- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.821
o lh testleride hassas zaten hamileykende pik yapabiliyor onlar :)Canım hcg hormonu var da lh yi bilmiyordum valla... zaten kontrole çağırmışti Dr gittim catlamis dedi lh yi söyledim bende iğneden olur dedibir an önce geçsin günler hepimizin hakkında hayırlısı insallah
inşallah canım ama banada ilk gittiğim doktor klomenle kesin kalırsın dedi, hatta ve hatta ilk kullanışımda 3 yumurtam büyüdü diye üçüz olmasa bari diye dua etti kendisi. ama 10 ay oldu hamilelik falan yok :)Anladım Hayırlısı inşallah..son gittiğim doktor anca gliforla hamile kalırsın dedi Bide inofolic kullanıyorum yanında..glifor zaten adeti düzenliyormuş baya etkili bi ilaçmış inşallah bizlere de vesile olur
:) nasip bu işler ya biz çok üstüne gidiyoruz aklımızdan atamıyoruz belki de o Yüzden de olmuyorinşallah canım ama banada ilk gittiğim doktor klomenle kesin kalırsın dedi, hatta ve hatta ilk kullanışımda 3 yumurtam büyüdü diye üçüz olmasa bari diye dua etti kendisi. ama 10 ay oldu hamilelik falan yok :)
Hadi hayırlı olsun soldan yürüyorsun benim gibi benim zaten sol temiz sağ oldukça iyi pko gorunumde ben de çarşamba sabah vurucam igneyiIgnemi vuruldum bu ay erken gelismis dedi solda 19-20 mm 4 yumurta vardi ssagdai daha gelismemis 13mm kucuk yarindan itibaren calismalara basla dedi gelsin stres dolu gunler :)
Ilk kullanisimda hamile kaldigimda soldaydi tek bitane gecen ay sagda 3 solda 1 simdi hepsi solda ama doktor sagdakide buyur dedi ve cok sasirdi iki kullanisimdada igneyi 15. gun vurulmustum bugun 12. gindu guzel cevap vermis dedi bakalim insallah bu ay rabbim yuzumuze guler hepimizinHadi hayırlı olsun soldan yürüyorsun benim gibi benim zaten sol temiz sağ oldukça iyi pko gorunumde ben de çarşamba sabah vurucam igneyi
Ben de hep 14 15 de oluyorum iğneyi ne güzel gelişmesi canım yanında kullandığın bişey var mı ?Ilk kullanisimda hamile kaldigimda soldaydi tek bitane gecen ay sagda 3 solda 1 simdi hepsi solda ama doktor sagdakide buyur dedi ve cok sasirdi iki kullanisimdada igneyi 15. gun vurulmustum bugun 12. gindu guzel cevap vermis dedi bakalim insallah bu ay rabbim yuzumuze guler hepimizin
Yok canim sizlerden duyuyorum doktoruma progestani sordum rahim kalinligi gayet iyi gerek yok dedi folik asit disinda hic birsey kullanmiyorumBen de hep 14 15 de oluyorum iğneyi ne güzel gelişmesi canım yanında kullandığın bişey var mı ?
Pardon bu Ih ile pik nediro lh testleride hassas zaten hamileykende pik yapabiliyor onlar :)
Bende folik asit ilaç FOLIDOCE dışında baska birşey kullanmadımYok canim sizlerden duyuyorum doktoruma progestani sordum rahim kalinligi gayet iyi gerek yok dedi folik asit disinda hic birsey kullanmiyorum
lh yumurtlama hormonudur, ovulasyon testleriyle bu lh takip ediliyor iki çizgide kopkoyu olduğuna pik yapmış oluyor yani lh en üst seviyede yumurta çatlama aşamasına gelmiş oluyor, kimisinde bikaç saatte kimisinde bir kaç günde bu test tekrar silikleştiğinde yumurta çatlamış oluyor. ama yumurta çatlatma için kullandığımız ovitrelle, prengly gibi iğnelerde hormon olduğu için ovulasyon ve gebelik testlerinde yaklaşık 16 gün kadar pik çıkabilirPardon bu Ih ile pik nedir
Canim nasil gecti acilimi film cekmek?Ben cekildim canim yeni doktorum.istedi sukur temiz cikti ama olmuyo iste bebegimi kaybetmeseydim bu ay dogucakti dusundukce daha cok uzuluyorum. Insallah mucizelerimiz tez vakitte gelir.
Hic acimadi saniyelik adet sancisi gibi cok koekmustum anestezili yaptircaktim iyikide yaptirmamisim doktor kontrolu gibi sadece ilac tuplere gidince adet sancisi gibi baski oluyo kasiklarda ve hemen geciyor kalkip yuruyerek eve donmustumCanim nasil gecti acilimi film cekmek?
her doktor farklı söylüyor zaten çok stres yapma sabah çatladıysa genelde 24 saat yaşıyor yumurta akşamdan sperm varmış birde bu akşamla yarın akşamda olsun yeterli benceKizlar igneyi pazartesi aksam 6 da vuruldum doktorum saat vermedi ama sali aksami olsun dedi igne vurulduktan sonraki 29-30. Satte ilk iliski oldu ama bu sabah 8 gibi siddetli agrim basladi halada devam ediyor cokmu erken olmus iliski icin bu aksam da olsa gec kalirmiyim off neden bilmiyoruz ne zaman catladigini
canım ben de bu sabah oldum iğnemi bu akşam ve üç akşam ilişki şeklinde oluyor bizde bence bu akşam da olsun istersen canım hadi hayırlısıKizlar igneyi pazartesi aksam 6 da vuruldum doktorum saat vermedi ama sali aksami olsun dedi igne vurulduktan sonraki 29-30. Satte ilk iliski oldu ama bu sabah 8 gibi siddetli agrim basladi halada devam ediyor cokmu erken olmus iliski icin bu aksam da olsa gec kalirmiyim off neden bilmiyoruz ne zaman catladigini
Amin canim neden net birsey demiyor bu doktorlar bu sabah catladi hissettim gercektende 36 saate denk geliyormus bu aksami da degerlendircez bakalim insallah bu ay bizimde yuzumuz gulercanım ben de bu sabah oldum iğnemi bu akşam ve üç akşam ilişki şeklinde oluyor bizde bence bu akşam da olsun istersen canım hadi hayırlısı
inşallah canım bekleyip görücez bakalımAmin canim neden net birsey demiyor bu doktorlar bu sabah catladi hissettim gercektende 36 saate denk geliyormus bu aksami da degerlendircez bakalim insallah bu ay bizimde yuzumuz guler
Ayyy massallah inşallah Bi Sıkıntı cikmadan kucagina alirsin canmÇok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?