Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Valla benim aynı önceden adet olmak istemeyen ben şimdi olmak için yalvarıyorum resmen Bide bu klomenler çok yumurta yapıyor ya ondan da sancımız çoğalıyor
Butun dengem bozuldu resmen artik gelsinde kurtulayim noemaldede reglim sancili olurdu bu baska birsey ama ya dayanilcak gibi degil

Butun dengem bozuldu resmen artik gelsinde kurtulayim noemaldede reglim sancili olurdu bu baska birsey ama ya dayanilcak gibi degil
Aynen ya farklı bir Ağrı..ben Tedaviyi bırakıcam dayanamıyorum artık zaten hormonal sıkıntılarımız var üstüne daha çok hormon yüklüyoruz vücudumuza..

kizlar bugun komşu anlatti bi kilo sütü kaynatmis ılık hale gelince ustune oturmus süt soguyana kadar cocugu olmazke mn cocugu olmus böyle sekilde
icindekileri temizliyomus
bende bu ay deneyim ne zarari varki sanki dimi

kizlar bugun komşu anlatti bi kilo sütü kaynatmis ılık hale gelince ustune oturmus süt soguyana kadar cocugu olmazke mn cocugu olmus böyle sekilde
icindekileri temizliyomus
bende bu ay deneyim ne zarari varki sanki dimi
merve'cim bir yerini yakarsın bir de Allah korusun.

hahahahah :))))
cnm bende sordum onu da ilikken oturcakmisim :))
denicem bakalim
bugun hasta oldum hastaligim.bitsin de
maydonoz süt buharı diye duymuştum ben de onu :)) hadi bakalım canım kaplıcaları da övüyorlar kayınvalidem diyordu kaplıcaya giden hamile kalır diye. bir aslı var demek ki. ben de gördüm kırmızıları rahatladım her yeni ay yeni bir umut :)) hem regl olmak bile bir sağlık belirtisi ya gözünü seveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…