KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

kıslaarrr ben hala adet olmadım iğneden sonraki 15. günüm dünden beri karnım ağrıyor altım hep ıslak sürekli adet oldumu sanıyorum ama gelen yok.... benimde göğüslerimin ucu 3 gündür acıyo...... allahım inşallah hayırlısıs olsun hepimz için..........not: benim mesajlarımı kimse görmüyormu yahuuu hiç bana cevap veren yok.... sanki kendi kendime takılıyorum burda

Canim bi idrar testi yap isteesen ya da kan tahlili ver cikar varsa zaten bgn 3 gun kala idrar testi yaptim cikmadi bgnde kirmizilari gordum zaten senin dedigin belirtilerin aynisi bende de vardi. AmA tabi seninki bebis habercisi de olabilir bilemeyiz ama artik cikar testte zaten varsa

canım dün akşam test yaptım negatif..... acaba aç karna sabahmı yapmalıydım.... bu akşam işten çıkınca test alıcam adet olmazsam sabah tekrar yapıcam...... kanı hemen yaptırmak istemiyorum... önce çift çizgiyi bi görsem .. sonra hemen yaptırcamda..... bakalım yarın doğum günüm belki allah doğum günümde öğrenmemi nasip edecek... allahım inşallah olsun her 5 dakkada bir wc ye gidip bakıyorum ağlıyorum bi an önce sonuç belli olsa rahatlasam

sizin iğneden sonraki kaçıncı gündü.... kaçıncı gün adet oldunuz

Canım naptin ne durumdasin merak ettim kimseden ses seda yok
canım 11. günü test yaptım negatif çıktı umudumu kesmiştim ama dün adet günümdü hala olmadım inş olmam bugün iğnenin 13. günü inş adet olmazsam perşembe gidicem dr a sen ne durumdasın giremiyorum bi kaç gündür

Ben bu ay ilk defa klomen kullandim dr catlatma ignesi vermedi bi boyle deneyecekmisiz. Ama ben catlatma ignesinden 15 gun sonra falan test yapiliyo diye biliyorum
bende 2 ay klomen içtim sadece.. iğne falan olmadı...gebelikte olmadı ... adetim 5 gün geç geldi..... doktor yine iç dedi ama içmedim..... 1 ay boş geçirdim.. daha sonra kendim glifor ve klomen içtim... özele gittim doktor iğne verdi.... hayırlsı bakalım...

bence kanda baktır adet günün geçtimi peki inş hamilesindir ben idrar testlerine güvenmiyorum pek

kanda gebelik değerin yükselmeden çift çizgi çıkmaz bence ilk önce kan ver

bi kaç gündür giremiyorum benim göğüslerim adet olacakmışım gibi büyüdü sertleşti başkada belirtim yok inş perşembeye kadar olmam

bence kanda baktır adet günün geçtimi peki inş hamilesindir ben idrar testlerine güvenmiyorum pek
..........canımm...adet günüm yarın... kan testi yaptırmaya cesaretim yok.. okağıtta negatif görünce daha çok yıkılıyorum.... sabredersem beklicez bakalım... allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

kaç günde bir adet görüyosun ben 24 günde oluyorum dün olmam gerekti olmadım inş da olmam

kızlar merhaba bende iğneden sonra 10. günümdeyim daha çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiş biz 9 aydır filan deniyoruz eşimle ancak klomeni ve çatlatma iğnesini ilk kullanışım bakalım olmazsa öteki ay yine kullanıcam hepinizden güzel haberler bekliyorum banada umut olunn bence gebelik testlerinizi sabah ilk idrarınızla yapmalısınız akşama dogru okadar sıvı tukettıkten sonra yapılan testte gebe olsanız bile çıkmayabilir

hoş geldin canım inş ilk denemelerimizde hamile kalırız
ben sabah idrarıyla yaptım ama negatifti inş 2 gün daha olmam o zaman kan vericem

Yumurta buyumus dedi tekrar catladimi catlamadimi hic bakmadi. Bu ay baska bi dr buldum ona baslicam ve igne isticem bakalim. Sadece klomenle olani hic duymadim burda varsa da. Sen bi kana baktir canim merak edip durmaktan iyidir bence. Ben subatta dusuk yaptim o ay iki kez idrar testi yaptim cikmadi ama ayni gun saglik ocaginda kan vermistim orda cikti.meger 4 haftalik gebeymisim ama dusuk yaptim malesef tutunamamis.

aaaa ............ hayırlısı olsun.... kan için 2 gün beklicem.... hem çok korkuyorum kan vermekten.. hemde 25 tl.. heran adet olacak gibiym.. ama sürekli dua ediyorum allahım yardım etsin hepimize....

kızlar benim 18 mm di yumurtam akşamında vuruldum iğnemi sizlerinki kaç mm iken vuruldunuz 18 mm iimi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…