- 13 Mayıs 2016
- 251
- 307
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.541
İnşallah yaniliyosundur :) benim yumurta olgunlaşma catlamada problem yok çok şükür eşimin sperm sayı ve hareketliliği düşük morfolojı %3 oyuzden klomen kullanıyorum bendefamera da klomen gibi daha etkili olduğu söyleniyor ben de klomene güzel cevap veriyorum ama doktor famera deneriz demişti şimdi ne der bilmiyorum gidince görüşücez bakalım yok canım yerleşme olduğunu sanmıyorum zaten testler de negatif artık adet bu belirtiler de belli
Birimiz hariç Hepimiz boş geçtik bu ayı hakkımızda hayırlısıkızlar günaydın bu sabah test yaptım tek çizgi ama sonra dikkatli bakınca t çizgisi beyaz dı yani beyaz çizgi yeri belli oluyordu adet sancılarımda başladı
Aynen canım ya inşallah önümüzdeki günlerde iyi haberler alırız.Birimiz hariç Hepimiz boş geçtik bu ayı hakkımızda hayırlısı
ben de eşime yalvarıyorum git tahlile diye tamam diyor ama hala gitmedi pffİnşallah yaniliyosundur :) benim yumurta olgunlaşma catlamada problem yok çok şükür eşimin sperm sayı ve hareketliliği düşük morfolojı %3 oyuzden klomen kullanıyorum bende
Mecbur gidecek canım biz okadar ilaç kullanıyoruz ben rahim filmi çektirdim onların yapacaklarinda bise yok zor olan. Sperm verecekler sadece. Yada kur olarak keçiboynuzu fındık yesin dedi dr hiçbise yok yani doğal sağlıklı beslenme ben normal yemekten çok ilaç kullaniyorumben de eşime yalvarıyorum git tahlile diye tamam diyor ama hala gitmedi pff
valla gerçekten öyle normal beslenme kalmadı ilaç oldu içimiz dışımız aslında nazı niyazı bitmiyo ki gidicek hep artık son sabırlarımı deniyoMecbur gidecek canım biz okadar ilaç kullanıyoruz ben rahim filmi çektirdim onların yapacaklarinda bise yok zor olan. Sperm verecekler sadece. Yada kur olarak keçiboynuzu fındık yesin dedi dr hiçbise yok yani doğal sağlıklı beslenme ben normal yemekten çok ilaç kullaniyorum
5 dk lik işleri var muayene bile olmuyorlar numuneyi verip gidiyorlar sonuçlarda 1 saate çıkıyor canım baskı yapıyor yaptır belki eksik bise var okadar uğraşıyoruz sonuctavalla gerçekten öyle normal beslenme kalmadı ilaç oldu içimiz dışımız aslında nazı niyazı bitmiyo ki gidicek hep artık son sabırlarımı deniyo
akşam konuştum bu ay yapılacak dedim artık , bu arada benim hala kahve leke çok az sökülmedi adet yaa5 dk lik işleri var muayene bile olmuyorlar numuneyi verip gidiyorlar sonuçlarda 1 saate çıkıyor canım baskı yapıyor yaptır belki eksik bise var okadar uğraşıyoruz sonucta
Birimiz test dahamı yapsan leke olması belki adet değil bebistirakşam konuştum bu ay yapılacak dedim artık , bu arada benim hala kahve leke çok az sökülmedi adet yaa
canım ateş ölçüyorum aynı zamanda ateş tabloma göre düştü yani ateş adet geliyo diyo ama sancısı var gelen yokBirimiz test dahamı yapsan leke olması belki adet değil bebistir
Bilemedim umarım ateş yanıltır seni :)canım ateş ölçüyorum aynı zamanda ateş tabloma göre düştü yani ateş adet geliyo diyo ama sancısı var gelen yok
Ben zamanında oluyorum şuan dün progestan in sonuncusunu aldım almasam bugün sabah olurdum ama onu aldım kesti galiba sancim çoğaldı bugün olurum en geç yarınYa kızlar bende daha adet olmadım 2 gün geçti gibi test Yaptım negatif adet ağrım da var ama gelen giden yok..çatlatma iğnesi mi geciktiriyor acaba ?
Kaçıncı günün canım ? Ben protestanı Çoktan bıraktım adet ağrım var ama gelen yok bu ilaçlar iyice dengemizi bozuyor benceBen zamanında oluyorum şuan dün progestan in sonuncusunu aldım almasam bugün sabah olurdum ama onu aldım kesti galiba sancim çoğaldı bugün olurum en geç yarın
Hemde nasıl bozuyor 2 ekimde yaptırmıştım ovitrelle mi. Dr 12 gün kullan dedi diye bırakmadım başlıcagim ve bırakacağım tarihi kendi soluyoKaçıncı günün canım ? Ben protestanı Çoktan bıraktım adet ağrım var ama gelen yok bu ilaçlar iyice dengemizi bozuyor bence
Benimde 2 gün geçti canm bende belirtisi de yok test de negatif diyo. İnşallah gelmez ikimize de kırmızılarYa kızlar bende daha adet olmadım 2 gün geçti gibi test Yaptım negatif adet ağrım da var ama gelen giden yok..çatlatma iğnesi mi geciktiriyor acaba ?
Ay ne diim bilemedim simdi canm. ÜzüldümKızlar ben hasta oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?