- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.841
Amin insallah sizede nasip olsunAyyy massallah inşallah Bi Sıkıntı cikmadan kucagina alirsin canm
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah :))Çok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
İnşallah.. stres yapmayin o zaman geliyor meleklerimiz bende yasadim hepsini 2 yil oldu ne zamanki tamam olmuyo dedim vazgectim o zaman oldu doktora bile gitmicektim artikGözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah :))
Evet adet oldum geldi söküldü sokulecek meğer bebek tutunuyomus bak ne güzel canım lekelenmen falan var mi devam etmedi dimi başkaİnşallah.. stres yapmayin o zaman geliyor meleklerimiz bende yasadim hepsini 2 yil oldu ne zamanki tamam olmuyo dedim vazgectim o zaman oldu doktora bile gitmicektim artik
Ayy ne güzel bi haber çooook sevindim inşallah Bebişin sana sımsıkı tutunur Allah izniyleÇok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
Cumartesi pazar pazartesi oldu dun aksamda camasirimda damla damla ama bugun yok cok sukur sadece kasiklarda batisma var hafif hafifEvet adet oldum geldi söküldü sokulecek meğer bebek tutunuyomus bak ne güzel canım lekelenmen falan var mi devam etmedi dimi başka
Bol su iç ve dinlen canım batmalar normal de ağrın olursa hiç telaş yapmadan doktora danış mutlaka ay hayırlısıyla geçsin hamileliğin sağlıklı gebelik olsun inşallahCumartesi pazar pazartesi oldu dun aksamda camasirimda damla damla ama bugun yok cok sukur sadece kasiklarda batisma var hafif hafif
İnşallah kanama vs olmadikca agri normal diyo herkes ama bakalim ya nasipBol su iç ve dinlen canım batmalar normal de ağrın olursa hiç telaş yapmadan doktora danış mutlaka ay hayırlısıyla geçsin hamileliğin sağlıklı gebelik olsun inşallah
Canım benimde ılk günden adet gibi ağrım oldu ara ara normal deniyor ama benim sonradan leke geldi malesef Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla gelsinlerİnşallah kanama vs olmadikca agri normal diyo herkes ama bakalim ya nasip
İnsallah Allah hayirlisini versinCanım benimde ılk günden adet gibi ağrım oldu ara ara normal deniyor ama benim sonradan leke geldi malesef Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla gelsinler
Çok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
Coooook sevindim. Sana demistim ki o kanama baska birseydendir diye. Sen ihtimal bile vermemistin bak Allah buyuk iste. Sukurler olsun canim. Inan ki cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin. Saglicakla kucakla insallah bebegim.
Canim gozunaydin coook sevindim sayenizde bizlerde umutlaniyoruz insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olsun dikkat et kendine.Çok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
Sağol tatlim insallah sizinde melekleriniz bir an evvel gelsinCanim gozunaydin coook sevindim sayenizde bizlerde umutlaniyoruz insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olsun dikkat et kendine.
kızlar???Arkadaşlar, merhaba. Bu hafta yumurtlama dönemindeyim ancak normalden çok daha fazla sancım var, tuvalete sık gidiyorum üşüttüğümü düşünmüyorum ve bat a daha 16 gün olmasına rağmen göğüs Ağrımda başladı erkenden. Bu ay doktorum klomen verdi ancak çatlatma iğnesi olmadım. Klomenin bu tarz etkileri var mı?
Klomenin boyle etkisini bilemiyorum malesef ama bence catlama kontrolu yaptirin istersenizkızlar???
şu 21. Gün test yapılıyormuş onun gibi bir şey mi acaba?Klomenin boyle etkisini bilemiyorum malesef ama bence catlama kontrolu yaptirin isterseniz
Doktora gidip ultrasonda da baktirabilirsiniz en azindan catlamadiysa 23 mmi gecmediyse igne olursunuzşu 21. Gün test yapılıyormuş onun gibi bir şey mi acaba?
Anladım, cevabınız için teşekkür ederim.Doktora gidip ultrasonda da baktirabilirsiniz en azindan catlamadiysa 23 mmi gecmediyse igne olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?