Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
kızlar benim de testler negatif bugün ya da yarın adeti bekliyorum ama kararsızım devam edeyim mi bi ay ara vereyim mi hala aklım karışık

kızlar benim de testler negatif bugün ya da yarın adeti bekliyorum ama kararsızım devam edeyim mi bi ay ara vereyim mi hala aklım karışık
devam et bence canım vakit kaybı olmasın ki önümüze bakalım ben 2 ay daha devam edicem sonra günlük iğnelere olmazsa sonra aşılama vakit kaybetmek istemiyorum artık.

devam et bence canım vakit kaybı olmasın ki önümüze bakalım ben 2 ay daha devam edicem sonra günlük iğnelere olmazsa sonra aşılama vakit kaybetmek istemiyorum artık.
benim zaten klomenle 3. ayımdı doktor bu ay femaraya geçeriz demişti yumurta gelişimi güzel oluyor hatta bir de hamilelik elde ettik iğnelere de 6 ay hap denedikten sonra geçeriz dedi ben gideyim yine bakalım

Kizlar lütfen cevap yazin bana!!ben progestan kullaniyorum ictikten 1 saat sonra basim dönüyo ve bayiliyor gibi oluyorum. Okulda cocuklara ders anlatamiyorum. herkes korkuyo halimden yatiriyorlar b8raz uzaninca geciyor. Sizlerde bas dönmesi olmuyormu bana yaramiyormu acaba ilac? Bilgilerinizi paylasin benle

Ağızdan mı alıyorsun Canım

Canim o soylediklerin ilaçin yan etkileri zaten uyku yapıyor baş dönmesi yapıyor sersemletiyor. Onu gece uyumadan önce içeceksin ben içtikten bi 40 dk sonra falan uyuyorum sabaha kadar deliksiz

Hatta bütün işini bitir uyicagin zaman al yat direk ben yataktan bile kalkamiyorum

aksilik iste cnm
acaba bu ay da tekrar baktirsam mi prolaktin seviyeme cnm
bakarlar mi tekrar kan alip devlete gitsem
ben de ne zman test yaparım arkasindan kirmizilar gelirdi cnm aksilik iste benim de bu sefer gelmeyecegi tuttu :))
bende demekki bat tarihimden bi gun
aynisi bende de oldu cnm
recetede okuduysan uyku yaptigi icin geceleri yatmadan once alin yaziyor
gece yatmadan once icersen daha iyi okur korkma cnm o hapin yan etkisi bende kullaniyorum

Canim o soylediklerin ilaçin yan etkileri zaten uyku yapıyor baş dönmesi yapıyor sersemletiyor. Onu gece uyumadan önce içeceksin ben içtikten bi 40 dk sonra falan uyuyorum sabaha kadar deliksiz
dimi ya ilacin uyku etkisine ben bayiliyorum :))
oyle guzel uyutuyo ki gece yatmadan once aliyorum hapi yarim saat bi saat sonra kafa gidiyo :))
hemen gidiyorum yatıyorum hic bisey dusunmeden kafana hic biseyi takmadan tak gidiyorum :))))

yine negatif..
yine hüsran..
gözlerim dolu dolu agladim aglicam
canim sıkkın
silik bile degil...
Canim benim uzulme Allahdan hayirlisi boyleymis demek, daha gencsiniz daha onunde kac ay var denemen icin, ama eger ruhsal ve zihinsel olarak yorgunsan kendine biraz dinlenme suresi ver, kafan rahatlasin ondan sora yine denersiniz canim uzulme

dimi ya ilacin uyku etkisine ben bayiliyorum :))
oyle guzel uyutuyo ki gece yatmadan once aliyorum hapi yarim saat bi saat sonra kafa gidiyo :))
hemen gidiyorum yatıyorum hic bisey dusunmeden kafana hic biseyi takmadan tak gidiyorum :))))
Aynen felaket uyutuyor ki ben uyku problemi yaşıyodum. Gece 3 4 5 o saatlerde uyuyup öğlen 12 de kalkardim ve uykumdan da sürekli uyanırdım kaliteli uykum olmazdi şimdi gece 12 diyince uykum geliyor ilacı içip küt gidiyorum sabah 9 da kalkıyorum ve deliksiz çok kaliteli uyuyorum dinlenmiş olarak uyaniyorum ilk defa bi ilacın yan etkisinden memnunum

Canim benim uzulme Allahdan hayirlisi boyleymis demek, daha gencsiniz daha onunde kac ay var denemen icin, ama eger ruhsal ve zihinsel olarak yorgunsan kendine biraz dinlenme suresi ver, kafan rahatlasin ondan sora yine denersiniz canim uzulme
bu ay dinlencem cnm bisey yapmayı dusunmuyorum
prolaktintinim yuksekti benim dostinexle dusurmustuk 24 e belki cikmistir yjne
tek testere disli aslan pencesi icmeyi dusunuyorum bakalim baska da bisey yapmicam

aynen bende cok memnunum keske hep alsak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…