Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Yaaaa isyan edesim var bazen biliyormusunuz(((( neden olmuyorki sebep ne nie Allah istemiyor bizim cocuk sahibi olmamizi((( nebileyim yaaa Allahim yardim et hayirlisi...
Valla ben bu sefer sevindim adet olduğuma çünkü kaç gündür çok sancım vardı 5 gün geçti..ilk zamanlar adet olduğumda hep ağlıyordum ama artık demekki zamanı var diyorum en hayırlı zamanda gelsin inşallah moralini bozma..Allah kuluna en iyisini istiyor en hayırlı zamanda verecek inşallah

Bu ay bende sifir stres umrumda bile degil temizlik yapiyorum her yere uzaniyorum agir esyada tasiyorum yuruyuste yapiyorum. Ne kadar rahatmis boyle bat ne zamandi iliski ne zaman olcak dusuncesi yok bundan sonra boyle. Bir de pazartesi yeni ise basliyorum oh mis. Sizde deneyin stressiz olun hic takmayin. Dusunmeyin

Inshallah canim, Amin

Bende dün klomene başladım ebeyim gebelik stressizken olma şanşı en yüksek düzeyde ama kafama çok fazlasıyla takıyorum hem çikolata kistim var hem pcos kendıme umutsuz vaka dıyorum hep birlikte çalıştığım doktoruma çok güveniyorum tek tesellim allahım isteyen herkese ve banada nasip etsin inşşalahh

Çikolata kisti olup yada pco olup gebe kalan cok var. Sebepsiz olup hic hamilelik yasayamayanda var. Hersey Allahtan canim once buna teslim olmaliyiz

Gunaydin kizlar. Birkac gecedir ruyamda hep testin pozitif sonuc verdigini goruyorum, hep hamile oldugumu ogreniyorum. Acaba malum mu oluyor yoksa cok istedigimden mi bilmiyorum. Bugun igneden sonra 14.gun. Cuma gunune kadar bekleyecegim yine de test icin.

Selam bayanlar benim bugün lekem geldi sari pembe kahverengi karışık adet baslangıcı sanırım , üstelik battan 3 gun once geldi .ilaclar dengemi bozdu galiba sürekli başm dönüyor

Ne tesadüf senle ayni gun igne olmuştuk ben de dun gece ruyamda hamile oldugumu ogrendim dr dan. Ama bugun leke geldi adet basladi yani. Zaten testim negatif cikti dun

Ne tesadüf senle ayni gun igne olmuştuk ben de dun gece ruyamda hamile oldugumu ogrendim dr dan. Ama bugun leke geldi adet basladi yani. Zaten testim negatif cikti dun

Ya bu forumda da baska yerlerde de ruyasinda gorup de gercek olan cok okudum. Belki lekelenmen yerlesme kanamasidir? Idrar testi mi yapmistin? Bazi kisilerde idrara gecmesi uzun surebiliyormus okudugum kadariyla, acaba kan testi mi yaptirsan adet gunun gectikten sonra?

Bu arada benim de birkac gun once iki uc damla kadar kahverengi akintim oldu ama devami gelmedi. Test yapmayacagim totem yaptim :)))

Ben senin hamile oldugunu düsünüyorum lekenin devami gelmemiş cünkü yine de cok umut olmasin sana. Ben idrar yaptim cikmadi. Ama hiiiç belirtim yok.sadece baş donmesi gibi bisey kafami tutamiyorum sanki.adet olmazsam tabiki yapacagm kan testi ama olacagimi hissediyorum

Ben senin hamile oldugunu düsünüyorum lekenin devami gelmemiş cünkü yine de cok umut olmasin sana. Ben idrar yaptim cikmadi. Ama hiiiç belirtim yok.sadece baş donmesi gibi bisey kafami tutamiyorum sanki.adet olmazsam tabiki yapacagm kan testi ama olacagimi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…