Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

Evet canim ignede hcg var hamilelik belirtileri yasayacaksin

Benimde 1hafta oluyor pzt olmuştu igne
Bende hic oyle belirtiler yok ama bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

Kendimi çok dinliyorum galiba ya böyle nasıl olacak bilmiyorum ama 2 aydır farklı bir belirti yaşıyorum bu ay da olmazsa belirti felan kafa yormucam
O konuda haklisin ama insan kendine çokta engel olamıyor sonucta beklenti içindeyiz ister istemez oluyor aklının bi köşesinde kitap oku dizi izle boş durdukca kuruyoruz birazda

regl bekliyorum hala sökülmedi. neden böyle oluyor ya sinir oluyorumm
Benimde bu ay öyle olmuştu 5 gün gecikti..bu kadar hormon ilacı yüklüyoruz kendimize vücudumuZda iyice dengesini şaşırdı zaten..bende glifora başladım ama bende acayip mide bulantısı yapıyor ölüyorum resmen Bu ilaçlar bitirmiş bizi

hepsini bıraktım şuan reglimi bekliyorum.. glifora devam edicem sadece o da düzenli regl olayım diye

Kızlar 3 yumurtam vardi cuma catlatma iğnesi oldum ...lh testim 3 gündür pik hala silikleşmë olmadı yumurtam catlamadi diye düşünüyordum ..bugün Dr gittim kontrole catlamais yumurtalar lh pik olmasi ovitrelle çatlatma iğnesinin etkisindenmis lh hormonu yüksekliği yapıyormuş yani..kızlar bu kez nedense umudum var inşallah hamile olurum ...

Merhaba hanımlar bende gecen ay klomen ilacı kullandım adetimin 3. Gunun den itibaren sabah aksan ikiser tane 5 gun boyunca ama iğne fln kullanmadim geçen ay konturolde doktor yumurtalar yeterince büyümüş iki gün çalışın dedi simdi adetimden 2 gün geçti test yapmadım ama adet belirtildi çok yok acikcasio kasiklarim ağrıyor arada sık tuvalete çıkıyorum bide midemde değişiklik ler var tabi çok istiyoruz psikolojik te olabilir hani sadece klomen hap ile hamile kalan varmidir acaba ???? Allah isteyen herkese nasip etsin..

şuan hcg testi yapsan kopkoyu bir çift çizgi görürsün zaten keşke dra gitmeden yazsaydın hep söylüyoruz hormon var iğne de hamilelik belirtileride yaşayacaksın.. hayırlısı olsun hakkında

Düzenli adet olmuyor musun canım ?
canım ben geçen sen mart-mayıs aralığında 3 ay hep 38-39.günlerde regl oldum yumurtam çatlamıyordu kiste dönüyordu pcodan kaynaklı.. sonra ağustosta yeni doktoruma başladım direkt glifora başlattı ve kilo vermemi istedi henüz 5 kilo kadar verebildim o yüzden gliforada devam etmeyi düşünüyorum ama şuan çok ağır grip oldum bütün ilaçları bıraktım

Anladım Hayırlısı inşallah..son gittiğim doktor anca gliforla hamile kalırsın dedi Bide inofolic kullanıyorum yanında..glifor zaten adeti düzenliyormuş baya etkili bi ilaçmış inşallah bizlere de vesile olur

şuan hcg testi yapsan kopkoyu bir çift çizgi görürsün zaten keşke dra gitmeden yazsaydın hep söylüyoruz hormon var iğne de hamilelik belirtileride yaşayacaksın.. hayırlısı olsun hakkında
Canım hcg hormonu var da lh yi bilmiyordum valla... zaten kontrole çağırmışti Dr gittim catlamis dedi lh yi söyledim bende iğneden olur dedibir an önce geçsin günler hepimizin hakkında hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…