Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
çok teşekürler. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
Kan tahlili ne zaman veriyosun canım gayet net çıkmış bakalım kanda nasıl olacak benim de böyle netti ama değer 14 çıkmıştı çok şaşırmıştım yüksek bekliyodum :) Ay Allah sağlıkla sürdürsün canım gebeliğini bol bol dinlen su iç

Su an doktoru bekliyorum, birazdan verecegim. Cok korkuyorum etrafimda kimyasal gebelik, bos gebelik fln yasayan gordugum icin insallah saglikli bir gebeliktir

dün sıcacıktım, bugün vücut ısım düştü sanki, ve göğüslerimin acısı da azaldı. sanırım beta hcg düşüyor
canım seni doktor tedirgin yaptı endişe stres yapma yerleşmede de vucut ısısı düşer çıkar sen su iç dinlen ayaklarını biraz havada tut yarın tekrar bakarsın yükselişe için rahatlar canım

canım seni doktor tedirgin yaptı endişe stres yapma yerleşmede de vucut ısısı düşer çıkar sen su iç dinlen ayaklarını biraz havada tut yarın tekrar bakarsın yükselişe için rahatlar canım

ya doktorlar niye böyle. niye çat diye dedi ki gebelik olmayabilir diye, takip edelim falan de yani. offf valla uyuyamadım 4ten beri ayaktayım. stres kötü etkiliyormuş ama kendimi durduramıyorum bi türlü

ya doktorlar niye böyle. niye çat diye dedi ki gebelik olmayabilir diye, takip edelim falan de yani. offf valla uyuyamadım 4ten beri ayaktayım. stres kötü etkiliyormuş ama kendimi durduramıyorum bi türlü
canım doktor çok önemli işte niye böyle demiş bilmiyorum benim değer 14 çıkmıştı doktor tebrik etti çok hücresel yakalamışız artışı takip edelim dedi sonra tabi leke olunca başka acile gittim doktor yüzüme bakmadan değere bakarak düşük yapıyosun biraz ağrın olur geçmiş olsun dedi gönderdi

iğneden kaç gün sonra 14 çıkmıştı canım senin? benim 16.gündü dün 78 çıktı, ama doktor 900lerde olması gerekiyodu dedi. bu arada doktorumdan da çok memnunum aslında o yüzden taktım çünkü ne dediyse oldu şimdiye kadar

olur mu canım benim 14. gün 14,16 çıktı iki gün sonra 25,55 iki gün sonra da 64,2 çıktı araya bayram tatili girdi başka takip olmadı sonra da düşük oldu zaten ama benim bu değerlere bile doktor güzel demişti artış önemli değerden ziyade biçok kişi çok düşük rakamlarla başlayıp hamileliğini devam ettiriyor emin ol

benim doktorum da 2 yumurtan vardı geriden gelen döllenmiş olabilir, cuma günü 2ye katlanırsa problem yok dedi, ama işte problem olma olasılığını bi türlü aklımdan çıkartamıyrum

benim doktorum da 2 yumurtan vardı geriden gelen döllenmiş olabilir, cuma günü 2ye katlanırsa problem yok dedi, ama işte problem olma olasılığını bi türlü aklımdan çıkartamıyrum
tabi canım geriden gelen olabilir bak benim de o şekilde olmuştu o yüzden geç döllenmeydi yani inşallah güzel sonuç alırsın canım stres olabildiğince yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…