- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.761
Hayırlısıyla güzel sonuçlar al canım inşallah biraz rahatlarsın artık çok stres yaptınGunaydin kizlar. Degerim katlanmis mi diye ogrenmek icin kan verdim simdi dua edin benim icin lutfen
Hayırlısıyla güzel sonuçlar al canım inşallah biraz rahatlarsın artık çok stres yaptın
sakin ol hayırlısı olsun...Evet yukselmediyse bile rahatlicam en azindan ogrenmis olucam aci da olsa.
ben kullanıyorum ilk zamanlar biraZ mide bulantısı ve çok kötü ishal yapıyor dikkat et aniden sıkıştırıyorKızlar bişi sorucam aranızda glifor kullanan var mı ?Yan etkileri oldu mu
Merakla bekliyorum canım sonucu hemen yaz kaç gibi çıkar ?Evet yukselmediyse bile rahatlicam en azindan ogrenmis olucam aci da olsa.
sonuç çıkmıştır aslındaaaMerakla bekliyorum canım sonucu hemen yaz kaç gibi çıkar ?
evet benim yaptırdığım yerde 2 saat sonra diyolar 45 dk da çıkıyor arayıp öğreniyorum ya da netten bakıyorum merakla bekliyoruz bakalım benim de 2 de randevum var bakalım büyümüşler misonuç çıkmıştır aslındaaa
İshal mide bulantısı uyku halsizlik bazen baş ağrısı yapıyor çok zor bi ilaçKızlar bişi sorucam aranızda glifor kullanan var mı ?Yan etkileri oldu mu
Merakla bekliyorum canım sonucu hemen yaz kaç gibi çıkar ?
sonuç çıkmıştır aslındaaa
İshal mide bulantısı uyku halsizlik bazen baş ağrısı yapıyor çok zor bi ilaç
ben kullanıyorum ilk zamanlar biraZ mide bulantısı ve çok kötü ishal yapıyor dikkat et aniden sıkıştırıyor
İnsallah buyumusturevet benim yaptırdığım yerde 2 saat sonra diyolar 45 dk da çıkıyor arayıp öğreniyorum ya da netten bakıyorum merakla bekliyoruz bakalım benim de 2 de randevum var bakalım büyümüşler mi
Tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına :)))Merhaba kizlar sizi de beklettim ancak girebildim. 179 olmus degerim doktorum yoktu ama asistani artisin gayet iyi oldugunu soyledi, persembe gunu keseyi goruruz dedi. Cok tesekkur ederim ilginize ve Allahim en kisa surede saglikla sizlere, tum isteyenlere nasip etsin insallah.
Pcoyu azaltip yumurtlamayi duzenleyici etkisi var bir bakima kilo vermene yardimci seker istegini azaltici. Epey ishal yapti bende insallah sen de olmazbugün başladım kızlar yarım olarak başladım ishal falan olursak yandık işe gidiyorumdün doktora gittim hiç bişeyin yok dedi inofolic ve glifor verdi gliforda ailende çok şeker hastalığı var diye veriyorum dedi..pcoyla alakası var sanırım bu ilacın ?
Tebrik ederim, insallahhMerhaba kizlar sizi de beklettim ancak girebildim. 179 olmus degerim doktorum yoktu ama asistani artisin gayet iyi oldugunu soyledi, persembe gunu keseyi goruruz dedi. Cok tesekkur ederim ilginize ve Allahim en kisa surede saglikla sizlere, tum isteyenlere nasip etsin insallah.
İnşallah canım..peki sende kilo kaybı oldu mu ?Pcoyu azaltip yumurtlamayi duzenleyici etkisi var bir bakima kilo vermene yardimci seker istegini azaltici. Epey ishal yapti bende insallah sen de olmaz
Temmuzdan beri yaklasik 5 kilo verdim ama suan veremiyorum 1.5 aydirİnşallah canım..peki sende kilo kaybı oldu mu ?
inşallah bende veririm gerçi çok fazla kilom yok benim..sen neden veremiyorsun canım değerlerin mi yükseldiTemmuzdan beri yaklasik 5 kilo verdim ama suan veremiyorum 1.5 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?