- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.881
Banada 3 kasim demisti ama ignenin 16. Gunu kan verdimAynen doktorumda 11kasım dedi ogune kadar bekliycem de nasıl
Ya bide çok kilo aldimm 54 olmuşumBanada 3 kasim demisti ama ignenin 16. Gunu kan verdim
Ben ilaclari kullanirken 6 kilo verdim canim o biraz iradeyle alakali sanirimYa bide çok kilo aldimm 54 olmuşum
Kendisinden zayıf olduğum arkadaşım hamile olmasina rağmen şimdi ben ondan şişmanım yaa nasıl vericem bu kiloları cok moralim bozuldu aynada yan dönemiyorum
Canim tekrar tekrar hayirli olsun hamis biri olarak sana merak ettiklerimi sormak istiyorum cok ozel olmazsa igneden sonra doktorun iliski saati verdimi sen bunlara uydunmu (bu konuda her doktor farkli soyledigi icin) belirtilerin nelerdi ve adetine kac gun kala basladi biraz uzun oldu kusura bakma :)Bu aksam kan degerim 366 olmus kizlar artik baktirmicam tekrar. Darisi basiniza insallahhh
Allah'ın izniyle olmuştur canım nolur stres yapma oynama hormonlarınlaKızlar 3 yumurtam vardı. ovitrelle ignesinin 8 .gunundeyim ara ara bugüne kadar hafif kaşık ağrım olmuştu ama 2 gundur özellikle sağ kasığım sızlıyor... 2 kez alttan sancı girdi birkaç kez bacağıma kalcama ve belime sancı girdi 1 kaç kez karnimda aynı noktaya sancı girdi ...bir tarafım neden olmasın elinden geleni yaptın diyor klomen ınofolic igne 4 gün beraberlik. ...bir tarafım olmadı diyor...
Bende de oluyor kasık ağrıları ama bekleyip görücez neden olduğunu inşallah sağlıklı gebelik belirtisidir az kaldı sabredicez kızlar bugün de bitti ne kaldı kiKızlar 3 yumurtam vardı. ovitrelle ignesinin 8 .gunundeyim ara ara bugüne kadar hafif kaşık ağrım olmuştu ama 2 gundur özellikle sağ kasığım sızlıyor... 2 kez alttan sancı girdi birkaç kez bacağıma kalcama ve belime sancı girdi 1 kaç kez karnimda aynı noktaya sancı girdi ...bir tarafım neden olmasın elinden geleni yaptın diyor klomen ınofolic igne 4 gün beraberlik. ...bir tarafım olmadı diyor...
Hakkımızda hayirlisi olsun insallah ..tabi canim ne kaldı sadece 10 gunBende de oluyor kasık ağrıları ama bekleyip görücez neden olduğunu inşallah sağlıklı gebelik belirtisidir az kaldı sabredicez kızlar bugün de bitti ne kaldı ki
ah bu hormonlar . .akıl veren de benim gibi dimiAllah'ın izniyle olmuştur canım nolur stres yapma oynama hormonlarınlagerçi akıl verene bak çok mümkünmüş gibi
Ben geçen ay kullandim folikul büyüdü 3 cm oldu kiste dönüşmüş 2 gün sonra gittim yine de catlamis ama gebelik olusmadi bu ay günde iki kez 4.gun başlayip kullandim 3 yumrtan vardı hepsi çatladı ...takip önemli kesinlikle çatlatma iğnesiyle en azından catlar..abin doğru söylüyor da Biz yapamıyoruz kikızlar tek başına klomen kullanacağım. abim jinekolog. adetin 3. günü başla günde iki tane kullan 5 gün boyunca dedi. sizler nasıl kullanıyorsunuz? kist filan yapmaz umarım gerçi abim doktor ama iyice kafayı yedim. doktor sözü dinle forumları okuyup kafanı bulandırma kırarım o kafanı diyor çok kızıyor
tek sıkıntı yumurta tembelliği mi yoksa pcos da mı var sende?Ben geçen ay kullandim folikul büyüdü 3 cm oldu kiste dönüşmüş 2 gün sonra gittim yine de catlamis ama gebelik olusmadi bu ay günde iki kez 4.gun başlayip kullandim 3 yumrtan vardı hepsi çatladı ...takip önemli kesinlikle çatlatma iğnesiyle en azından catlar..abin doğru söylüyor da Biz yapamıyoruz ki
Herkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;
K.K ya uye oldugum tarihten bu yana ilk konumu aciyorum.
Kizlar simdi kisaca kendimi ve sorunlarimi sizinle paylasacagim. 3 bucuk senelik guzel bir evliligim var ve bu evliligi bir evlatla taclandirmak istedik. Baslarda esim istemiyordu, ama yinede korunmuyorduk)
Neyse oyle yada boyle gecti 3 bucuk senemiz ama ortada gelen giden yok. Pko hastasiyim bunu zaten biliyorum 2 seneyi askindir. Neyse artik esimde istemeye basladi bende doktor kontrolunde hamile kalmayi deneyeyim dedim ve girdik bir yola. Hormon tahlilleri, hemogram, idrar testi yapildi. Yumurtaliklara bakildi ve tabiki pko oldugu icin yumlar tembel gelismiyor gelisen catlamiyor. Doktorum klomen verdi ve inofolic e baslatti. Bende sevindim dedim bir yolunu bulduk bu ay hamileyim :))
Ama nerdeeee. 1. Ay olmadi. 2. Ay olmadi ve bu 3. Ayimiz basladi yine klomen inofolic ve ovitrelle ile devam. Pek tabiki hersey Rabbimden o nasip eder ol derse olacaktir ama bizde tedbiri elden birakmayalim. Konuyu acma sebebim ise. Deneyimli anne ve anne adaylarinin tecrubelerinden yola cikip bu yolda birbirimize destek olup bilgi alisverisi yapmaktir. Ve bu uzun ve zorlu bekleyisimizde moral ve motivasyon bulabilmektir. Demem o ki eger sizlerinde benim gibi veya benzer problemleriniz olduysa buyrun gelin hep beraber bu zor zamanlarin ustesinden gelelim.
Soru ve sorunlarimizi acikca belirtip fikir sahibi olmayi temenni ediyorum kizlar.
Mrb
Mrb cnm bnde pkoyum 6 ay klomen kullanım sonuç negatif. Bu ay aşılamaya geçiyor uzHerkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;
Kizlar simdi kisaca kendimi ve sorunlarimi sizinle paylasacagim. 3 bucuk senelik guzel bir evliligim var ve bu evliligi bir evlatla taclandirmak istedik. Baslarda esim istemiyordu, ama yinede korunmuyorduk)
Neyse oyle yada boyle gecti 3 bucuk senemiz ama ortada gelen giden yok. Pko hastasiyim bunu zaten biliyorum 2 seneyi askindir. Neyse artik esimde istemeye basladi bende doktor kontrolunde hamile kalmayi deneyeyim dedim ve girdik bir yola. Hormon tahlilleri, hemogram, idrar testi yapildi. Yumurtaliklara bakildi ve tabiki pko oldugu icin yumlar tembel gelismiyor gelisen catlamiyor. Doktorum klomen verdi ve inofolic e baslatti. Bende sevindim dedim bir yolunu bulduk bu ay hamileyim :))
Ama nerdeeee. 1. Ay olmadi. 2. Ay olmadi ve bu 3. Ayimiz basladi yine klomen inofolic ve ovitrelle ile devam. Pek tabiki hersey Rabbimden o nasip eder ol derse olacaktir ama bizde tedbiri elden birakmayalim. Konuyu acma sebebim ise. Deneyimli anne ve anne adaylarinin tecrubelerinden yola cikip bu yolda birbirimize destek olup bilgi alisverisi yapmaktir. Ve bu uzun ve zorlu bekleyisimizde moral ve motivasyon bulabilmektir. Demem o ki eger sizlerinde benim gibi veya benzer problemleriniz olduysa buyrun gelin hep beraber bu zor zamanlarin ustesinden gelelim.
Soru ve sorunlarimizi acikca belirtip fikir sahibi olmayi temenni ediyorum kizlar.
Klomen + ovitrelle ile hamile kalanlar varmi? Var ise nasil bir yol izlediler? Kacinci aylarinda hamile kaldirlar?
Cevaplarinizi bekliyorum.
Eger bu ayda bebisimiz olmaz ise doktor hanimcigim asilama icin tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi
Umarim Rabbimden tek temennim bu yolda daha fazla hirpalanmadan asilama veya turevlerine gerek kalmadan bebisimize kavusmak.
Lutfen sizlerde topige gelip bilgi alisverisinde bulunun .
Hayirli saglikli mini mini bebislerimiz olmasi dilegiyle :)
Klomenle hamile kalan da var ama kisleri de büyüttüğü nu biliyor musunuzHerkese merhaba guzel anneler ve anne adaylari;
Klomen + ovitrelle ile hamile kalanlar varmi? Var ise nasil bir yol izlediler? Kacinci aylarinda hamile kaldirlar?
Cevaplarinizi bekliyorum.
Eger bu ayda bebisimiz olmaz ise doktor hanimcigim asilama icin tup bebek merkezine yonlendirecegini soyledi
Umarim Rabbimden tek temennim bu yolda daha fazla hirpalanmadan asilama veya turevlerine gerek kalmadan bebisimize kavusmak.
Lutfen sizlerde topige gelip bilgi alisverisinde bulunun .
Hayirli saglikli mini mini bebislerimiz olmasi dilegiyle :)
Meraba canimCanim tekrar tekrar hayirli olsun hamis biri olarak sana merak ettiklerimi sormak istiyorum cok ozel olmazsa igneden sonra doktorun iliski saati verdimi sen bunlara uydunmu (bu konuda her doktor farkli soyledigi icin) belirtilerin nelerdi ve adetine kac gun kala basladi biraz uzun oldu kusura bakma :)
kızlar tek başına klomen kullanacağım. abim jinekolog. adetin 3. günü başla günde iki tane kullan 5 gün boyunca dedi. sizler nasıl kullanıyorsunuz? kist filan yapmaz umarım gerçi abim doktor ama iyice kafayı yedim. doktor sözü dinle forumları okuyup kafanı bulandırma kırarım o kafanı diyor çok kızıyor
NE guzel bi mutluluk cok sevindim adina bende 31 ekim pazartesi igne vurulum doktor sali aksam olsun sonra birer gun arayla dedi sali aksam oldu 30. saate denk geliyodu ama carsamba sabah iisteken 8 gibi sancim basladi 12 ye kadar surdu doktor persembe icin demisti ama ben o sabah catladigindan emindim carsamba aksamida oldu ama gec kalmis gibi hissediyorum bide benim yumlar 19 20 mm ken oldum igneyi doktora yarin vurulsam kucuk deilmi dedim yok gec kalirsin dedi gecen ayda esim grip olmustu degerlendiremedik bu ayda boyle olunca cok umutsuz oldum ama yastik olayi ve sabaha kadar kalkmadan yatmayi bende yapiyorum dua et bizler icinMeraba canim
İğnemi 17 ekim pazartesi aksam oldum yumurtam cumartesi 19 mm. Pazartesi muhtemelen 23 mm civariydi. Doktorum bana kağit ciktisi verdi ve ona uydum. Cumartesiden itibaren estrofem kullandim, pazartesiden itibarende progrstanada basladim. 18 ekim salı akşamı ilk ilişki oldu bir saat belimin altinda yastik ve ayaklarim yatak başlığında olacak şekilde yattım. Daha sonrada hiç kalkmadan kendi yerimde sabaha kadar yattim. Sonra çarşamba sabahı eşim işe gitmeden saat 6-7 arası ikinci ilişki oldu onda da ayaklarimi dikip hic kalkmadan 7-8 saat yatmistim.. sonra zaten hic iliski olmadi bu ay. Umudumda yoktu 24 ekimde işe başladım ne ağrılarımı dinledim ne başka bişey. Taa ki 29 ekim cumartesi evde temizlik yaptim lekelenmem basladi kahve-kirmizi karisikti erken regl oluyorum sandim. Pazar ve pazarteside devam etti. Normalde lekelenme oldugu zaman en gec 4. Gun reglim sökülürdü ama salı günü gelen giden olmadı. Birde pazar günü eşimden grip geçti cok fena hasta oldum (meger gebelikte bağışıklık sistemi çökebiliyormuş) hiç olmadigim kadar agir grip oldum sali öğürme falan oldu ama gribe yordum. Çarşamba akşamüstü bembeyaz akıntı görünce şüphelendim, akşama eşime kan verelim dedim direkt kan verdik ve sonuca çok şaşırdık. Hiç beklemediğim bir aydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?