Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canim test sararmis ama daha erkense yapma kendini de sikintiya sokma

Kizlar bu buharlasma cizgisimi oluyor. daha bata cok var ama ben 2 3 gundur test yapiyorum. diger 2 3 testte hic boyle cikmadi. Dun aksam en son ki testim bu.
Eski testlerimede baktim boyle cizgi yok.
Hahaha birde test yapmiycaktim.

Cok sevindimm gözün aydın canim allah kucağına almayı nasip etsinn tebrik ederimm

mehaba kızlar bende ayın 27 çatlatma iğnesini yaptırdım 3 tane yumurtam oluşmustu doktor dün kontrele çağırdı çatlamiş mı diye çatlamis yumurtalar ama rahim arkasında sıvı toplanmış dedi o an sormak hiç aklıma gelmemişti bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

ya inanmıyorum siz ne zamandır uğraşıyorsunuz? çok duygulandım şu manzaraya merak etmeyin sağlam bir yumurta ve sperm döllenmişse naparsanız yapın düşmez Allah'ın izniyle. böyle öncesinde uğraşan birinin hamile kaldığını görünce nasıl seviniyorum anlatamam...

Sağolasin, öyle zaten artık dua bol bol herşey Allahtan. Allahim nasil uygun gorurse oyle olacak. Ben 26 ekimden iki yillik evliyim meger bebisim benimleymis yildonumumde haberim yokmus,sukur. Hic korunmamistik. Gecen yil ocak ayinda ilk klomeni denemistim sonra ara vermis kistlerle falan cebellesmistim agustosta hsg oldum tupler acikti. Esimde spermiyogram vereli bir sene olmustu eylulde tekrar verdi bende klomen ictim ama olmadi. Esimin testine doktor normal demesine ragmen koyu renkli yazili likefaksiyon yani sivilasma suresi 1 saatten fazlaydi bu yuzden bu ay iliskiden sonra altima yastik alip ayaklarimida 1 saatten fazla diktim, sonrada hic kalkmadan 7-8 saat yattim. Sadece iki iliski oldu yumlamada, bu ay toplamda 3 iliski oldu

Sıvı toplanmış dediyse bence çatlama olmuş demektir onum haricinde başka birsey demedi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…