Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

Canım çok düşünecek birşey yok herşey Allahtan. Hamile olduğunu bilmekte yeterli degil artik hep stres.. keseyi gorebilecekmiyim, bebek var mi, kalp atisi nasil. Sonra ikili tarama üclü tarama vs yani hayatimiz hep stres zaten ama Allaha teslim olunca kendinide o kadar üzmüyorsun. Yumurtan sabah catladi muhtemelen 36. Saat gibi ve tahminen 24 saat yasadiklarina gore sende carsamba aksami iliski olduguna gore sikinti yapma

Mrb cnm bnde pkoyum 6 ay klomen kullanım sonuç negatif. Bu ay aşılamaya geçiyor uz
Merhaba canim. Hayirlisi olsun. Bende 3 klomenle sonuc alamadim. Doktor asilamaya gecelim dedi. Bende istemedim ara verdim. Biraz kendime zaman vermenin iyi olacagini dusundum. Umarim asilama vesile olur sana canim, hayirlisi.

Hormon testinde hangileri yüksek çıktı yumurtlama problemi var mı sizde yoksa sadece prolak tin mi

Regl e 4-5 gun var ve ben bugun test yaptim. Tabi ki negatif cikti. Zaten test yapmam sacmaydi bu ay dogru duzgun iliski olmadi olanlarda yum gunlerinde olmadi.
Zaten yum gunlerimide anlayamiyorum artik. Bu aydan umidim yoktu sasirmadim yani :)

Var mi test yapacak cicis anne adaylari aramizda kimler neler yapiyor. Nasil gidiyor neler dusunuyorsunuz?

Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip eylesin. Tez vakitte hasretle beklenen bebelerimize saglicakla kavusmayi nasip etsin insallah .

Hormon testinde hangileri yüksek çıktı yumurtlama problemi var mı sizde yoksa sadece prolak tin mi
Bende pko var.
Haliyle yum olusumu ve catlamasinda sikintilar var. Ilac ve igne ile buyuyup catliyor ama sonuc alamadik. Prolaktinim sinir strese bagli olarak yukseliyor.(incir kuruyle tavan yapabilir) Ama ilacla geri dusuyor, sukurler olsun ki.
Adetlerim duzenliydi. 30-35 gunde bir oluyordum.

3 aylik klomenden sonraki ilacsiz ilk ayim bu ay dongunun 30. gunundeyim tahmini 9 kasim gibi olmam lazim. Ayrica, prolaktine bagli olarak hipofizde mikro adenom vardi. Bende isler karisik biraz. Hergun yeni bir sey cikiyor

Bi tek sen değilsin ki binlerce bayan lar cnm hepimiz bekliyoruz rabbim ol derse olucak buda bizim imtihanimiz

Bnde de 50 günde bir hemen hemen iki ayda bir adet oluyorum ve artık o negatif görmekten biktigim için test yapmıyor um sende yapma

Bnde de 50 günde bir hemen hemen iki ayda bir adet oluyorum ve artık o negatif görmekten biktigim için test yapmıyor um sende yapma
Anliyorum canim.
Umut dunyasi iste "belki" diyor insan. Zaten ben cocuk icin birseyler yapmiyorum, dedim ya kendime zaman verdim 2-3 ay mi olur 3-4 ay mi olur bilmiyorum. Hayirlisi.

Martta 4 sene olacak evleneli ve hic gebelik gecirmedim. Evet hepimizin sikintilari var. Bizimde imtihanimiz boyleymis. Yinede sonsuz sukurler olsun.

Pes et.mek yok devam edeceğiz bıkmadan yılmadan bnmde 4 buçuk sene oldu bi gebelik oldu gelişmedi bi sene önce kürtaj oldum ama pes etmiycaz

Dogru aoyluyosun canim benim ilk ddoktoru 3 gun iliski fedi ve ben hamile kalmistim simdiki gun asiri diyo herkes farkli telden caliyor
benimki geçen ay iğne yazdı gün aşırı dedi gönderdi..ama mantıken de peşpeşe olmalı bence mesela pazar akşamı iğne olduysan hem pazartesi akşamı salı sabahı ilişki olmalı..Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin ya

canım sen film çekilmiş miydin ?

Hayir canim. Hic bir doktor istemedi bahsini bile gecirmedi bu zamana kadar. Ama ben 2017 yilinda cektirmeyi dusunuyorum.
bir arkadaşım klomeni kullandı bi kaç ay olmadı sonra film çekilmiş yapışıklık varmış filmden sonra hemen hamile kalmış..bence bi çektir belki yapışıklık falan vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…