- 12 Şubat 2015
- 88
- 36
- 38
- 40
canımm hala adet olmadım... bugün 17. günüm adet ağrım var 4 gündür ama olmadım. yarında olmazsam kan testi yapcam. çişler hep negatif çıktıcanım adet oldunmu merak ettim seni naptın
testlerdemi bir şey var acaba hangi marka kullanıyosun cnm hadi bakalım kan testi yaptır ondan sonra olumlu veya olumsuz kesinleşir sonuçtacanımm hala adet olmadım... bugün 17. günüm adet ağrım var 4 gündür ama olmadım. yarında olmazsam kan testi yapcam. çişler hep negatif çıktı
valla 3 tane test yaptım üçüde başka eczaneden başka marka... markasına bakmadım ama....... inşallah hayırlı güzel bi sonuç alırım. bende umutlanmaya başladım.... hemen yazıcam sizetestlerdemi bir şey var acaba hangi marka kullanıyosun cnm hadi bakalım kan testi yaptır ondan sonra olumlu veya olumsuz kesinleşir sonuçta
evet klomenle hamile kaldım. Daha öncesinde gittiğim doktorla doğal yolla gebelik olamıyacağını söylemişlerdi.teşekkür ederim çok sevinirimklomenden önce bir ay bal arısütü propolis karışımı ve hayıt otu içtim progesteronumu yükseltti bunlar ancak klomenle birlikte kullanmaya cesaret edemedim yani bilemediğim için bıraktım. sizin önerebileceğiniz bir şeyler varmı gerçi şuan hafta sonunu bekliyorum regl dönemim için ancak olmazsa öteki ay denerim. sizede Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş klomenlemi hamile kaldınız
adetin 5. günü başladım sabah bir akşam bir tok karna içtim.... 5 gün sora hap bitiyo zatenarkadaşlar geçen ay ben de doktora gittim klomen verdi bana ama tam nasıl kullan dediğini hatırlayamadım unuttum adetinin gününü sayarak 5.6 kullan 2 gün sonra gel mi dedi tam bilemedim size nasıl kullan demişti sabah akşam mı kullanmıştınız
bence doktorunla tekrar görüşmelisin.arkadaşlar geçen ay ben de doktora gittim klomen verdi bana ama tam nasıl kullan dediğini hatırlayamadım unuttum adetinin gününü sayarak 5.6 kullan 2 gün sonra gel mi dedi tam bilemedim size nasıl kullan demişti sabah akşam mı kullanmıştınız
anladım canımbence doktorunla tekrar görüşmelisin.
Kişiden kişiye değişiyor günlük 1 adet mi içecen, 2 adet mi? kesinlikle doktorunla tekrar irtibata geçmelisin.
Ben günde 1 tane kullanmıştım ve bana tekrar doktora gitmem için tarih vermişti ne 1 gün erken ne 1 gün geç gelme söylediğim tarih de gel demişti.
Kesinlikle kan tahlili yaptir derim bende maltepede yim b.büyük te buldum. Umarım hamilesindir canım .. Gerçekten iyi bir eczaciymis vicdanliymis ovitrelleyi satmak için bayiliyorlar çünkü maliyetinden ffazlası kar çünkü . sonucundan haberdar et Bizleri de.selincelin .!.:aaaaa pregnly dahamı iyiymiş..... bunu duyduğuma çok sevindim.....bende maltepede 4 tane eczaneye girdim 5. eczanede buldum sonunda.. ordada dedimki bu ucuzya siz bana ovitrelle verin o pahalı daha kaliteli diye düşündüm.... sonra eczacı dediki buda aynı bunu alın iyi dedim bari aldım... bugün 17. günüm hala adet olmadım inşallah gebeyimdir. yarın kan testi yaptrcm inşallah
Kesinlikle doktorunla tekrar görüşmelisin canım kişiye gore değişiyor ben 3 .günden itibaren yarim olarak içtim mesela ..aay 40756733 .!.:arkadaşlar geçen ay ben de doktora gittim klomen verdi bana ama tam nasıl kullan dediğini hatırlayamadım unuttum adetinin gününü sayarak 5.6 kullan 2 gün sonra gel mi dedi tam bilemedim size nasıl kullan demişti sabah akşam mı kullanmıştınız
............nolucak bu halimiz................ahh ahhkızlar günaydın bende adet oldum çatlatma iğnesinin 17. gününde hemdeyumurtlamaya göre gecikebiliyor. heveslenmemek lazımmış doktorumla görüşücem herhalde bu ay tekrar klomen başlatır. Bakalım modumu düşürmüyorum. diyetisyene başlayıp fazla kilolarımı vericem ancak sağlıklı bir beslenme isticem hızlı kilo verme gibi değil yani gebelik oluşumunu etkilemicek bir beslenme hatta desteklicek bir beslenme tarzına geçicem yürüyüşe başlıcam. hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizle buluştursun bizi inşallah
ilk önce ben oldum sanırım iğnemin 14. gününde geldi kırmızılar............nolucak bu halimiz................ahh ahhallah yardımcımız olsun
ben 2 sene önce aşılama yaptırmıştım. iğneden 13 gün sonra adet olmuştum..... bu sefer çok uzadı tuttu sandım ama yok yokkkk...ilk önce ben oldum sanırım iğnemin 14. gününde geldi kırmızılar
bende bu ay ara vericem bidaha ki aya yine başlamayı düşünüyorumben 2 sene önce aşılama yaptırmıştım. iğneden 13 gün sonra adet olmuştum..... bu sefer çok uzadı tuttu sandım ama yok yokkkk...adetide tam olamadım.... çok koyu geldi hala karnım ağrıyo .. ilaçlar beni mahfetti.... 2 ay bişey içmicem
bilmiyorum canım neyse moralimizi bozmayacağız uzaklaşmaya kafamızı dagıtmaya çalışacağız. Gerçi ben yine klomen kullanıcam bu ay doktor başla dedi 5.gün hayırlısı bakalım. bu akşam hıdırellez bu arada kızlar dilek dilemek isteyen varsa hatırlatıyım dedim............nolucak bu halimiz................ahh ahhallah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?