- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.601
Kizlar ilaclarimi aldigim anda mide bulantisi ve afedersiniz ishal basliyor. İlaclar mi agir geliyor acaba. Glifor, progestan, estrofem kullaniyorum ayriyetten sabah ac karna folbiol ve maltofer aliyorum :-( nerdeyse bir avuc ilac iciyorum ya
Ne kadar cok kullaniyosun benim doktorum klomen ve folik asit verdi sadece bukadarina yasadiklarin az bile zateb o progestan berbat bir ilac
Canim yakindir olursun ozaman ben pazartesiden beri adet sancisi cektim ve sonunda oldum ama oluncada devam ediyor sanciDün Yaptım negatifti zaten adet sancım var..
Folbiolu tok karna al canım. O bahsettiklerim onun yan etkisi. Tok olunca yapmioKizlar ilaclarimi aldigim anda mide bulantisi ve afedersiniz ishal basliyor. İlaclar mi agir geliyor acaba. Glifor, progestan, estrofem kullaniyorum ayriyetten sabah ac karna folbiol ve maltofer aliyorum :-( nerdeyse bir avuc ilac iciyorum ya
Aynen Benimde öyleKızlar ben hala regl olmadım. Pazartesi olmam gerekiyodu hic belirti de yok testler de negatif çıkıo. Sadece meme uçlarına dokununca aciyo.
Olunca rahatlıyorsun en azından yeni bir ay yeni bir umut oluyor insanaCanim yakindir olursun ozaman ben pazartesiden beri adet sancisi cektim ve sonunda oldum ama oluncada devam ediyor sanci
Ne kad
Doktora sordum folbiol alirken maltofer alma dedi. Diger ilaclarida yarimşar saat arayla al dedi. Ama çok fenayim suannn :-(Folbiolu tok karna al canım. O bahsettiklerim onun yan etkisi. Tok olunca yapmio
hepsini aynı zamanlarda mı içiyosun canım ? bide klomen miKizlar ilaclarimi aldigim anda mide bulantisi ve afedersiniz ishal basliyor. İlaclar mi agir geliyor acaba. Glifor, progestan, estrofem kullaniyorum ayriyetten sabah ac karna folbiol ve maltofer aliyorum :-( nerdeyse bir avuc ilac iciyorum ya
naptın canım başlıyo musun ilaçlara tekrar ben de yarın sabah çıkmayı düşünüyorum bakalım dediğin gibi yeni ay yeni umut olsunKızlar birazdan Dr a gidicem yine klomen e başlatacak yeni ay yeni umutlar olur inşallah dua edin bana da ☺
Klomen bitti benim coktan ignemi bilem oldum beklemeye gectim artik :) ama klaclar fena ediyor istehepsini aynı zamanlarda mı içiyosun canım ? bide klomen mi
Hadi inşallah bu ay o kadar sıkıntıya değer..benim doktor klomenden sonra estrofem veriyor 7 gün sonra progestana başlatıyor ama seninki hepsini bir anda verince zaten hepsi ağır ilaçlarKlomen bitti benim coktan ignemi bilem oldum beklemeye gectim artik :) ama klaclar fena ediyor iste
Benim doktorum da estrofem verdi sadece ve hala kullanıyorum. Kimisi sadece 6 gün kullaniyoHadi inşallah bu ay o kadar sıkıntıya değer..benim doktor klomenden sonra estrofem veriyor 7 gün sonra progestana başlatıyor ama seninki hepsini bir anda verince zaten hepsi ağır ilaçlar
Halen geçmedi mideme taş oturtmuşlar gibi :-( estrofemi surekli dedi herhalde regl olursam birakcamHadi inşallah bu ay o kadar sıkıntıya değer..benim doktor klomenden sonra estrofem veriyor 7 gün sonra progestana başlatıyor ama seninki hepsini bir anda verince zaten hepsi ağır ilaçlar
Benim doktorum da estrofem verdi sadece ve hala kullanıyorum. Kimisi sadece 6 gün kullaniyo
Halen geçmedi mideme taş oturtmuşlar gibi :-( estrofemi surekli dedi herhalde regl olursam birakcam
Ay valla anlamadim canim ne icin bu kadar veriyolar faydasi olacaginida sanmiyorum. İnsanlar korunurken hamile kaliyor, kimisinin haberi yok ne agir isler yapiyorda bebek doguyor. Kendimizi hersey Allahtan diye teslim edebilsek.. vucudumuza da eziyet boyle.. son bi ay daha deniycem sonra birakicam bahara kadarbenimki klomen bittikten sonra 1 gün ara verdiyorum sonra 7 gün estrofem o bittiğinde de progestan veriyor..estrofem rahim kalınlaşması için veriyorlarmış.
Bigun olucak buna inan sadece sabir kac yillik evkisin canim
bu kaçıncı klomen canım senin ? bende adet olursam belki film çekilip dinlenicem önceden düzenliydi adetim bu ilaçlara başladığımdan beri gecikiyorAy valla anlamadim canim ne icin bu kadar veriyolar faydasi olacaginida sanmiyorum. İnsanlar korunurken hamile kaliyor, kimisinin haberi yok ne agir isler yapiyorda bebek doguyor. Kendimizi hersey Allahtan diye teslim edebilsek.. vucudumuza da eziyet boyle.. son bi ay daha deniycem sonra birakicam bahara kadar
Bende 28 yasindayim canim 1 yillik evliyim benimle birlikte evlenenler bir iki aya dogurucak yasta geciyor hem esimin hem benim cok uzuluyorum15 aylik ama yaşim 28
Benim de annemin 4 sene kaynanaminda iki sene sebepsiz olmamis. Gerci anneminki bir dusukten parca kalmis 4 yilda rahim filminden sonra tupleri acilinca ertesi ay bana hamile kalmis. Yani artik takmiyorumbu kaçıncı klomen canım senin ? bende adet olursam belki film çekilip dinlenicem önceden düzenliydi adetim bu ilaçlara başladığımdan beri gecikiyorbizim imtihanlarımızda bu işte demekki tam tevekkülle davranamıyoruz bi vazgeçsek düşünmekten o da millletin derdi olmuşuz gibi herkes durmadan soruyor anneminde geç olmuş onda da pko var geçen biri o kadar moralimi bozdu ki ay senin olmuyor mu bebeğin sizde genetik mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?