Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Rahim filmi çektim temiz çıktı ikinuc ay ds hamile kalabilir sin dediler ama olmadı hep kandırmaca 1000 liraya çekiliyor

Rahim filmi çektim temiz çıktı ikinuc ay ds hamile kalabilir sin dediler ama olmadı hep kandırmaca 1000 liraya çekiliyor
Canim kisiden kisiye degisen birsey hsg.
Kimisinde cok agrili gecerken kimisi hissetmiyor ve sen biraz fazla vermissin. Gecen hafta 500 tl ye cektirdi gorumcem. sislide

Rahim filmi de çok ağrılı ama bilgin olsun bn cektirdim
aneztezili yapıyorlar artık çok ağrı olmuyormuş.
Evet canim bende oyle dusunuyorum bu sene bitsinde cektiricem. Insallah vesile olur.
inşallah canım en azından kafan rahat olur
Ben film cektireli 3 ay oldu bencede cektirin ufak yapisikliklarda acilir
zaten çoğu ilaç 3 ay gibi bir sürede etki ediyormuş..son gittğim doktor sadece inofolic ve glifor kullan dedi eliyle kasıklarımı elledi şuan gerek yok filme dedi..bakalım hayırlısı

İnan ki çok ağrılı bir işlem belki bn tez canlı yim ama çektirdin temiz çıktı gene hamile kalamadim bilseydim çekmez dim herdeye umut bağlar olduk yahu

İnan ki çok ağrılı bir işlem belki bn tez canlı yim ama çektirdin temiz çıktı gene hamile kalamadim bilseydim çekmez dim herdeye umut bağlar olduk yahu
Canim olabilir aksini soylemiyorum ki bende. Zaten kesin olur demiyoruz ama belki vesile olur dimi ama. En kotu anestezili cektiririm. Hic birsey hissetmem :))

Ben dr dedim bu yaşta dedim rahim filmine gerek yok temiz dedim cocuk istiyor san crk rahim filmi temiz ise çocuğun olacak dedi tabi bnde koşarak gittim temiz çıktı ve hala bebek yok ya

Kizlar demistim ya bugun test yaptim diye. Simdi baktimda cok cok silik cizgi var. Markasi laboquick.
Dunde bu marka testi yaptim. 1 gun gecmesine ragmen 2. cizgi hic yok.
Resim cekince cok belli degil o yuzden yuklemiyorum.
Valla tam umidi kesiyorum adeti bekliyorum boyle cizgilerede umut bagliyorum.
Amine Busra kuzum napim ben ya :))

Insallah vardir gecen ay regl gunumde sabah yaptim ayni marka ovulasyonun yaninda hondermislerdi hic bisey yok aksam isten geldim atmamistim belirsiz bi cizgi vardi cok dikkatli bakinca gozukuyodu hatta esimde gordu sabahina regl.oldum ve evdeki butun testleri attim insallah senin vardirda hosteriyodur yarin sabah tekrarla bence

labaquick suana kadar beni hiç yanıltmadi ...ve o hayali çizgiyle öğrendim kürtajda giden bebegimi..umarım hamilesindir canım. bebegimi

labaquick suana kadar beni hiç yanıltmadi ...ve o hayali çizgiyle öğrendim kürtajda giden bebegimi..umarım hamilesindir canım. bebegimi

Insallah bakalim kizlar gunum gelmeden 6-7 test yapinca esimden gizli yapmaya korkar oldum testleri :))
Laboquick in ben duymadim kimseyi yanilttigini bakalim bekleyip gorucez.

Hepimiz icin hayirlisi olsun kizlar. Sizlerde olmasaniz kimle konusup testim soyle suram boyle diye konusucaz. Iyi ki varsiniz. ♡♡♡

Ay hadi inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…