Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

Benim calistigimi biliyor ustelik canim 3 defa yazdi gunde . Sanki dusuk tehlikem var gibi. Ben yarun arayacam dr ya

Malesef bazı doktorlar öğle başından salak için herşeyi yapiolar ark doktor yüzünden düşük yaptı bir iki hafta önce kanamasi olduğu haldı eve göndermiş yazık hangi şehirdesin iz bilmiorum ama izmir için doktor tavsiyeedebilirim hem çok anlayışlı güleryüzlü seni dinlio sen söylemeden yardimci oluo

İzmire uzağim canim. Bir bucuk yildir ilgili iyi bir doktora denk gelemedim . Hep ozele gidiyorum üstelik. Yildim.artik

doktor cok önemli cnm ya aynen
benim kuzenime bi doktor cocugun cok zor olur senin dedi kiz o kadar agladi uzuldu ki doktorunu değiştirdi simdi iyi oldu

Aa lekeyse yerleşme lekesi dır belki. Benim 2. Kullanışim kuzum. Famera ne oluyor ki Dr bana 6 ay kadar bunla devam ederiz demisti yeni evlisin yaşında geç değil dedi bakalım
famera da klomen gibi daha etkili olduğu söyleniyor ben de klomene güzel cevap veriyorum ama doktor famera deneriz demişti şimdi ne der bilmiyorum gidince görüşücez bakalım yok canım yerleşme olduğunu sanmıyorum zaten testler de negatif artık adet bu belirtiler de belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…