- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #1.901
NE guzel bi mutluluk cok sevindim adina bende 31 ekim pazartesi igne vurulum doktor sali aksam olsun sonra birer gun arayla dedi sali aksam oldu 30. saate denk geliyodu ama carsamba sabah iisteken 8 gibi sancim basladi 12 ye kadar surdu doktor persembe icin demisti ama ben o sabah catladigindan emindim carsamba aksamida oldu ama gec kalmis gibi hissediyorum bide benim yumlar 19 20 mm ken oldum igneyi doktora yarin vurulsam kucuk deilmi dedim yok gec kalirsin dedi gecen ayda esim grip olmustu degerlendiremedik bu ayda boyle olunca cok umutsuz oldum ama yastik olayi ve sabaha kadar kalkmadan yatmayi bende yapiyorum dua et bizler icin
Merhaba canim. Hayirlisi olsun. Bende 3 klomenle sonuc alamadim. Doktor asilamaya gecelim dedi. Bende istemedim ara verdim. Biraz kendime zaman vermenin iyi olacagini dusundum. Umarim asilama vesile olur sana canim, hayirlisi.Mrb cnm bnde pkoyum 6 ay klomen kullanım sonuç negatif. Bu ay aşılamaya geçiyor uz
Normalde doktorlar gün aşırı ilişki diyor yanlış yönlendiriyorlar..Kizlar doktorumun verdigi kagit bu, belki yardimci olur size, fikir olur
Canim bende prolaktin sorunu var. Incir prolaktini artirdigi icin bana uygun bir kur degil.Amin inşallah incir kuru kullan klomenle ise yarar belki sizde
Bende pko var.Hormon testinde hangileri yüksek çıktı yumurtlama problemi var mı sizde yoksa sadece prolak tin mi
Dogru aoyluyosun canim benim ilk ddoktoru 3 gun iliski fedi ve ben hamile kalmistim simdiki gun asiri diyo herkes farkli telden caliyorNormalde doktorlar gün aşırı ilişki diyor yanlış yönlendiriyorlar..
Anliyorum canim.Bnde de 50 günde bir hemen hemen iki ayda bir adet oluyorum ve artık o negatif görmekten biktigim için test yapmıyor um sende yapma
benimki geçen ay iğne yazdı gün aşırı dedi gönderdi..ama mantıken de peşpeşe olmalı bence mesela pazar akşamı iğne olduysan hem pazartesi akşamı salı sabahı ilişki olmalı..Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin yaDogru aoyluyosun canim benim ilk ddoktoru 3 gun iliski fedi ve ben hamile kalmistim simdiki gun asiri diyo herkes farkli telden caliyor
canım sen film çekilmiş miydin ?Anliyorum canim.
Umut dunyasi iste "belki" diyor insan. Zaten ben cocuk icin birseyler yapmiyorum, dedim ya kendime zaman verdim 2-3 ay mi olur 3-4 ay mi olur bilmiyorum. Hayirlisi.
Martta 4 sene olacak evleneli ve hic gebelik gecirmedim. Evet hepimizin sikintilari var. Bizimde imtihanimiz boyleymis. Yinede sonsuz sukurler olsun.
Hayir canim. Hic bir doktor istemedi bahsini bile gecirmedi bu zamana kadar. Ama ben 2017 yilinda cektirmeyi dusunuyorum.canım sen film çekilmiş miydin ?
bir arkadaşım klomeni kullandı bi kaç ay olmadı sonra film çekilmiş yapışıklık varmış filmden sonra hemen hamile kalmış..bence bi çektir belki yapışıklık falan vardır..Hayir canim. Hic bir doktor istemedi bahsini bile gecirmedi bu zamana kadar. Ama ben 2017 yilinda cektirmeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?