- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.521
Sorma canim benim cok kanama oldu daha once sordugum hic kimse bu kadar kanamadan bahsetmemisti 3-4 ped degistirdim ayni regl gibiKanaman mi oldu? Cok sasirdim vajinal muayne gibi bende hic birsey olmadi dedigin gibi bunyeden bunyeye farkedio heealde
Sorma canim benim cok kanama oldu daha once sordugum hic kimse bu kadar kanamadan bahsetmemisti 3-4 ped degistirdim ayni regl gibiKanaman mi oldu? Cok sasirdim vajinal muayne gibi bende hic birsey olmadi dedigin gibi bunyeden bunyeye farkedio heealde
cnm sana niye gunde 3 kere verdi ki
e sen hep uyuyarak gecirirsin zaten yazik ya
bi doktoruna sor ara cnm fitil seklinde alsam olur diye bence olur yani doktorun da bunu akil edip aciklamada bulunmasi lazim ya
sinir oluyorum benim doktor da hic bisey anlatmaz illa ben sorcam
ustelik cok etkili ilaclar aliyoruz biz
Malesef bazı doktorlar öğle başından salak için herşeyi yapiolar ark doktor yüzünden düşük yaptı bir iki hafta önce kanamasi olduğu haldı eve göndermiş yazık hangi şehirdesin iz bilmiorum ama izmir için doktor tavsiyeedebilirim hem çok anlayışlı güleryüzlü seni dinlio sen söylemeden yardimci oluo
Canım bende özel hastaneye gittim devlet gittim üniversite hastanesine gittim ama bu en son gittim klinik hem daha ilgili kadın int bakabilirsin sule aydinİzmire uzağim canim. Bir bucuk yildir ilgili iyi bir doktora denk gelemedim . Hep ozele gidiyorum üstelik. Yildim.artik
aynen ara cnm ne kadar umursamaz doktorlar varBenim calistigimi biliyor ustelik canim 3 defa yazdi gunde . Sanki dusuk tehlikem var gibi. Ben yarun arayacam dr ya
aynen ara cnm ne kadar umursamaz doktorlar var
benimki de oyke benim de son gidisim daha da gitmicem[/QUOTE
Bundan önce gittigm doktor bekletip durdu kan testi idrar testi yapmadığı bişiy kalmadı ama olmadı nasip değilmiş şimdi gittigm doktor ilk önce seninle konusuo rahatlatıo piskolojik olarak sonra muane edio ve tadavi uygluo
Canım istanbuldaysan tavsiyede bulunabilirimİzmire uzağim canim. Bir bucuk yildir ilgili iyi bir doktora denk gelemedim . Hep ozele gidiyorum üstelik. Yildim.artik
Ben oldum bileKızlar belim agriyo kasiklarimda da başladı ağrı adet olucam
Hakkımızda hayırlısı olsun benimkide eli kulağında bu ayda geçtiBen oldum bile
ah bi de ben olsam da rahatlasam şu gogus agrim bi gecse offfBen oldum bile
Benim üçüncü oldu canım belki fameraya geçeriz bakalım doktorum ne diyecek senin kaçıncıHakkımızda hayırlısı olsun benimkide eli kulağında bu ayda geçtikaçıncı klomen senin
Ya leke geldi hala leke tam sokulmedi bekliyorumah bi de ben olsam da rahatlasam şu gogus agrim bi gecse offf
Canım istanbuldaysan tavsiyede bulunabilirim
Aa lekeyse yerleşme lekesi dır belki. Benim 2. Kullanışim kuzum. Famera ne oluyor ki Dr bana 6 ay kadar bunla devam ederiz demisti yeni evlisin yaşında geç değil dedi bakalımYa leke geldi hala leke tam sokulmedi bekliyorum
famera da klomen gibi daha etkili olduğu söyleniyor ben de klomene güzel cevap veriyorum ama doktor famera deneriz demişti şimdi ne der bilmiyorum gidince görüşücez bakalım yok canım yerleşme olduğunu sanmıyorum zaten testler de negatif artık adet bu belirtiler de belliAa lekeyse yerleşme lekesi dır belki. Benim 2. Kullanışim kuzum. Famera ne oluyor ki Dr bana 6 ay kadar bunla devam ederiz demisti yeni evlisin yaşında geç değil dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?