KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

canımm hala adet olmadım... bugün 17. günüm adet ağrım var 4 gündür ama olmadım. yarında olmazsam kan testi yapcam. çişler hep negatif çıktı
testlerdemi bir şey var acaba hangi marka kullanıyosun cnm hadi bakalım kan testi yaptır ondan sonra olumlu veya olumsuz kesinleşir sonuçta

testlerdemi bir şey var acaba hangi marka kullanıyosun cnm hadi bakalım kan testi yaptır ondan sonra olumlu veya olumsuz kesinleşir sonuçta
valla 3 tane test yaptım üçüde başka eczaneden başka marka... markasına bakmadım ama....... inşallah hayırlı güzel bi sonuç alırım. bende umutlanmaya başladım.... hemen yazıcam size

evet klomenle hamile kaldım. Daha öncesinde gittiğim doktorla doğal yolla gebelik olamıyacağını söylemişlerdi.
Soğan kürü, incir kürü, hayıt tohumu, bal, polen, zerdeçal zencefil, tarçın ceviz, fındık gibi bunlarla beslenerek 2 ay sonra başka bi doktora gittim ve ilk ay da klomenle hamile kaldım. fakat sen şu an bunları deneme zaten hafta sonunu bekliyormuşsun, eğer olmazsa nasıl yaptığımı yazabilirim sana.

arkadaşlar geçen ay ben de doktora gittim klomen verdi bana ama tam nasıl kullan dediğini hatırlayamadım unuttum adetinin gününü sayarak 5.6 kullan 2 gün sonra gel mi dedi tam bilemedim size nasıl kullan demişti sabah akşam mı kullanmıştınız

adetin 5. günü başladım sabah bir akşam bir tok karna içtim.... 5 gün sora hap bitiyo zaten

bence doktorunla tekrar görüşmelisin.
Kişiden kişiye değişiyor günlük 1 adet mi içecen, 2 adet mi? kesinlikle doktorunla tekrar irtibata geçmelisin.
Ben günde 1 tane kullanmıştım ve bana tekrar doktora gitmem için tarih vermişti ne 1 gün erken ne 1 gün geç gelme söylediğim tarih de gel demişti.

anladım canım

Kesinlikle kan tahlili yaptir derim bende maltepede yim b.büyük te buldum. Umarım hamilesindir canım .. Gerçekten iyi bir eczaciymis vicdanliymis ovitrelleyi satmak için bayiliyorlar çünkü maliyetinden ffazlası kar çünkü . sonucundan haberdar et Bizleri de.

E="nesli_ankara06, post: 40745837, member: 665478"]aynen

öyle canım yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu şimdi hamile kalmak bu yiyeceklerle imkansız gibi ama Rabbim isterse o olur inşallah hepimizin bebeği olur bugün doktor günüm ne diyecek bakalım hayırlısı[/QUOTE]
Canim sonucundan haberdar et bizi inşallah güzel haberlerle döner sin.

Kesinlikle doktorunla tekrar görüşmelisin canım kişiye gore değişiyor ben 3 .günden itibaren yarim olarak içtim mesela ..

ben adet oldum arkadaşlar... hemde çatlatma iğnesinden sonra 18. günümde... çokta ümitlenmiştim.....off adetimin 32. günümdeydim... ortalama 30 günde bir adet olurum.... çok heycan yaptım çok stres yaptım ondanmı olmadı anlamadımki............3 tane kocaman yumurtam vardı. iğneden sonra doktora gittim yumrtalar ne güzel çatlamış dedi.... aahhh aaahh kısmette yoksa napalım..... size tavsiyem benm gibi stres panik ypmayın çok zor biliyorum ama off

kızlar günaydın bende adet oldum çatlatma iğnesinin 17. gününde hemde yumurtlamaya göre gecikebiliyor. heveslenmemek lazımmış doktorumla görüşücem herhalde bu ay tekrar klomen başlatır. Bakalım modumu düşürmüyorum. diyetisyene başlayıp fazla kilolarımı vericem ancak sağlıklı bir beslenme isticem hızlı kilo verme gibi değil yani gebelik oluşumunu etkilemicek bir beslenme hatta desteklicek bir beslenme tarzına geçicem yürüyüşe başlıcam. hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda bebişlerimizle buluştursun bizi inşallah

............nolucak bu halimiz................ahh ahh allah yardımcımız olsun

ilk önce ben oldum sanırım iğnemin 14. gününde geldi kırmızılar
ben 2 sene önce aşılama yaptırmıştım. iğneden 13 gün sonra adet olmuştum..... bu sefer çok uzadı tuttu sandım ama yok yokkkk... adetide tam olamadım.... çok koyu geldi hala karnım ağrıyo .. ilaçlar beni mahfetti.... 2 ay bişey içmicem

bende bu ay ara vericem bidaha ki aya yine başlamayı düşünüyorum
kafamdaki hamile kalmak fikrini atmam gerek ama nasıl yapıcam bilmiyorum

............nolucak bu halimiz................ahh ahh allah yardımcımız olsun
bilmiyorum canım neyse moralimizi bozmayacağız uzaklaşmaya kafamızı dagıtmaya çalışacağız. Gerçi ben yine klomen kullanıcam bu ay doktor başla dedi 5.gün hayırlısı bakalım. bu akşam hıdırellez bu arada kızlar dilek dilemek isteyen varsa hatırlatıyım dedim

kızlar yorum bekliyorum. benim arkadaşım 10 senelik evli hiç gebe kalmamıştı 4 aşılama 1 tüp bebek denedi olmadı. daha önce anlatmıştım size. 3 ay önce hamile kaldı ama nasıl. tabiki önce allah kısmet etti... vesile olan boluda bir adam adı kanserci amcaymış dedesinde kalma bir yöntem ile bitkisel hap veriyormuş. hemde hiç kan testi yada bişey yapmadan. ben böle şeylerden çok korkarım hiç kullanmam ... ama dün akşam o arkadaşımın yengesi geldi bana baya anlattı . ben aşılama ve tüp bebek deneyecektim... okadar uğraşacana önce git şu kanserci amcaile bi görüş belkide kısmetin o vesile olacak dedi... kafam karıştı ne yapsamki.... aşılama ya başlasam zaten ilaçlar 350 falan tutacak. bu adam sadece 250 tl alıyorumuş ve yıllardır bir çok hastaya başka haplar veriyormuş bitkiselmiş..... arkadaşmda şimdi hamile .. acaba gitsemmi yahuuuu

sizden hiç duyan varmı bu adamı yurtdışından bile gelenler oluyormuş..... bolu da bir kanserci amca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…