Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Yaaaa canim bugun coook asiri bir agrilarim var basladi((( bel agrisi ve karin agrisi adet agrisi gibi, bu n demek adet mi olucaz?( bu agrilar adet demekmi? Bilen varsa yazsin lutfen
Canim ben adet oldum 19 unda adet agrisi benim farklı oluyor ayırt ediyorum yani ignenin ki kramp batma şeklinde oluyor bende

Canım ateş ölçme topigi var her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından olcuyoruz ovulasyon olduğunda ani bi yükseliş oluyor ateşte ve adete kadar yüksek seyrediyor hamilelik olursa düşmüyor hiç
Anladim bian once eczaneden ates ölçer alıp bende katiliyim size :)

Kızlar bat tarihim ekimin 20siydi aynı gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı bende bugün kan verdim hamileyim çok şükür..
Sadece serephone hap kullandım beş gün..catlatma iğnesi falan vermedi kendiliğinden catladigi için..
Darisi sizlerin basina insaAllah.bir kaybim var çok endiseliyim dua edin bize..

senın ıcın cok mutlu oldum selıncım Allah tamamına erdırsın ınsallah bızler ıcın de dua et

Çok sevindim canm sağlıcakla al kucağına inşallah :)

Canim agrim siddetlenince tuvalete gittim bir damla koyu bir seyler akti kan gibi yani((( hemen test yaptim negatif((( bugun ignemin 16. gunu, gecen ay 20 de adet olmusdum, adet gunum yani((( ama kan gelmedi ve agrilarimda gitti, coook saskinim bu agrilar ve koyu bir kac damla kan niyee? Eger adetse neden kan gelmedi? Eger hamilelikse neden test gostermiyor? Anlamiyorum sizce umut varmi???

Hayirlisi olsun canim cok sevindim hayirlisiyladogurup kucagina almakta kismet olsun Inshallah, benimde bat 20 iydi yani dun, bugun test yaptim negatif, hamilelik olsydi gosterirdi dimi? Eger gec ovulasyon olmussa bile gosterirmiydi?

Canim ben adet oldum 19 unda adet agrisi benim farklı oluyor ayırt ediyorum yani ignenin ki kramp batma şeklinde oluyor bende
Ben hic adet agrisi cekmedim yani adet oncesi, bu agrilar benim icin farkli zaten o yuzden ayirt edemiyorum adetmi hamilelikmi diye, adet illaki igneden 14 gun sonrami olmali kizlar?? Eger adetim gelmezse tam olarak yerlesme kani ola bilirmu?

Ben hic adet agrisi cekmedim yani adet oncesi, bu agrilar benim icin farkli zaten o yuzden ayirt edemiyorum adetmi hamilelikmi diye, adet illaki igneden 14 gun sonrami olmali kizlar?? Eger adetim gelmezse tam olarak yerlesme kani ola bilirmu?
Canim ben 2 ekimde ovitrelle yaptırdım 19 unda adet oldum. Geçen ayda 5 eylülde yaptırmıştım ovitrelle 21inde adet oldum 14 gun şart değil yani

Hayirli olsun. Rabbim tamamini erdirsin.

Sag saglim kucagina alirsin insallah. Cokkkk sevindim sayende gune guzel bir haberle basladim. Haydi hayirlisi insallah.

Ne guzel haber cok sevindim. Saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…