Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba hanimlar klomenle 2.ayim, bugun igneden sonra 10.gunum sabah evde test yaptim negatif cikti, pozitife doner mi ki acaba. 2 yumurtam vardi bu ay.

Selam hanımlar iki aydır klomen catlatma ignesi tedavisi oldum ikincide catlamamis yumurta kist oldu doktor dkh verdi 3 gün kullandım bıraktım sogan kuru yaptım adetimin 15 .günü bugün kahverengi kanmam oldu belim ikiye ayrılıyor sanki hafifte karın ağrısı sizce ne olabilirrr ..yardimmm

naptın canım başlıyo musun ilaçlara tekrar ben de yarın sabah çıkmayı düşünüyorum bakalım dediğin gibi yeni ay yeni umut olsun
Dr a gittim klomen e başlatmadı sağ tarafımda oluşan 2 yumurtam çatlamamis klomen kullanırsak kist oluşabilir dedi e2 için kan istedi verdim. Geçen ay kullandığın klomen in etkisi zaten bu ayda olur dedi ve cuma günü kontrole çağırdı bakalım

kızlar bu klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi kullanılan ilaçlar hormonları ve ruh halini etkiliyor mu? bilenler bir yazsa. ben şu an tez yazıyorum aralıka bitirip vermem lazım. etkiler insanı dimi o bitince başlayayım?

Canım kişiden kişiye değişir bence. Mesela bende bi değişiklik yapmadı çok. Ama ağrı çekenler falan da var

Canim bende tez yaziyorum ilac bende kullanirken bi sikinti yapmiyor hatta ignede ama adet olmadan 2 gun once ve adet oldugum gun cok buyuk sancilar cektim ama dusunuyorsun her ay gun sayiyosun piskolojik olarak cok etkiliyor

Bat kaç? Ve regl belirtileri var mi?

Bat bilemiyorum benim her ay degisiyor ne yazik ki. Biraz kasiklarimda batma gibi agrilar oluyor ama bu kadar erken olmazdi normalde gerci igne yapiyor olabilir. Bir de biraz once ic camasirimda kahverengi leke gordum, umarim hamilelige isarettir. Sizin bat ne zaman ve herhangi bir belirti var mi?

kızlar ates ölcme ne için yapılıyor ve nasıl yapılıyor duymadım hıc
Canım ateş ölçme topigi var her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından olcuyoruz ovulasyon olduğunda ani bi yükseliş oluyor ateşte ve adete kadar yüksek seyrediyor hamilelik olursa düşmüyor hiç

Benim bat 26 ekim. Iki gündür adet sancım oluyo. Hamilelige dair hic bir belirti yok. Ilaç bile etki yapmadi bende. Sende belirti var mi. Insallah yerlesme kanamasidir

Benim bat 26 ekim. Iki gündür adet sancım oluyo. Hamilelige dair hic bir belirti yok. Ilaç bile etki yapmadi bende. Sende belirti var mi. Insallah yerlesme kanamasidir

doktorun dediğine göre iğneden 14 gün sonra adet olmak gerekiyor, bu da 24 ekim oluyor. benim hiç adet olacakmışım gibi değil vücudum, gerçi kendimi pek dinlemezdim bu çocuk olayına başlayana kadar. sabah kalktığımda biraz daha kahverengi lekeler gördüm. inşallah her isteyenin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…