- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.861
Kizlar bu buharlasma cizgisimi oluyor. daha bata cok var ama ben 2 3 gundur test yapiyorum. diger 2 3 testte hic boyle cikmadi. Dun aksam en son ki testim bu.
Eski testlerimede baktim boyle cizgi yok.
Hahaha birde test yapmiycaktim.
Kizlar bu buharlasma cizgisimi oluyor. daha bata cok var ama ben 2 3 gundur test yapiyorum. diger 2 3 testte hic boyle cikmadi. Dun aksam en son ki testim bu.
Eski testlerimede baktim boyle cizgi yok.
Hahaha birde test yapmiycaktim.
Dogru diyosun canim. :) adet dongum 30-35 gun. 30 gune gore. 5-6 kasimda 35 gune gore 9-10 kasimda regl olmam lazim. :)) bakalim 2-3 sonra belki yaparim.Canim test sararmis ama daha erkense yapma kendini de sikintiya sokma
Cok sevindimm gözün aydın canim allah kucağına almayı nasip etsinn tebrik ederimmÇok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
İnşallah sagolasin canimCok sevindimm gözün aydın canim allah kucağına almayı nasip etsinn tebrik ederimm
Hayirli olsun inşallah canım sağlıkla al kucağına darısı bize :)Cumartesi pazar pazartesi oldu dun aksamda camasirimda damla damla ama bugun yok cok sukur sadece kasiklarda batisma var hafif hafif
ya inanmıyorum siz ne zamandır uğraşıyorsunuz? çok duygulandım şu manzaraya merak etmeyin sağlam bir yumurta ve sperm döllenmişse naparsanız yapın düşmez Allah'ın izniyle. böyle öncesinde uğraşan birinin hamile kaldığını görünce nasıl seviniyorum anlatamam...Çok sevgili can arkadaşlarım size güzel bi haber getirdim.. ne olur bol bol dua edin bana gribim diye ilaç aldım bu ay ilaç çok kullandım. İnşallah değerim artar sağlıkla kavuşurum bende.. Allahım tüm isteyenlere versin
İnşallah sıra sizlere geçsin artikHayirli olsun inşallah canım sağlıkla al kucağına darısı bize :)
ya inanmıyorum siz ne zamandır uğraşıyorsunuz? çok duygulandım şu manzaraya merak etmeyin sağlam bir yumurta ve sperm döllenmişse naparsanız yapın düşmez Allah'ın izniyle. böyle öncesinde uğraşan birinin hamile kaldığını görünce nasıl seviniyorum anlatamam...
mehaba kızlar bende ayın 27 çatlatma iğnesini yaptırdım 3 tane yumurtam oluşmustu doktor dün kontrele çağırdı çatlamiş mı diye çatlamis yumurtalar ama rahim arkasında sıvı toplanmış dedi o an sormak hiç aklıma gelmemişti bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Sagolasin canim dua etmemmi hic her isteyene versin Allahim
Hakkinda hayirlisi olsun ignenin kacinci gunuSol kasigimda inceden ağrı giriyor
3gecedir geceleri tuvalete kalkiyorum
Gelin güvey olmaya başlıyorumgünler geçmek bilmiyor
14.-15. gün test yapabilirsin o zaman yine daha dogru cikar. Suan igne etkisiyle pozitif gorebilirsinamin canım 24 ekimde oldu iğne.
bugün 11.gün
Aynen doktorumda 11kasım dedi ogune kadar bekliycem de nasıl14.-15. gün test yapabilirsin o zaman yine daha dogru cikar. Suan igne etkisiyle pozitif gorebilirsin
ya bu beklemeler yok mu. hepimizin ortak derdi :))Aynen doktorumda 11kasım dedi ogune kadar bekliycem de nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?