- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.701
Ben senin hamile oldugunu düsünüyorum lekenin devami gelmemiş cünkü yine de cok umut olmasin sana. Ben idrar yaptim cikmadi. Ama hiiiç belirtim yok.sadece baş donmesi gibi bisey kafami tutamiyorum sanki.adet olmazsam tabiki yapacagm kan testi ama olacagimi hissediyorum
Ayyy insallah canim tum isteyenler bekleyenler bir an once hamile kalsin insallah
Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ayni diyorlar hamile kalanlar, insallah seninki de oyledir. Benim de ogleden sonra goguslerim acimaya basladi ama bakalim, test icin cuma gunune kadar direnecegim eger adet olmazsam tabi.
Insallah bari bu ay sen olmazsin adet
Canim yap varsa cikar eziyet etme kendine ne kadar beklersen okadar umitlenirsin insallah vardirki bebisin umitlerin bosa gitmezİnsallah hicbirimiz olmayalim ama kistten degil, bebekten sebep olsunbugun 15.gunum acaba test yapsam mi diye bi yiyorum kendimi
Klomene devam canm pazartesiye yumurtalara bakmak icin cagirdi doktor ama hic umudum yok zaten bu ayda son olsun ara vericem biraz, bu sekilde piskolojim cok bozuluyor sadece onu dusunur oldumNasılsınız kızlar nasıl gidiyor ?? Güzel haberler verirsin inşallahbook thief
hayırlısı inşallah bu ay olur hiç ümitsiz olma zaten klomen insanı etkiliyor baya..bende başka bir doktora gidicem baya tecrübeli bi doktor direk film çekilmek istiyorum ama bakalım o ne diyecek..Klomene devam canm pazartesiye yumurtalara bakmak icin cagirdi doktor ama hic umudum yok zaten bu ayda son olsun ara vericem biraz, bu sekilde piskolojim cok bozuluyor sadece onu dusunur oldum
Ben cekildim canim yeni doktorum.istedi sukur temiz cikti ama olmuyo iste bebegimi kaybetmeseydim bu ay dogucakti dusundukce daha cok uzuluyorum. Insallah mucizelerimiz tez vakitte gelir.hayırlısı inşallah bu ay olur hiç ümitsiz olma zaten klomen insanı etkiliyor baya..bende başka bir doktora gidicem baya tecrübeli bi doktor direk film çekilmek istiyorum ama bakalım o ne diyecek..
ay canım ya öyle düşünme inşallah nasip olur bu ay ben de biraz ara vericem kilo vermeye çalışıcam yılbaşında tekrar düşünürüm bebek işini diyorum inşallah gerek kalmaz gelir mucizemizBen cekildim canim yeni doktorum.istedi sukur temiz cikti ama olmuyo iste bebegimi kaybetmeseydim bu ay dogucakti dusundukce daha cok uzuluyorum. Insallah mucizelerimiz tez vakitte gelir.
nasibi yokmuş demekki bence öncelikle aklından bebek fikrini çıkar biraz kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen..ben öyle yapıcam bu ay çünkü biliyorum ki en vazgeçtiğimiz anda gelecek bebeklerimiz..bizim için en hayırlı zmanda gelsinler inşallahBen cekildim canim yeni doktorum.istedi sukur temiz cikti ama olmuyo iste bebegimi kaybetmeseydim bu ay dogucakti dusundukce daha cok uzuluyorum. Insallah mucizelerimiz tez vakitte gelir.
Amin canim insallah bende 2 3 ay ara vericem sonrada artik asilama yapariz diye dusunuyorum.ay canım ya öyle düşünme inşallah nasip olur bu ay ben de biraz ara vericem kilo vermeye çalışıcam yılbaşında tekrar düşünürüm bebek işini diyorum inşallah gerek kalmaz gelir mucizemiz
Ah canim keske kolay olsa benimle bielikte is yerinde hamile kalan arkadaslsrim vardi bu sure zarfinda hergun onlari gordum ve aklimdan cikaramadim.nasibi yokmuş demekki bence öncelikle aklından bebek fikrini çıkar biraz kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen..ben öyle yapıcam bu ay çünkü biliyorum ki en vazgeçtiğimiz anda gelecek bebeklerimiz..bizim için en hayırlı zmanda gelsinler inşallah
at aklından biliyorum zor aklımızdan çıkmıyor ama şuanda düşünmeyeceğiz..ne kadar az düşünürsek o kadar erken gelir inşallahAh canim keske kolay olsa benimle bielikte is yerinde hamile kalan arkadaslsrim vardi bu sure zarfinda hergun onlari gordum ve aklimdan cikaramadim.
canım benim bende pkoluyum ve klomen ve folbiol kullanıyorum 3 ay bizde denedik gebelik oluşmadı. şimdi ilaç kullanmamaya karar verim. bir süre kadar kendi haline bırakıp vücudumu dinlendiricem. aşılama, tüp bebek vs. konusuna geçip bir aşama daha atlayacaksanız mutlaka iyi araştırmak lazım. birkaç doktordan tavsiye alsan belki daha iyi olur. bazen ezbere verilen ilaçlar sende işe yaramayabiliyor bir başka doktor diğerinin göremediğini görebiliyor. o yüzden hemen aşılama işine girmemek lazım diyorum. pkoda genel sorundur kilo... almamak lazım hamile kalmak için iyi değil ve aşılama kiloda yapıyormuş. o yüzden iyi araştırmak lazım derim.Herkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;
K.K ya uye oldugum tarihten bu yana ilk konumu aciyorum.
Kizlar simdi kisaca kendimi ve sorunlarimi sizinle paylasacagim. 3 bucuk senelik guzel bir evliligim var ve bu evliligi bir evlatla taclandirmak istedik. Baslarda esim istemiyordu, ama yinede korunmuyorduk)
Neyse oyle yada boyle gecti 3 bucuk senemiz ama ortada gelen giden yok. Pko hastasiyim bunu zaten biliyorum 2 seneyi askindir. Neyse artik esimde istemeye basladi bende doktor kontrolunde hamile kalmayi deneyeyim dedim ve girdik bir yola. Hormon tahlilleri, hemogram, idrar testi yapildi. Yumurtaliklara bakildi ve tabiki pko oldugu icin yumlar tembel gelismiyor gelisen catlamiyor. Doktorum klomen verdi ve inofolic e baslatti. Bende sevindim dedim bir yolunu bulduk bu ay hamileyim :))
Ama nerdeeee. 1. Ay olmadi. 2. Ay olmadi ve bu 3. Ayimiz basladi yine klomen inofolic ve ovitrelle ile devam. Pek tabiki hersey Rabbimden o nasip eder ol derse olacaktir ama bizde tedbiri elden birakmayalim. Konuyu acma sebebim ise. Deneyimli anne ve anne adaylarinin tecrubelerinden yola cikip bu yolda birbirimize destek olup bilgi alisverisi yapmaktir. Ve bu uzun ve zorlu bekleyisimizde moral ve motivasyon bulabilmektir. Demem o ki eger sizlerinde benim gibi veya benzer problemleriniz olduysa buyrun gelin hep beraber bu zor zamanlarin ustesinden gelelim.
Soru ve sorunlarimizi acikca belirtip fikir sahibi olmayi temenni ediyorum kizlar.
Klomen + ovitrelle ile hamile kalanlar varmi? Var ise nasil bir yol izlediler? Kacinci aylarinda hamile kaldirlar?
Cevaplarinizi bekliyorum.
Eger bu ayda bebisimiz olmaz ise doktor hanimcigim asilama icin tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi
Umarim Rabbimden tek temennim bu yolda daha fazla hirpalanmadan asilama veya turevlerine gerek kalmadan bebisimize kavusmak.
Lutfen sizlerde topige gelip bilgi alisverisinde bulunun .
Hayirli saglikli mini mini bebislerimiz olmasi dilegiyle :)
Canim bence simdi yapabilirsin varsa cikacaktir emin ol senden cok biz merak ediyoruz insallah sendende guzel haberler aliriz.Ben test yapacagim kizlar, simdi ciktim isten eczaneye ugrayip eve gidicem. Sizce gider gitmez yapayim mi yoksa yarin sabah mi yapayim? Bugun 15. Gunu ignenin.
hayirlisi olsun canim besbelli ikinci cizgi gorunuyo. Allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsinKizlar sanirim ben hamileyim
hayirlisi olsun canim besbelli ikinci cizgi gorunuyo. Allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsinhadi bakalim yeni anneler kervanina ilk adimi atmis oldun
hayirlisi olsun canim besbelli ikinci cizgi gorunuyo. Allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsinhadi bakalim yeni anneler kervanina ilk adimi atmis oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?