Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
günaydın canım, senin zaten yumurtlama oluyordu, hatta hamile bile kalabildin. niye günde 3 taneye çıkardı ki acaba?
evet yumurtlama güzel gelişiyor ama geç olduğu için 3 e çıkardı doktorum ben iğneyi 15 19. günlerde oluyorum doktorum 12 13 de iğne olmamı istiyor sanırım bu yüzden

hayırlısı olsun bu ay inşallah hayırlı haberlerini alırız..ben seninle aynı gün iğne olmuştum hala adet olmadım idrar testi de yaptım 2 gün önce negatifti
aa neden acaba canım geç döllenme falan olmasın bi doktora gitsen çok gecikmiş canım benim adetin 3. günü bugün inşallah hamilelik vardır

meraba kızlar. aile hekimlerinde progesteron testi yapılıyormu illa kadın doğumamı gitmek lazım? bide benim kasıklarımda ince ince bi ağrı var acaba yumurtam çatlamadı mı diye kafama taktım mal gibi

meraba kızlar. aile hekimlerinde progesteron testi yapılıyormu illa kadın doğumamı gitmek lazım? bide benim kasıklarımda ince ince bi ağrı var acaba yumurtam çatlamadı mı diye kafama taktım mal gibi

ben hiç test yaptırmadım, doktorum hep alttan baktı. benim çatladığı dönemde ağrı yapıyor, belki çatlamıştır? akıntınız yok mu?

Canım Benimde çok ağrım oluyor çatlamaya yakın ve sonrası bence öyle birşeydir

Salı yada çarşambaydı sanırım negatif çıktı gerçi ben hemen çöpe attım 1dk içinde zaten olsa hemen çıkmazmıydı
olur mu canım ben hamile olduğumu öğrendiğim testi ilk bişey yoktu attım çantama bi beş dakika sonra meraktan bi baktım çizgi bekledikçe koyulaşmıştı inşallah vardır canım ya herşeye hazırlıklı ol ama umudunu da yitirme

o zaman sabah tekrar yapayım hayırlısı Allahtan ya eğer hamile değilsem de hemen adet olup başka bir doktora gidecektim bu bilinmezlik kötü ya

Canim neden ikinci kez cekdirme ihtiyaci duydunki?

Yaaaa canim bugun coook asiri bir agrilarim var basladi((( bel agrisi ve karin agrisi adet agrisi gibi, bu n demek adet mi olucaz?( bu agrilar adet demekmi? Bilen varsa yazsin lutfen
Arkadasim klomen iki kez kullandim ilkinde sadece kasiklarimda ara ara batma oluyodu reglime 3 4 gun kala hamile oldugumu ogrenmistim ikinci kullanisimda yine reglime 3 4 gun kala karin agrisi bel agrisi cektim ve sonunda kirmizilari gordum ben bu sekilde ayirir oldum agrilari umarik seninki hamileliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…