- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.681
Yaaaa isyan edesim var bazen biliyormusunuz(((( neden olmuyorki sebep ne nie Allah istemiyor bizim cocuk sahibi olmamizi((( nebileyim yaaa Allahim yardim et hayirlisi...Ve sonunda bende adet oldum
Valla ben bu sefer sevindim adet olduğuma çünkü kaç gündür çok sancım vardı 5 gün geçti..ilk zamanlar adet olduğumda hep ağlıyordum ama artık demekki zamanı var diyorum en hayırlı zamanda gelsin inşallah moralini bozma..Allah kuluna en iyisini istiyor en hayırlı zamanda verecek inşallahYaaaa isyan edesim var bazen biliyormusunuz(((( neden olmuyorki sebep ne nie Allah istemiyor bizim cocuk sahibi olmamizi((( nebileyim yaaa Allahim yardim et hayirlisi...
İnşallah canm dualarım sizinleBende kontrole gittim kizlar tekrar klomene baslatti insallah bu ay guzel sonuclar aliriz.
Inshallah canim, AminValla ben bu sefer sevindim adet olduğuma çünkü kaç gündür çok sancım vardı 5 gün geçti..ilk zamanlar adet olduğumda hep ağlıyordum ama artık demekki zamanı var diyorum en hayırlı zamanda gelsin inşallah moralini bozma..Allah kuluna en iyisini istiyor en hayırlı zamanda verecek inşallah
Bende dün klomene başladım ebeyim gebelik stressizken olma şanşı en yüksek düzeyde ama kafama çok fazlasıyla takıyorum hem çikolata kistim var hem pcos kendıme umutsuz vaka dıyorum hepbirlikte çalıştığım doktoruma çok güveniyorum tek tesellim allahım isteyen herkese ve banada nasip etsin inşşalahh
Benimde sağdaki 2 yumurta çatlamamis klomen verirsem kist olur vermeyelim dedi zaten gecen ay kullandığın in etkisi devam eder bu ayda dedi cuma kontrole çağırdıKızlar simdi doktordan çıktım. Bu ay klomen vermicem sana dedi. Kist yapmış ilaç bende
Valla üzülme canım ben üzülmüyorum geçen ay çok zorlama oldu herşey bu ay dinlenicem. Bence sende üzme kendini bu ay dinlenBenimde sağdaki 2 yumurta çatlamamis klomen verirsem kist olur vermeyelim dedi zaten gecen ay kullandığın in etkisi devam eder bu ayda dedi cuma kontrole çağırdı
Bende folic bemiks almıyorum Dr öle dediğinden beri gerçekten bu bile kafa rahatlatıyormus ilaç aldım mı almadimmi diye dusunmemekValla üzülme canım ben üzülmüyorum geçen ay çok zorlama oldu herşey bu ay dinlenicem. Bence sende üzme kendini bu ay dinlen
Gunaydin kizlar. Birkac gecedir ruyamda hep testin pozitif sonuc verdigini goruyorum, hep hamile oldugumu ogreniyorum. Acaba malum mu oluyor yoksa cok istedigimden mi bilmiyorum. Bugun igneden sonra 14.gun. Cuma gunune kadar bekleyecegim yine de test icin.
Ne tesadüf senle ayni gun igne olmuştuk ben de dun gece ruyamda hamile oldugumu ogrendim dr dan. Ama bugun leke geldi adet basladi yani. Zaten testim negatif cikti dun
Ya bu forumda da baska yerlerde de ruyasinda gorup de gercek olan cok okudum. Belki lekelenmen yerlesme kanamasidir? Idrar testi mi yapmistin? Bazi kisilerde idrara gecmesi uzun surebiliyormus okudugum kadariyla, acaba kan testi mi yaptirsan adet gunun gectikten sonra?
Bu arada benim de birkac gun once iki uc damla kadar kahverengi akintim oldu ama devami gelmedi. Test yapmayacagim totem yaptim :)))
Ya bu forumda da baska yerlerde de ruyasinda gorup de gercek olan cok okudum. Belki lekelenmen yerlesme kanamasidir? Idrar testi mi yapmistin? Bazi kisilerde idrara gecmesi uzun surebiliyormus okudugum kadariyla, acaba kan testi mi yaptirsan adet gunun gectikten sonra?
Bu arada benim de birkac gun once iki uc damla kadar kahverengi akintim oldu ama devami gelmedi. Test yapmayacagim totem yaptim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?