Belirgin bi büyüme yok ama suan göğüslerimin acisindan dokunamiyorum kasiniyor ağrıyor acıyor bu gece acil den bi kan vereyim diyorum ama emin değilim acaba yarın bi idrar testi mi yapsamgöğüs uçlarım benimde acıyorgöğüs ucunda büyüme var mı peki
Eger kan verirsen bize de yaz canim. Benimde idrar testinde negatof cikmisti sen de pozitif cikarsa ben de gider kan testi yaparimi :))))Belirgin bi büyüme yok ama suan göğüslerimin acisindan dokunamiyorum kasiniyor ağrıyor acıyor bu gece acil den bi kan vereyim diyorum ama emin değilim acaba yarın bi idrar testi mi yapsam
................. benim bugün iğneden sonraki 14. günüm dünden beri adet olcakmışım gibi ağrım vardı karnımda.... bu sabah test yapacaktım ama belli bugün adet olacağım.. hiç gebelik belirtim olmadı zaten....5 tane yumurtam vardı ne güzel çatlamıştı.. doktor bile ne güzel durumdasın neden gebe kalamıyorsun anlamadım dedi....... allah nasip etmiyor işte napalım kısmet... dahada ilaç milaç içmicembende de hiç belirti yok pzartesi adet günüm
.............çok haklısın.... bende deli gibi her saniye düşündüm stres yaptım ağladım... habire doktora gittim bekleyemedim... bugün 14. günüm adet olcakmışım gibi ağrım var... adet olunca kafam rahatlıyor düşünceler bitiyor.........Kizlar ne olur beni yanlis anlamayin ve üzülmeyin diye soyluyorum. Hamilelik belirtisi cidden kendini belli ediyor bir sekilde. Ben pko luyum. 9 aydir olmadi. Ilk defa klomen kullanmistim igne kullanmamistim. 3 gün once kan testi yaptim çıkmadı. Zaten belirtim yoktu. Yaa insan kendini biliyorben anlamistim hamile olmadigimi ilk zamanlar isteseydim bebek olurdu hemen ama cok stres ediyorum olmuyor. Zaten adetlerim duzensiz. Ne olur her saniye düşunmeyin. Olmayacak gibi hazirlayinca bebis oluyor hep. Ben hep stres ettim her saniye olmadi yine. Zaten bebek olayi hep ummadigin zaman oluyor
.......inşallah..... merak etmeyin banada 36 saat sonra dedi ama kafama göre takıldım. nasipte varsa her saatte tutar zaten... sonuçta sperm içerde 3 gün yaşıyor. yumurta çatladıysa kısmetinizde varsa elbette tutar.....benimde adet ağrılarım başladı.. iğneden sonra 14. günüm çok üzgünüm galiba olmadııııııkızlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. nisanın 18inde oldum iğnemi doktor 18 mm bir tane yumurta oluşmuş dedi. iğneyi vurulduğum gün ve sonra iki günde bir çalışmalara devam dedi ama burda okuduğuma göre iğneden 24 veya 36 saat sonra çatlıyormuş beni neden öyle yönlendirdi anlamadımbeklemedeyim şimdi iğneden 15 gün sonra regl olmazsan kan testi yapalım dedi bu hafta sonu işte hasta oldum ateşim yükseldi dudagımda ucuklar filan o nedenle anlayamıyorum bir belirti varmı yokmu hastalıktanda olabilir diye... inş hepimiz güzel haberler alırız Allah isteyen herkese nasip etsin
Pkolumusun canim sen pkolulardakan pihtilasmasi olmasin diye veriliyomrb kizlar bende bugun kpntrole gittim adetimin ucncu gunu bu ay da klomende devam edicez dedi bu ikinci olacak . bitde corasprin verdi ama neden diye soramadim sizce neden vermis olabilir
teşekkür ederim nasip dediğiniz gibi Allah biliyor zamanını biz ne desek boş ne yapalım geç olsun da güç olmasın inş biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın hikmeti.......inşallah..... merak etmeyin banada 36 saat sonra dedi ama kafama göre takıldım. nasipte varsa her saatte tutar zaten... sonuçta sperm içerde 3 gün yaşıyor. yumurta çatladıysa kısmetinizde varsa elbette tutar.....benimde adet ağrılarım başladı.. iğneden sonra 14. günüm çok üzgünüm galiba olmadıııııı
hafif duzeyde vardi ama daha sonra yok dedi pco degilsin kesinlikle dedi . peki adetimin 3. gunu bugun ise yarar mi kullanmam ki yada adetli olmadigim zaman kullanmak ise yariyor mu kusira bakma bisuru sey sordum doktorum hastaydi bende kafa karisikligiyla hic bisey soramadan ciktim valla ama aklima takildi bayaPkolumusun canim sen pkolulardakan pihtilasmasi olmasin diye veriliyo
Canım naptin ne durumdasin merak ettim kimseden ses seda yokgöğüs uçlarım benimde acıyorgöğüs ucunda büyüme var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?