- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.721
sagol canim valla bende psikoliji yerle bir zaten. istw boyle haberlerle umutlaniyorum he seferinde. insallah darisi hepimizin basinaKan testiyle kesinlesmedi henuz ama cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyen tum bekleyenlerin basina insallah. Ben yasadim o sureci biliyorum ne kadar zor oldugunu, herkes icin dua ediyorum
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınKizlar sanirim ben hamileyim
sagol canim valla bende psikoliji yerle bir zaten. istw boyle haberlerle umutlaniyorum he seferinde. insallah darisi hepimizin basina
Oh beee sonunda cok sevindim canim saglikla kucagina al insallahKizlar sanirim ben hamileyim
Oh beee sonunda cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah
Evet canim biliyorum sagolasin. Asilamaya gecmeyi dusunmuyorum suanda. Kendi haline biraktim bebek isini. Bakalim ne olacak hayirlisi Allah tan.canım benim bende pkoluyum ve klomen ve folbiol kullanıyorum 3 ay bizde denedik gebelik oluşmadı. şimdi ilaç kullanmamaya karar verim. bir süre kadar kendi haline bırakıp vücudumu dinlendiricem. aşılama, tüp bebek vs. konusuna geçip bir aşama daha atlayacaksanız mutlaka iyi araştırmak lazım. birkaç doktordan tavsiye alsan belki daha iyi olur. bazen ezbere verilen ilaçlar sende işe yaramayabiliyor bir başka doktor diğerinin göremediğini görebiliyor. o yüzden hemen aşılama işine girmemek lazım diyorum. pkoda genel sorundur kilo... almamak lazım hamile kalmak için iyi değil ve aşılama kiloda yapıyormuş. o yüzden iyi araştırmak lazım derim.
Tebrikler hayirli olsun. Rabbim sag saglim kucaklamayida nasip etsin insallah.Kizlar sanirim ben hamileyim
Kizlar sanirim ben hamileyim
Testi yaptin mi yaptiysan nolur guzel haberler ver bize :)Hislerimde yanilmadim tebrikler canim. Darisi bana iki gundür leke devam ediyor.bugun yine pembe geldi leke.yarin adet gunum kesin bu gece olurum. Ama esimden test istedim bi umut işte birazdan yapcam
Testi yaptin mi yaptiysan nolur guzel haberler ver bize :)
Insallah canim. Bekliyoruz.Henuz yapamadim eşim gelmedi işi uzadı yapinca yazarim insallah guzel haberler veririm
amin canim insallah bizde mutlu haberler vericez buralardan :) Allahim bizede nasip edicek hayirli saglikli evlatlar..Evet canim biliyorum sagolasin. Asilamaya gecmeyi dusunmuyorum suanda. Kendi haline biraktim bebek isini. Bakalim ne olacak hayirlisi Allah tan.
Hislerimde yanilmadim tebrikler canim. Darisi bana iki gundür leke devam ediyor.bugun yine pembe geldi leke.yarin adet gunum kesin bu gece olurum. Ama esimden test istedim bi umut işte birazdan yapcam
Tebrik ederim insallah degerin guzel cikar ve saglikla kucagina alirsin bebeginiBenim de leke olmustu hatirlarsan, umarim sen de hamilesindir. Testin sonucunu bekliyorum.
Tebrik ederim insallah degerin guzel cikar ve saglikla kucagina alirsin bebegini
Cok tesekkurler. Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.
hayırlı evlat olsun inşallah canım sağlıklı bi şekilde al kucağına inşallah tebrik ederimKizlar sanirim ben hamileyim
Uzulme canim demekki daha zamani varmis. Hayirlisini isteyelim.Benim testim yine negatif
Uzulme canim demekki daha zamani varmis. Hayirlisini isteyelim.
hayırlı evlat olsun inşallah canım sağlıklı bi şekilde al kucağına inşallah tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?