Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kizlar ilaclarimi aldigim anda mide bulantisi ve afedersiniz ishal basliyor. İlaclar mi agir geliyor acaba. Glifor, progestan, estrofem kullaniyorum ayriyetten sabah ac karna folbiol ve maltofer aliyorum :-( nerdeyse bir avuc ilac iciyorum ya

Ne kad

Kizlar ilaclarimi aldigim anda mide bulantisi ve afedersiniz ishal basliyor. İlaclar mi agir geliyor acaba. Glifor, progestan, estrofem kullaniyorum ayriyetten sabah ac karna folbiol ve maltofer aliyorum :-( nerdeyse bir avuc ilac iciyorum ya
Folbiolu tok karna al canım. O bahsettiklerim onun yan etkisi. Tok olunca yapmio

hepsini aynı zamanlarda mı içiyosun canım ? bide klomen mi

Kızlar birazdan Dr a gidicem yine klomen e başlatacak yeni ay yeni umutlar olur inşallah dua edin bana da ☺
naptın canım başlıyo musun ilaçlara tekrar ben de yarın sabah çıkmayı düşünüyorum bakalım dediğin gibi yeni ay yeni umut olsun

Hadi inşallah bu ay o kadar sıkıntıya değer..benim doktor klomenden sonra estrofem veriyor 7 gün sonra progestana başlatıyor ama seninki hepsini bir anda verince zaten hepsi ağır ilaçlar
Halen geçmedi mideme taş oturtmuşlar gibi :-( estrofemi surekli dedi herhalde regl olursam birakcam

Benim doktorum da estrofem verdi sadece ve hala kullanıyorum. Kimisi sadece 6 gün kullaniyo
Halen geçmedi mideme taş oturtmuşlar gibi :-( estrofemi surekli dedi herhalde regl olursam birakcam

benimki klomen bittikten sonra 1 gün ara verdiyorum sonra 7 gün estrofem o bittiğinde de progestan veriyor..estrofem rahim kalınlaşması için veriyorlarmış.

benimki klomen bittikten sonra 1 gün ara verdiyorum sonra 7 gün estrofem o bittiğinde de progestan veriyor..estrofem rahim kalınlaşması için veriyorlarmış.
Ay valla anlamadim canim ne icin bu kadar veriyolar faydasi olacaginida sanmiyorum. İnsanlar korunurken hamile kaliyor, kimisinin haberi yok ne agir isler yapiyorda bebek doguyor. Kendimizi hersey Allahtan diye teslim edebilsek.. vucudumuza da eziyet boyle.. son bi ay daha deniycem sonra birakicam bahara kadar

bu kaçıncı klomen canım senin ? bende adet olursam belki film çekilip dinlenicem önceden düzenliydi adetim bu ilaçlara başladığımdan beri gecikiyor bizim imtihanlarımızda bu işte demekki tam tevekkülle davranamıyoruz bi vazgeçsek düşünmekten o da millletin derdi olmuşuz gibi herkes durmadan soruyor anneminde geç olmuş onda da pko var geçen biri o kadar moralimi bozdu ki ay senin olmuyor mu bebeğin sizde genetik mi dedi

Benim de annemin 4 sene kaynanaminda iki sene sebepsiz olmamis. Gerci anneminki bir dusukten parca kalmis 4 yilda rahim filminden sonra tupleri acilinca ertesi ay bana hamile kalmis. Yani artik takmiyorum
Rahim filminden once inan cok stresliydim ama sonucu gorunce artik rahatladim.. klomen gecen sene ocakta bir kez kullandim ama 9 ay sonra kullandigim ve doktorumu degistirdim o yuzden sifirdan basladik klomene.. 2. Kez kullanisim bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…