- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.781
Malesef bogazimi tutamiyoruminşallah bende veririm gerçi çok fazla kilom yok benim..sen neden veremiyorsun canım değerlerin mi yükseldi
Kacinci gunun canimKızlar solda 11 12 14.5 mm sağda pek bişey yok 11 mm falan estrofem başladık bide bugün hayırlısı artık
10. gündü canım bugünKacinci gunun canim
O zaman çok iyi buyumusler ne guzel fazla yumun var.. benimde 10.gün 15 mm 12. Gün 19 mmdi.. 14. Gün ignemi oldum. Bat sali gunu olurum herhalde10. gündü canım bugün
Bende evlendikten sonra 5 kilo aldımMalesef bogazimi tutamiyorumayniyim yani almadim ama veremiyorumda pes etmicem kiricam zincirlerimi benim fazlam var malesef.. evlendikten sonra 25 kilo kadar aldim bir yilda
Inşallah olmazsın canım sürpriz gelsin umutsuz olmaO zaman çok iyi buyumusler ne guzel fazla yumun var.. benimde 10.gün 15 mm 12. Gün 19 mmdi.. 14. Gün ignemi oldum. Bat sali gunu olurum herhalde
Umutsuzluk yokta bikkinlik var artik doktora gitmek istemiyorumInşallah olmazsın canım sürpriz gelsin umutsuz olma
O bende de var ya bugün resmen sürünerek gittim doktora hatta bi ara pazartesi gideyim nasılsa o güne kalacak diye düşündüm ama iyiki gitmişim ekstra estrofem başladıkUmutsuzluk yokta bikkinlik var artik doktora gitmek istemiyorum
nasıl gidiyo canım tedavi?O bende de var ya bugün resmen sürünerek gittim doktora hatta bi ara pazartesi gideyim nasılsa o güne kalacak diye düşündüm ama iyiki gitmişim ekstra estrofem başladık
İnsallah hayirlisi olsunKızlar klomen ve ınofolic kullandim adetin 12. günü 14 mm 18 mm ve 22 mm 3 yumurta saydı ...daha minikler de var saymaya gerek yok dedi ..13.gün sabah yani dün ovitrelle igne yaptım ilk kullanisim umarım hamile kalirim..
Kuzum ignenin 9. gunu ne regli ya. bence baska bir seyden o kanama ama :)Lekelenmem basladi kizlar regl oluyorum
Ayy inşallah olmazsınLekelenmem basladi kizlar regl oluyorum
İğnenin 12. Gunuydu benim reglim boyle basliyor umutlanmama gerek yok...Kuzum ignenin 9. gunu ne regli ya. bence baska bir seyden o kanama ama :)
Anladim canim. ben 9. gun sanmistim o yuzden oyle dedim. Hayirlisi olsun hakkinda.İğnenin 12. Gunuydu benim reglim boyle basliyor umutlanmama gerek yok...
Daha sökülmedi ama kırmızıya döndü. Benim çogu zaman böyle başladığı için artık alıştım.. ve bu ay doktora gitmicemAnladim canim. ben 9. gun sanmistim o yuzden oyle dedim. Hayirlisi olsun hakkinda.
Anladim canim. Uzulme.Daha sökülmedi ama kırmızıya döndü. Benim çogu zaman böyle başladığı için artık alıştım.. ve bu ay doktora gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?