Gebeliğe Hazırlık Klomen tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
basit kist olmuş olabilir iğneden sonra 15 gün içinde hasta olunuyor. bir dr gidin isterseniz. idrar testinde çıkmadıysa yoktur.

basit kist olmuş olabilir iğneden sonra 15 gün içinde hasta olunuyor. bir dr gidin isterseniz. idrar testinde çıkmadıysa yoktur.
Yarın bi kam testi vercem orda da yoksa kendi doktoruma gidecem doğru kist olabilr çünkü ilk adet düzensizliğim için gittiğimde kist vardı önemsizdi adet olunca gitmişti.

Bende bu ay klomene başladım adetin 5 günü günde 2 kez kullandım ilaç bitti bitiminin 4 günü kontrole çağırdı ama bende son 2 aydır Adet bitiminden sonra sağ kasık ağrısı çok oluyordu kaşık ağrım da oluyordu ben yumurtlama ağrısı olarak düşünmüştüm ama bu ay ağrı olmadı hala ilaç dan mı bilmiyorum dr yumurtlama bozukluğu demişti

Merhabalar evet yapti eşim temiz çıktı adet oldum yarin baslayacam ama doktora gidemedim erken oldum hafta sonuna denk geldi ikinci kullanisim olacak galiba gunde iki kere kullanacam ilaci pazaetesi gidecem doktora

Merhabalar evet yapti eşim temiz çıktı adet oldum yarin baslayacam ama doktora gidemedim erken oldum hafta sonuna denk geldi ikinci kullanisim olacak galiba gunde iki kere kullanacam ilaci pazaetesi gidecem doktora
Inşallah cok teşekkür edeim

Canım bendede adet sonrası kasik ağrısı oluyor acaba yumurtlamadan mi benimkide ya ? Enfeksiyon falan sahip korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…