- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.501
Canim sen onu Dr la bi görüş nasıl dayanicaksin uyutuyo sersemletiyo ilacNe yazik ki ben hic memnun degilim kızlar. Gün bosa gittiderse giremedim
cnm sana niye gunde 3 kere verdi kiNe yazik ki ben hic memnun degilim kızlar. Gün bosa gittiderse giremedim
Bende çektirdin canm rahim filmi. Kafan rahat ediyo sıkıntı yapma. Kendine uğraş bulmak gerekiyo gerçekten hakkında hayırlısı olsun canm. Hayırlı haberle don geri inşallahBu ay rahim filmi istedi drkendime bi meşgale bulup düşünmemem lazım yoksa kafayı yicem bu da burda ki son yazım olsun belki bi gün olursa bir mucize umut olsun diye söylemeye gelirim umarım sizin ihtiyacınız olmaz
Bende adet olunca film çekilecemBu ay rahim filmi istedi drkendime bi meşgale bulup düşünmemem lazım yoksa kafayı yicem bu da burda ki son yazım olsun belki bi gün olursa bir mucize umut olsun diye söylemeye gelirim umarım sizin ihtiyacınız olmaz
Canım ilk ilaçi bitir baktın düşmüş ilaç bitince bir hafta sonra içmeye başlaAslan pençe sini bende duydum adet bugün bitti yarın alsam mi acaba bi de doktor dostinex verdi düşürür diye ikisi bir arada sorun olur mu acaba
Canım sen çektirdin mi ? Çoğu insan anesteziye gerek yok diyor amaKizlar rahim filmini anesteziyle cektirin
ben çektirdim kızlar anestezisiz inanın anestezi almaya gerek yok son teknoloji kullanıyolar devlet hastanelerinin yaptığı ağrılı eski sistemmiş kendimi kasarak gittim saniyelik regl ağrısı gibi yürüyerek döndüm.Kizlar rahim filmini anesteziyle cektirin
canım anesteziye gerek yok bence adet ağrısının ilk günü gibi bir ağrı oluyor sonra geçiyor ..Bende adet olunca film çekilecem
Canim sen kilolumusun?ay hepsi aynı anda olmaz ki. ben son iki ay soğan kürü yaptım. ondan önce çörekotu bal-tarçın. hepsini tek başına yaptım. hiçbir kürü aynı anda yapmam
bende sadece yumurta gelişme çatlama sorunu var. ama insülin direncim de var incir denemeye korkuyorum o yüzden.
sıkıntın prolaktinse sakın uzak dur incirden. prolaktin süt hormonu zaten. süt yapsın diye kadınlara içirilir incir suyu. kii saraçoğlu da ısrarla diyordu prolaktin yüksekliği olanlar yapmasın diye. hayıt tohumu ve testere diş aslanpençesi dene derim ben sana. tabi istersen. (ben de sanki saraçoğlu gibi akıl veriyorum :)) )
ben de biraz önce yaptım ve kocaman dombul bi negatif gördüm. Ve zaten öyle olduğunu tahmin ettiğim için ben de üzülmedim şahsen.Ben de seni merak ediyordum yaptın mı diye. Hayırlısı olsun ne diyelim her şeyin bi zamanı var.Kızlar ben bu sabah idrar testi yaptım negatifi gördümay neden bilmiyorum ama hic üzülmedim
hadi ya masallahcanım anesteziye gerek yok bence adet ağrısının ilk günü gibi bir ağrı oluyor sonra geçiyor ..
Tüplerin kapaliysa ama biraz zorlama oluyor haliyle biraz fazla agriyor. Ben iki kez çektirdim ikisndede herşey iyi geçti.
Sıkıntı ve stres yapma sadece.
Bide cektirecegin yerde çok önemli...
Kizlar rahim filmini anesteziyle cektirin
Canım sen çektirdin mi ? Çoğu insan anesteziye gerek yok diyor ama
Bana da herkes anestesiye gerek bile yok dedi ama ben vajinusmus atlattigim icin tekrarlamasindan korktum. Anestezili oldum, 4 gune kadar kanamam oldu iyikide normal olmadim anestezilide bile korktum malesef herkesinde ağri eşiği bir olmuyorben çektirdim kızlar anestezisiz inanın anestezi almaya gerek yok son teknoloji kullanıyolar devlet hastanelerinin yaptığı ağrılı eski sistemmiş kendimi kasarak gittim saniyelik regl ağrısı gibi yürüyerek döndüm.
Kanaman mi oldu? Cok sasirdim vajinal muayne gibi bende hic birsey olmadi dedigin gibi bunyeden bunyeye farkedio heealdeBana da herkes anestesiye gerek bile yok dedi ama ben vajinusmus atlattigim icin tekrarlamasindan korktum. Anestezili oldum, 4 gune kadar kanamam oldu iyikide normal olmadim anestezilide bile korktum malesef herkesinde ağri eşiği bir olmuyor
Peki sonucun nasıl çıktı canım ? Bazıları kapalıysa Ağrın olur diyorlarBana da herkes anestesiye gerek bile yok dedi ama ben vajinusmus atlattigim icin tekrarlamasindan korktum. Anestezili oldum, 4 gune kadar kanamam oldu iyikide normal olmadim anestezilide bile korktum malesef herkesinde ağri eşiği bir olmuyor
Aynen canım hayırlısı böyleymiş vakti varmış. Çok üzülürüm diye düşünüyodum aslında ama iste :)ben de biraz önce yaptım ve kocaman dombul bi negatif gördüm. Ve zaten öyle olduğunu tahmin ettiğim için ben de üzülmedim şahsen.Ben de seni merak ediyordum yaptın mı diye. Hayırlısı olsun ne diyelim her şeyin bi zamanı var.
Tuplerim acik cikti dedigim gibi agri hic duymadim anestezili ama kanamam ayni regl gibi oldu 3 gun 4. Gun bitti resmen ped degistirdimPeki sonucun nasıl çıktı canım ? Bazıları kapalıysa Ağrın olur diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?