Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah :))

İnşallah.. stres yapmayin o zaman geliyor meleklerimiz bende yasadim hepsini 2 yil oldu ne zamanki tamam olmuyo dedim vazgectim o zaman oldu doktora bile gitmicektim artik
Evet adet oldum geldi söküldü sokulecek meğer bebek tutunuyomus bak ne güzel canım lekelenmen falan var mi devam etmedi dimi başka

Ayy ne güzel bi haber çooook sevindim inşallah Bebişin sana sımsıkı tutunur Allah izniyle

Cumartesi pazar pazartesi oldu dun aksamda camasirimda damla damla ama bugun yok cok sukur sadece kasiklarda batisma var hafif hafif
Bol su iç ve dinlen canım batmalar normal de ağrın olursa hiç telaş yapmadan doktora danış mutlaka ay hayırlısıyla geçsin hamileliğin sağlıklı gebelik olsun inşallah

Coooook sevindim. Sana demistim ki o kanama baska birseydendir diye. Sen ihtimal bile vermemistin bak Allah buyuk iste. Sukurler olsun canim. Inan ki cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin. Saglicakla kucakla insallah bebegim.

Coooook sevindim. Sana demistim ki o kanama baska birseydendir diye. Sen ihtimal bile vermemistin bak Allah buyuk iste. Sukurler olsun canim. Inan ki cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin. Saglicakla kucakla insallah bebegim.

İnşallah canim ben bu ay hiç beklemiyordum ki o yüzden hep regl sandim

Canim gozunaydin coook sevindim sayenizde bizlerde umutlaniyoruz insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olsun dikkat et kendine.

kızlar???

Kizlar bu buharlasma cizgisimi oluyor. daha bata cok var ama ben 2 3 gundur test yapiyorum. diger 2 3 testte hic boyle cikmadi. Dun aksam en son ki testim bu.
Eski testlerimede baktim boyle cizgi yok.
Hahaha birde test yapmiycaktim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-03-13-03-00.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…