Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba pco hastasıyım 2 3 ay yazz doğum kontrol hapı ile adetimi düzene soktuk ve yumurtlama günümde tembel oldugunu ve buyumedigini öğrendim uyarıcı tedaviye başlayacağız dedi doktorum adet günümün 3.günü ilk kez klomen hapina başladım sabah akşam 1tane olmak üzere 5gün kullandım ve 1yumurtam 21ml büyümüş 24eylülde yani adetimin 14.günü risk almayacağım çatlatma iğnesi yaptıralım dedi doktorum 26eylülde gel çatlayıp catlamadigina bakalım dedi gittim çatlamış dedi 3gün ilişki dedi 11kasıma kadar beklememi söyledi bakalım 3gün çalışma bitti bekliyorum bende:)
Allah hepimize hayırlısı ile anne olabilmeyi nasip etsin..

Daha sökülmedi ama kırmızıya döndü. Benim çogu zaman böyle başladığı için artık alıştım.. ve bu ay doktora gitmicem
Anladim canim. Uzulme.
Bak bende bu ay doktora gitmedim ohhh, kafa rahat valla stres yok sinir yok. Sende 1 ay kafa dinle bakalim. Nasil olacak.
Insallah hakkinda hayirlisi olsun.

Merhaba kızlar ben de bir hafta önce klomen kullandım 3 tane 20 mm yumurtam olmuş ve ovitrelli oldum şimdi sulu akıntım ve bacağıma vuran kasık ağrım var bu ilacın yan etkisi mi acaba yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…