- 13 Mayıs 2016
- 251
- 307
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.561
Bende de gelen giden yok 3 gundue kasiklarim agriyor sabah negatif cikti acaba yumurtalar catlamadida kist mi olduBenimde 2 gün geçti canm bende belirtisi de yok test de negatif diyo. İnşallah gelmez ikimize de kırmızılar
Bende üzüldüm hayırlısı olsun napalmAy ne diim bilemedim simdi canm. Üzüldüm
Bilmiyorum da canım hala ben senin için ayni hissediyorum. İnşallah sen yanılırsın ben yanılmam :) kendine kuruntu yapma kist değildir insallahBende de gelen giden yok 3 gundue kasiklarim agriyor sabah negatif cikti acaba yumurtalar catlamadida kist mi oldu
Ben de oldum artık canım napıcan tekrar gidecek mısın doktora ?Bende üzüldüm hayırlısı olsun napalm
Canim test yaptim negatifti beyaz cizgi bilem vardi ama regl sancimda var eger olmazsam cumartesi kan tahlili yaptiririmBilmiyorum da canım hala ben senin için ayni hissediyorum. İnşallah sen yanılırsın ben yanılmam :) kendine kuruntu yapma kist değildir insallah
Gidicem yarın adetin 1. Yada 2. Gunu gel olursan demişti yine klomen e devam baştan başlıcaz yaniBen de oldum artık canım napıcan tekrar gidecek mısın doktora ?
Ben de gidicem bakalım yarın giderim diye düşünüyorum ben de ya da cuma artık inşallah bu ay nasip olur canım yaaGidicem yarın adetin 1. Yada 2. Gunu gel olursan demişti yine klomen e devam baştan başlıcaz yani
Aminn amin inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip olur isteyen hepimizeBen de gidicem bakalım yarın giderim diye düşünüyorum ben de ya da cuma artık inşallah bu ay nasip olur canım yaa
Bende cumartesiyi bekliyorum canm bakalım inşallah ikimiz de hayırlı haberler veririz. Ümitsiz olma sonuçta o idrar testi güvenilirliği az.Canim test yaptim negatifti beyaz cizgi bilem vardi ama regl sancimda var eger olmazsam cumartesi kan tahlili yaptiririm
Valla benim aynı önceden adet olmak istemeyen ben şimdi olmak için yalvarıyorum resmenKizlar adet olmadan 2 3 gun once sancilariniz basladimi inanilmaz sancim var arada geliyo bagircam nerdeyse.
Butun dengem bozuldu resmen artik gelsinde kurtulayim noemaldede reglim sancili olurdu bu baska birsey ama ya dayanilcak gibi degilValla benim aynı önceden adet olmak istemeyen ben şimdi olmak için yalvarıyorum resmenBide bu klomenler çok yumurta yapıyor ya ondan da sancımız çoğalıyor
Aynen ya farklı bir Ağrı..ben Tedaviyi bırakıcam dayanamıyorum artıkButun dengem bozuldu resmen artik gelsinde kurtulayim noemaldede reglim sancili olurdu bu baska birsey ama ya dayanilcak gibi degil
benim geldi kirmizilar cnmYa leke geldi hala leke tam sokulmedi bekliyorum
yok canım çok zayıf da değilim ama kilolu da değilim. zamanında çok almıştım insülin direncinden. glifor ile verdim 15 kilo hem de :) ama meylim var almaya ucunu kaçırmamam lazımCanim sen kilolumusun?
merve'cim bir yerini yakarsın bir de Allah korusun.kizlar bugun komşu anlatti bi kilo sütü kaynatmis ılık hale gelince ustune oturmus süt soguyana kadar cocugu olmazke mn cocugu olmus böyle sekilde
icindekileri temizliyomus
bende bu ay deneyim ne zarari varki sanki dimi
hahahahah :))))merve'cim bir yerini yakarsın bir de Allah korusun.
maydonoz süt buharı diye duymuştum ben de onu :)) hadi bakalım canım kaplıcaları da övüyorlar kayınvalidem diyordu kaplıcaya giden hamile kalır diye. bir aslı var demek ki.hahahahah :))))
cnm bende sordum onu da ilikken oturcakmisim :))
denicem bakalim
bugun hasta oldum hastaligim.bitsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?