Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

Ayyy insallah canim tum isteyenler bekleyenler bir an once hamile kalsin insallah
Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi ayni diyorlar hamile kalanlar, insallah seninki de oyledir. Benim de ogleden sonra goguslerim acimaya basladi ama bakalim, test icin cuma gunune kadar direnecegim eger adet olmazsam tabi.

Insallah bari bu ay sen olmazsin adet

Klomene devam canm pazartesiye yumurtalara bakmak icin cagirdi doktor ama hic umudum yok zaten bu ayda son olsun ara vericem biraz, bu sekilde piskolojim cok bozuluyor sadece onu dusunur oldum
hayırlısı inşallah bu ay olur hiç ümitsiz olma zaten klomen insanı etkiliyor baya..bende başka bir doktora gidicem baya tecrübeli bi doktor direk film çekilmek istiyorum ama bakalım o ne diyecek..

hayırlısı inşallah bu ay olur hiç ümitsiz olma zaten klomen insanı etkiliyor baya..bende başka bir doktora gidicem baya tecrübeli bi doktor direk film çekilmek istiyorum ama bakalım o ne diyecek..
Ben cekildim canim yeni doktorum.istedi sukur temiz cikti ama olmuyo iste bebegimi kaybetmeseydim bu ay dogucakti dusundukce daha cok uzuluyorum. Insallah mucizelerimiz tez vakitte gelir.

Ben cekildim canim yeni doktorum.istedi sukur temiz cikti ama olmuyo iste bebegimi kaybetmeseydim bu ay dogucakti dusundukce daha cok uzuluyorum. Insallah mucizelerimiz tez vakitte gelir.
ay canım ya öyle düşünme inşallah nasip olur bu ay ben de biraz ara vericem kilo vermeye çalışıcam yılbaşında tekrar düşünürüm bebek işini diyorum inşallah gerek kalmaz gelir mucizemiz

nasibi yokmuş demekki bence öncelikle aklından bebek fikrini çıkar biraz kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen..ben öyle yapıcam bu ay çünkü biliyorum ki en vazgeçtiğimiz anda gelecek bebeklerimiz..bizim için en hayırlı zmanda gelsinler inşallah

ay canım ya öyle düşünme inşallah nasip olur bu ay ben de biraz ara vericem kilo vermeye çalışıcam yılbaşında tekrar düşünürüm bebek işini diyorum inşallah gerek kalmaz gelir mucizemiz
Amin canim insallah bende 2 3 ay ara vericem sonrada artik asilama yapariz diye dusunuyorum.

Ah canim keske kolay olsa benimle bielikte is yerinde hamile kalan arkadaslsrim vardi bu sure zarfinda hergun onlari gordum ve aklimdan cikaramadim.

Ben test yapacagim kizlar, simdi ciktim isten eczaneye ugrayip eve gidicem. Sizce gider gitmez yapayim mi yoksa yarin sabah mi yapayim? Bugun 15. Gunu ignenin.

canım benim bende pkoluyum ve klomen ve folbiol kullanıyorum 3 ay bizde denedik gebelik oluşmadı. şimdi ilaç kullanmamaya karar verim. bir süre kadar kendi haline bırakıp vücudumu dinlendiricem. aşılama, tüp bebek vs. konusuna geçip bir aşama daha atlayacaksanız mutlaka iyi araştırmak lazım. birkaç doktordan tavsiye alsan belki daha iyi olur. bazen ezbere verilen ilaçlar sende işe yaramayabiliyor bir başka doktor diğerinin göremediğini görebiliyor. o yüzden hemen aşılama işine girmemek lazım diyorum. pkoda genel sorundur kilo... almamak lazım hamile kalmak için iyi değil ve aşılama kiloda yapıyormuş. o yüzden iyi araştırmak lazım derim.

hayirlisi olsun canim besbelli ikinci cizgi gorunuyo. Allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin hadi bakalim yeni anneler kervanina ilk adimi atmis oldun

Kan testiyle kesinlesmedi henuz ama cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyen tum bekleyenlerin basina insallah. Ben yasadim o sureci biliyorum ne kadar zor oldugunu, herkes icin dua ediyorum

hayirlisi olsun canim besbelli ikinci cizgi gorunuyo. Allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin hadi bakalim yeni anneler kervanina ilk adimi atmis oldun

Kan testiyle kesinlesmedi henuz ama cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyen tum bekleyenlerin basina insallah. Ben yasadim o sureci biliyorum ne kadar zor oldugunu, herkes icin dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…