana hic boyle demedi
belki de kullanirim bilmiyorum bi adet oluyum da cnm bakicam artik
bana da 3 ay gelme dedi

Aslan pençe sini bende duydum adet bugün bitti yarın alsam mi acaba bi de doktor dostinex verdi düşürür diye ikisi bir arada sorun olur mu acaba
bende ikisi bir arada korkmustum
zaten dostinex cok cok agir bi ilac
mide agrisi mide bulantısı uyku sarhosluk ne ararsan vardi bende bi daha tovbe dedim almam bu ilaci :)
iki hap vardi zaten
36 dan 24 e dusurdu
almistim da testere disliaslanpencesiotunu ama hala kullanmadim kullanmayi dusunuyorum

Canım Civan percemi ve aslan pencesi direk düşürüo int baya araştırdım zaten o yüksek olduğu için çocuk olmuo en başta sitresden uzak durmak lazım
cnm ben de almıştım kullansam olur mu ki benim 36 dan 24 e dusmustu 24 yeterli bi rakammi gerek var mi kullanmaya otu hala
ve nasil yapiliyo biliyo musun cnm

cnm ben de almıştım kullansam olur mu ki benim 36 dan 24 e dusmustu 24 yeterli bi rakammi gerek var mi kullanmaya otu hala
ve nasil yapiliyo biliyo musun cnm
Referans aralıklarını araştır bir internetten canım. Normali kac tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim.

Ya hala hasta olmadim olsam da gitsem doktora offf normalde tıkır tıkır gelen seyin gelmeyecegi tuttu. Doktorla konusup ona gore ne yapacagima karar verecektim

Ben artik geceleri uyuyamıyorum sabahları çok mutsuz uyanıyorum. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Hiçbir işe yaramıyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…