Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ne yazik ki ben hic memnun degilim kızlar. Gün bosa gittiderse giremedim
cnm sana niye gunde 3 kere verdi ki
e sen hep uyuyarak gecirirsin zaten yazik ya
bi doktoruna sor ara cnm fitil seklinde alsam olur diye bence olur yani doktorun da bunu akil edip aciklamada bulunmasi lazim ya
sinir oluyorum benim doktor da hic bisey anlatmaz illa ben sorcam
ustelik cok etkili ilaclar aliyoruz biz

Bende çektirdin canm rahim filmi. Kafan rahat ediyo sıkıntı yapma. Kendine uğraş bulmak gerekiyo gerçekten hakkında hayırlısı olsun canm. Hayırlı haberle don geri inşallah

Bende adet olunca film çekilecem
canım anesteziye gerek yok bence adet ağrısının ilk günü gibi bir ağrı oluyor sonra geçiyor ..
Tüplerin kapaliysa ama biraz zorlama oluyor haliyle biraz fazla agriyor. Ben iki kez çektirdim ikisndede herşey iyi geçti.
Sıkıntı ve stres yapma sadece.
Bide cektirecegin yerde çok önemli...

Canim sen kilolumusun?

Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım negatifi gördüm ay neden bilmiyorum ama hic üzülmedim
ben de biraz önce yaptım ve kocaman dombul bi negatif gördüm. Ve zaten öyle olduğunu tahmin ettiğim için ben de üzülmedim şahsen.Ben de seni merak ediyordum yaptın mı diye. Hayırlısı olsun ne diyelim her şeyin bi zamanı var.

hadi ya masallah
ben uyutularak istedim iyi ki de oyke istemisim
benim de temiz cikti ama 3 gun kanamam devam etti kasik agrim oldu

Kizlar rahim filmini anesteziyle cektirin

Canım sen çektirdin mi ? Çoğu insan anesteziye gerek yok diyor ama

Bana da herkes anestesiye gerek bile yok dedi ama ben vajinusmus atlattigim icin tekrarlamasindan korktum. Anestezili oldum, 4 gune kadar kanamam oldu iyikide normal olmadim anestezilide bile korktum malesef herkesinde ağri eşiği bir olmuyor

Bana da herkes anestesiye gerek bile yok dedi ama ben vajinusmus atlattigim icin tekrarlamasindan korktum. Anestezili oldum, 4 gune kadar kanamam oldu iyikide normal olmadim anestezilide bile korktum malesef herkesinde ağri eşiği bir olmuyor
Kanaman mi oldu? Cok sasirdim vajinal muayne gibi bende hic birsey olmadi dedigin gibi bunyeden bunyeye farkedio heealde

Peki sonucun nasıl çıktı canım ? Bazıları kapalıysa Ağrın olur diyorlar

Aynen canım hayırlısı böyleymiş vakti varmış. Çok üzülürüm diye düşünüyodum aslında ama iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…