- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.621
Daha belli olmaz stres yapmayinMerhaba hanimlar klomenle 2.ayim, bugun igneden sonra 10.gunum sabah evde test yaptim negatif cikti, pozitife doner mi ki acaba. 2 yumurtam vardi bu ay.
Merhaba hanimlar klomenle 2.ayim, bugun igneden sonra 10.gunum sabah evde test yaptim negatif cikti, pozitife doner mi ki acaba. 2 yumurtam vardi bu ay.
Dr a gittim klomen e başlatmadı sağ tarafımda oluşan 2 yumurtam çatlamamis klomen kullanırsak kist oluşabilir dedi e2 için kan istedi verdim. Geçen ay kullandığın klomen in etkisi zaten bu ayda olur dedi ve cuma günü kontrole çağırdı bakalımnaptın canım başlıyo musun ilaçlara tekrar ben de yarın sabah çıkmayı düşünüyorum bakalım dediğin gibi yeni ay yeni umut olsun
Benimle ayni gun olan birini buldumbenim de 10.günüm hic test yapmadim.ama yapsam mi acaba simdi
Daha belli olmaz stres yapmayin
Canım kişiden kişiye değişir bence. Mesela bende bi değişiklik yapmadı çok. Ama ağrı çekenler falan da varkızlar bu klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi kullanılan ilaçlar hormonları ve ruh halini etkiliyor mu? bilenler bir yazsa. ben şu an tez yazıyorum aralıka bitirip vermem lazım. etkiler insanı dimi o bitince başlayayım?
Canim bende tez yaziyorum ilac bende kullanirken bi sikinti yapmiyor hatta ignede ama adet olmadan 2 gun once ve adet oldugum gun cok buyuk sancilar cektim ama dusunuyorsun her ay gun sayiyosun piskolojik olarak cok etkiliyorkızlar bu klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi kullanılan ilaçlar hormonları ve ruh halini etkiliyor mu? bilenler bir yazsa. ben şu an tez yazıyorum aralıka bitirip vermem lazım. etkiler insanı dimi o bitince başlayayım?
Yapmayin nolur. Yapana kadar kafam rahatti su an baska bir sey dusunemez oldum
insallah bende adetimi beklıyorum yenı ay yenı umut olsun ınsallahnaptın canım başlıyo musun ilaçlara tekrar ben de yarın sabah çıkmayı düşünüyorum bakalım dediğin gibi yeni ay yeni umut olsun
kızlar ates ölcme ne için yapılıyor ve nasıl yapılıyor duymadım hıccanım ateş ölçüyorum aynı zamanda ateş tabloma göre düştü yani ateş adet geliyo diyo ama sancısı var gelen yok
Bat kaç? Ve regl belirtileri var mi?
Canım ateş ölçme topigi var her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından olcuyoruz ovulasyon olduğunda ani bi yükseliş oluyor ateşte ve adete kadar yüksek seyrediyor hamilelik olursa düşmüyor hiçkızlar ates ölcme ne için yapılıyor ve nasıl yapılıyor duymadım hıc
Bat bilemiyorum benim her ay degisiyor ne yazik ki. Biraz kasiklarimda batma gibi agrilar oluyor ama bu kadar erken olmazdi normalde gerci igne yapiyor olabilir. Bir de biraz once ic camasirimda kahverengi leke gordum, umarim hamilelige isarettir. Sizin bat ne zaman ve herhangi bir belirti var mi?
Benim bat 26 ekim. Iki gündür adet sancım oluyo. Hamilelige dair hic bir belirti yok. Ilaç bile etki yapmadi bende. Sende belirti var mi. Insallah yerlesme kanamasidir
günaydın kızlar ben tekrar klomen başladım günde 3 defa bu sefer hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?