KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

kızlar benim 18 mm di yumurtam akşamında vuruldum iğnemi sizlerinki kaç mm iken vuruldunuz 18 mm iimi sizce?
canım ben 2 sene önce aşılama olduğumda 18mm di..... bu seferkinde 3 tane büyük yumurtam vardı 22,21,ve 19 ..doktor üçüze gebe kalma riskin var dedi.... nerdeeeeeee sağlıklı olsun ben hepsine razıyım....

maşallah senin yumurtalar çok iyi dogru zamanı yakaladıysan gebe kalma ihtimalin yüksek ve çogul gebelik olabilir canım hayırlısı olsun benim bir tane büyümüş bu ay ama klomenle ikiz dogum yapanı çok duyuyorum ben prospektüsünde bile %10 ihtimal ikiz gebelik yazıyor

ayyy inşallah allahım sağlıklı olsunlarda..... ne kadar olsa okadar iyi evimize neşe dolar..... sabırlı olmaya çalışıyorum ama zor....... benim yumurtalar her ay çok iyi ve gününde çatlıyor.. çok düzenli adetim.. doktor bile şaşırdı.... çok iyi durumdasınız 7 yıldır hiç gebelik yok

eşinizin değerlerine baktırdınızmı onun degerleri nasıl? benim eşimin spermiyogramında degerlerin çogu gayet iyi ancak normal morfolojisi %5 yüzde 4ün üzerinde olması gerekiyor ınırda dedi benim doktorum üroloji doktoruna gösterin dedi ürolog ise gayet ii değerlerin hiç bir müdahaleye gerek yok dedi ancak eşim ısrar edince içine sinmiyorsa destek olarak neofortil m diye bir takviye var onu sabah akşam iç diye verdi içiyor. sorun yoksa bile değerleri dahada arttırmak için içilebilir diye düşünüyorum. eşleriniz sorun çıkarmıyorsa içirin bence hanımlar

bizim kartal devlet hastnsnde eşimin durumuna baktırmıştık. doktor çok iyi sorun yok dedi... sonra o raporu alıp Zeynep kamile götürdüm ordada bi sorun yok dediler... ve raporu aldılar. ben detaylarını bilmiyorum ama 2 dr da bi sorun yok dedi...... kısmette yok be güzelimm ahhh ahhh.. karnım biraz ağryor ama kasık ağrısı yok

dogru soyluyosun kısmette yok demeyelim de zamanı daha gelmemiş diyelim ama belki bu ay gelmiştir Yani inşallah görmezsin kırmızıyı bende görmek istemiyorum yarın sabah yapıcaksın dimi testi regl olmazsan bizimlede paylaş hemen hadi hayırlısı

..........ya hiç tanımadığım birinden böle mesajlar almak ne güzel .. sizin yazıları okuyunca kendimi hamile gibi sanıyorum seviniyorum..... allahım inşallah... bu mesajı yazarken çok kötü ağrılar saplanıyo sol tarafıma ... seviniyorum belirti diye..... eğer gebe çıkarsam hepinize mesaj atarım naparım bilmiyorum allahım bu sevinci hayırlısylan yaşayalım inşallah hepimiz

çok teşekkür ederim banada ii geliyor kk da yazışmak. Allah umudumuzu kaybettirmesin bu ay olmazsa öteki ay deneriz. zaten klomeni 4 ay filan devam ederiz dedi doktor sonra bırakırız birşey yapmayız dedi çünkü 3 4 ay daha etkisi devam eder dedi bakalım kısmette neyse o her yaşadığımızın bir nedeni var bu hayatta bundada vardır bir hayır

aynen öyle gebe kalacaksak bile hayırlısıylan kalalım inşallah.......... bu klomen biraz tehlikeli bi ilaç aklınızda bulunsun..... doktor bana 3 ay kullan sonra çatlatma iğnesi yaparız demişti. ben 2 ay kullandım baktım adetim 5 gün gecikiyor... dedim bi sorun var en iyisi kullanmim. 1 ay ara verdim sonra tekrar başladım... 15 gün önce özele gittim ordaki doktor dediki herşeyin çok güzel ama rahim duvarın incelmiş. klomeni uzun kullanınca böle yapıyor. bebeğin tutunması güçleşiyor dedi..... bana yeni bir hap verdi. rahim duvarı kalınlaştırıcı....galba benim adetim şimdide bu ilaç yüzünden uzuyor..... yada inşallaaaaaahhh hamile olurum

rahim duvarını incelttiğini duymuştum bende hatta bununla birlikte progestan veriyormus doktorlar gerçi benim doktorum bana vermedi bilmiyorum neden ama reglinin gecikmesinin sebebi yumurtlama tarihinin değişmesi yumurta büyütücü bir hap ve çatlamasıda yumurtanın büyümesine göre değişiyor ve yumurta çatladıktan tam 14 gün sonrada regl oluyoruz. düzenimiz bu nedenle değişiyor kötü bir şey yok yani reglinin gecikmesinde canım. off herşeyde birşey var yarıyomu zararmı veriyor anlamıyoruz.

.aynen öyle kime güveneceğimizi şaşırdık......... ben allaha güveniyorum sadece herşeyi bi kenara bırakıyorum doktorları fazla dinlemiyorum... olacağı varsa her türlü olur ........ ilaç kullanırken dikkat etmeliyiz...... bir tehlike seziyorsanız bırakın.... mesela ben bi kaç ay hiç bişey kullanmicam... içim temizlensin

en dogrusu aslında canım... kızlar bir tavsiyede bulunayım size benim progesteron değerim yani yumurtlama kalitem düşüktü tahlilde 8, 61 çıktı sonra bir ay bal, arısutü, propolis karışımı yaptırdım balcıdan alerjim oldugu için polen koydurmadım. bir ay boyunca sabah akşam bir tatlı kaşıgı yedim tam bir ay sonra aynı hastanede aynı testte 10.91 çıktı ve sadece bir ayda çok faydalı bal arı sütü filan dünyanın mucizesi bir araştırın bir çok faydasının yanında kadınların hormonlarını düzenliyor. eşimde tüketti bir faydası muhakkak olur diye 3 ay kullanmak gerekiyor. eşlerimizde bir şey yok diye düşünmeyin spermiyogram testi gözle bakılan bir test yanılınabilir ve ya da her ay kaliteleri hareketlilikleri değişebilir muhakkak dogal bir takviye kullanmalarını sağlayın eğer eşiniz böyle şeylere açıksa tabi... tek biz fedakarlıkta bulunmayalım onlarda biraz çabalasın bence çok konuştum biliyorum ama bildiklerimi paylaşmak istiyorum ufacık bir faydam bile olursa ne mutlu bana

düşünüp yazman bile çok değerli........:) eline sağlık

Slm kizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim adetimin 4. Gunu basladim yumurtalarim gelismis ama ne kadar oldugunu soylemedi dr. Sali persembe cumartesi iliski gunlerim yarin sabah choriomon 5000 catlatma ignemi vurulacagim ins hepimiz guzel sonuclar aliriz. Allah yar ve yardimcimiz olsun . ve bu igneden kullanan ve olumlu sonuc alaniniz oldumu ben ilk kez duydum bu igneyi

bende ilk defa duydum hayırlısı olsun inşallah.... en önemli şey kafaya takmamak .. ah bide becerebilsekkk

aaa 24 günde adetmi olunurmuş..... ben ortalama 30 günde bir oluyorum... yarın 30. günüm....hayırlısı bakalım.....adet olmuşum gibi ama kan yok
evet 24 günde bir oluyorum önceden 26 günde oluyodum bir yıldan beri 24 günü şaşmıyo ayy inş bi kaç gün daha olmam korkuyorum sürekli oldum sanıp sende akıntı falan var mı peki

bana umut oldun benimde idrar testim negatif çıktı umudumu kesmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…