- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.581
Verda bizim iğne günlerimiz aynıydı seninle. Bana doktor iğneden 15 gün sonra hamilelik testi yap dedi. Bildiğim kadarıyla adet de iğneden hatta yumurtanın çatlamasından en az 14 gün sonra oluyor. Yani bizim normalde yarın ya da öbür gün adet olmamız gerekiyor neden olmadı diye kendine sıkıntı yapma. Benim test de negatif ama eğer cumartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yapcam ben. Gerçi zaten hamilelik gibi bi belirtim ya da hissim yok ama yine de ne olur ne olmaz diyo insan.Benimde 2 gün geçti canm bende belirtisi de yok test de negatif diyo. İnşallah gelmez ikimize de kırmızılar
Canım benim doktorum normal adet olman gereken zamanda olursun demişti. Benim döngü 26 27 arasi. Pazartesi olmam gerekiyodu yani. O yüzden bekliyorum. Yoksa sıkıntı yapmıyorum canım saolasin. Zaten idrarda negatifi gördüm kırmızıları bekliyorum anlıyacağın :)Verda bizim iğne günlerimiz aynıydı seninle. Bana doktor iğneden 15 gün sonra hamilelik testi yap dedi. Bildiğim kadarıyla adet de iğneden hatta yumurtanın çatlamasından en az 14 gün sonra oluyor. Yani bizim normalde yarın ya da öbür gün adet olmamız gerekiyor neden olmadı diye kendine sıkıntı yapma. Benim test de negatif ama eğer cumartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yapcam ben. Gerçi zaten hamilelik gibi bi belirtim ya da hissim yok ama yine de ne olur ne olmaz diyo insan.
Canim ben gecen sene maydonoz sut buharini denedim. Bacagimi yaktim Allahtan malum yerimi yakmadimkizlar bugun komşu anlatti bi kilo sütü kaynatmis ılık hale gelince ustune oturmus süt soguyana kadar cocugu olmazke mn cocugu olmus böyle sekilde
icindekileri temizliyomus
bende bu ay deneyim ne zarari varki sanki dimi
ay vallahi ha oh be dedim adet agrimi sever oldum :)))maydonoz süt buharı diye duymuştum ben de onu :)) hadi bakalım canım kaplıcaları da övüyorlar kayınvalidem diyordu kaplıcaya giden hamile kalır diye. bir aslı var demek ki.ben de gördüm kırmızıları rahatladım her yeni ay yeni bir umut :)) hem regl olmak bile bir sağlık belirtisi ya gözünü seveyim
cnm ilikken oturcakmisim amaCanim ben gecen sene maydonoz sut buharini denedim. Bacagimi yaktim Allahtan malum yerimi yakmadim
Yaparsanda cok dikkatli ol ve ben bi fayda goremedim malesef
Doktor öyle istedi araştırdım korunmak gerekmiş bi ay daha beklerim yeter ki sağlıklı hayırlı olsun daTatlim korunmana gerek yok ki neden korunacaksin, dostinex zaten aninda dusuruyor benim arkadasim dostinex kullandigi ay hamile kaldi
Adetliyken başlanıyor diye okudum Saraçoğlu nda bende öyle karar verdim zaten önce ilaca bi bakayım ne kadar düşürür sonra içerim artıkCanım ilk ilaçi bitir baktın düşmüş ilaç bitince bir hafta sonra içmeye başla
Canim sakin umjtsuz olma ben ilk kullandigimta tek yumurtayla hamile kalmistim simdi 4 yumurta ama olmadi sadece zamani var ve suna gercekten inaniyorum kafam rahatti ozaman simdi cok dusundum arastirdim sende dusunmememye calis icin rahat olsunBen bu ay bu tedaviden cok umutluydum kesin olir diyordum . Sizleri gorunce umudum tukendi . Herkes birer birer regl oluyor. Biz bunca ilaçlari boşuna mi içtik yanibenim de 5 gün kaldı bata regl sancim başladi. Artik regl olmqyi bekliyorum
Canim sakin umjtsuz olma ben ilk kullandigimta tek yumurtayla hamile kalmistim simdi 4 yumurta ama olmadi sadece zamani var ve suna gercekten inaniyorum kafam rahatti ozaman simdi cok dusundum arastirdim sende dusunmememye calis icin rahat olsun
Bigun olucak buna inan sadece sabir kac yillik evkisin canimDüşünmemek elde degil ki canım . Eve gidince cok yorgun oluyirum dua bile edemiyorum. Namazi kilip kalkiyorum çoğu zaman.allahtan isteyemiyorum uzun uzun içtenlikle. Canim skiliyor.ben istemedikçe allah vermiyor diyorum. Kisir döngü icind3yim.rabbim sesimizi duysun insallah
Ay canm ya çok üzüldüm. Rabbim inşallah kucağını tez zamanda doldursun.Gunaydin kizlar gece boyunca uyumadim kirmizilari bende gordum malesef sicak su torbalari ilaclar zor sabah ettim en son artik sancidan agliyordum rabbim insallah en kisa zamanda mukafatlandirir bizleri.
Amin canim hepimizin cunartesiye randevu aldim bakalim ne diycek doktorumAy canm ya çok üzüldüm. Rabbim inşallah kucağını tez zamanda doldursun.
İnşallah kiste donusturmemistir. Haber ver kesin canm. Merak ederimAmin canim hepimizin cunartesiye randevu aldim bakalim ne diycek doktorum
kıyamam yaGunaydin kizlar gece boyunca uyumadim kirmizilari bende gordum malesef sicak su torbalari ilaclar zor sabah ettim en son artik sancidan agliyordum rabbim insallah en kisa zamanda mukafatlandirir bizleri.
Ayyy allah korusun birde kist derse iyice yikilirim ara vermek istemiyorum artik ilacmi ignemi asilamami ne olcaksa olsunİnşallah kiste donusturmemistir. Haber ver kesin canm. Merak ederim
Sen testi tekrarla canim benim dun sabah yaptigim teste beyaz cizgi vardi aksam isten geldigimde baktim o beyaz yer siliklesmis cok umitliydim sabah tekrarlarim diyodum ki regl oldum test bozukmuskıyamam yabende akşamları sancıdan duramıyorum ama hala olmadım progestanı da uzun zamandır bıraktım..
Dün Yaptım negatifti zaten adet sancım var..Sen testi tekrarla canim benim dun sabah yaptigim teste beyaz cizgi vardi aksam isten geldigimde baktim o beyaz yer siliklesmis cok umitliydim sabah tekrarlarim diyodum ki regl oldum test bozukmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?