benimde yarın iğneden sonraki 14. günüm inş adet olmamrahim duvarını incelttiğini duymuştum bende hatta bununla birlikte progestan veriyormus doktorlar gerçi benim doktorum bana vermedi bilmiyorum nedenama reglinin gecikmesinin sebebi yumurtlama tarihinin değişmesi yumurta büyütücü bir hap ve çatlamasıda yumurtanın büyümesine göre değişiyor ve yumurta çatladıktan tam 14 gün sonrada regl oluyoruz. düzenimiz bu nedenle değişiyor kötü bir şey yok yani reglinin gecikmesinde canım. off herşeyde birşey var yarıyomu zararmı veriyor anlamıyoruz.
genelde pregnly ve ovitrella oluyo çatlatma iğneleri ben pregnyl vuruldumSlm kizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim adetimin 4. Gunu basladim yumurtalarim gelismis ama ne kadar oldugunu soylemedi dr. Sali persembe cumartesi iliski gunlerim yarin sabah choriomon 5000 catlatma ignemi vurulacagim ins hepimiz guzel sonuclar aliriz. Allah yar ve yardimcimiz olsun . ve bu igneden kullanan ve olumlu sonuc alaniniz oldumu ben ilk kez duydum bu igneyi
Canım maalesef benim olmadıcanım 11. günü test yaptım negatif çıktı umudumu kesmiştim ama dün adet günümdü hala olmadım inş olmam bugün iğnenin 13. günü inş adet olmazsam perşembe gidicem dr a sen ne durumdasın giremiyorum bi kaç gündür
üzülme canım herşeyde bi hayır vardırCanım maalesef benim olmadıDün kan verdim ama maalesef tutmamis. 2 ay daha devam edicez dedi doktorum bilemiyorum canım çok sıkıldı çok Üzgünüm rabbım daha fazla aratmasın inşaallah tek duam.. zamanı gelince verecek biliyorum ama peygamber sabri versin hepimize ne diyeyim
. Aynen cnm ya valla takmamak elde degil ins olumlu sonuclar alirizda mutlu oluruz
..............bugün doğum günüm adet olacağımı hissediyodum fakat yinede bi test alayım dedim belki bi sürpriz olur ama gene çıkmadı :evet 24 günde bir oluyorum önceden 26 günde oluyodum bir yıldan beri 24 günü şaşmıyo ayy inş bi kaç gün daha olmam korkuyorum sürekli oldum sanıp sende akıntı falan var mı peki
benimde bu sabah leke geldi geriside gelir akşama kadar..............bugün doğum günüm adet olacağımı hissediyodum fakat yinede bi test alayım dedim belki bi sürpriz olur ama gene çıkmadı :ben artık pes ediyorum
kaç yumurtan oluşmuştu kist neden oluşuyo inş bende de oluşmazMerhaba kizlar..Bende gecen ay klomen ve igne oldum ilk kez ise yaramadi adetin 4 gunu gel demsiti bugun gittim kist olmus 2 ay dogum kontrol hapi kullanicaksin dedi doktor sonrasi asilama..
canım belki daha çıkmıyodur idrarda adet olana kadar umudunu kaybetme evet aslında bu siteye girmek motive ediyor ama bir yandan da daha çok üzerinde düşünmemizi sağlıyor. takıntı gibi oluyor haklısın kafayı rahat tutmak lazım hayırlısı inş en kısa zamanda olurdahada gebe kalana kadar girmicem bu siteye
benimde bu sabah leke geldi geriside gelir akşama kadar
kısmetimizde bu ay yokmuş demekki .benimde bu sabah leke geldi geriside gelir akşama kadar
sağolasın inşallah.. evet adet olmadım ama artık içimdeki kafamdki düşünceyi atmak istiyorum..... allahım adet olsam daha rahat edicem.... ama gebeysem havalara uçucam .... sonum belli olsaaa... bak dayanamadım girdim gene siteye.. napim burda yazıyolarya ... testte çıkmadı gebeymişim diye... insanın iiçi kaynıyo... ayy bendemi öleyim diyosun ama sonum hep hüsran olducanım belki daha çıkmıyodur idrarda adet olana kadar umudunu kaybetme evet aslında bu siteye girmek motive ediyor ama bir yandan da daha çok üzerinde düşünmemizi sağlıyor. takıntı gibi oluyor haklısın kafayı rahat tutmak lazım hayırlısı inş en kısa zamanda olur
bende aynı böle düşünüyorum... adet olunca hemen platese başlicam... sahilde koşucam ohhh piknik yapıcam top oynicam....yumurtanın boyutu da iyimiş aslında anlamıyorum ki neden böyle oluyor. benimde hafta sonu belli olucak ama içimden bir ses olmadı diyor bebeğin oluşumu bir mucize aslında ama ben böyle kazayla tek seferde hamile kalanları anlayamıyorum artık nasıl oluyor bizim aylarca bazılarımızın yıllarca uğraştıgımız hamilelik bazılarına kazayla bir günde geliyor Allahın takdiri işte neyse kızlar ben bu ayda olmazsa spora başlıcam bir kaç fazla kilom var onları vericem daha sağlıklı yaşıcam ve uzaklaşmaya çalışıcam kendinize bir uğraş bulun sizde yoğunlaşmayın çok fazla en iyisi öyle sanırım
Kesinlikle katiliyorum catlatma ignesi olarakta pregnyl daha faydali oldugu icin toplamislar ve cok cok zor bulunuyor kacak olarak geliyormus o da sporcular icin biz anne adaylari icin degil :/selst: 40696546 .!.:bakıyorumda son yorumlarda herkes negatif çıkmış..yokmu hamileyim diye bağırııp havalara uçacak kimse...bide hep diyoruz ya eşimde de bi sorun yok bendede neden gebe kalamıyoruz.. biraz araştırınca doğru bir cevap olacak.. yediğimiz içtiğimiz herşey gdo lu her besinin genetiği bozuldu. o marketlerden alıp yediğimiz yoğurtlar sütler hepsi dalavere .. bakın köyde yaşayan insanlara çatır çatır doğuruyor..... bizim yediğmiz yiyeceklerde öyle bir madde varki Müslümanlığın kökünü kurutmaya çalışan dış mihrakların sinsice hazırladığı bir plan bu... :) şaka gibi ama bi araştırın göreceksiniz
merhaba klomen kullanıp başka bişeylerde yardımcı olark kullandın mı yardımcı olmak isterimyumurtanın boyutu da iyimiş aslında anlamıyorum ki neden böyle oluyor. benimde hafta sonu belli olucak ama içimden bir ses olmadı diyor bebeğin oluşumu bir mucize aslında ama ben böyle kazayla tek seferde hamile kalanları anlayamıyorum artık nasıl oluyor bizim aylarca bazılarımızın yıllarca uğraştıgımız hamilelik bazılarına kazayla bir günde geliyor Allahın takdiri işte neyse kızlar ben bu ayda olmazsa spora başlıcam bir kaç fazla kilom var onları vericem daha sağlıklı yaşıcam ve uzaklaşmaya çalışıcam kendinize bir uğraş bulun sizde yoğunlaşmayın çok fazla en iyisi öyle sanırım
öyle canım yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu şimdi hamile kalmak bu yiyeceklerle imkansız gibi ama Rabbim isterse o olur inşallah hepimizin bebeği olur bugün doktor günüm ne diyecek bakalım hayırlısıKesinlikle katiliyorum catlatma ignesi olarakta pregnyl daha faydali oldugu icin toplamislar ve cok cok zor bulunuyor kacak olarak geliyormus o da sporcular icin biz anne adaylari icin degil :/
teşekkür ederim çok sevinirimmerhaba klomen kullanıp başka bişeylerde yardımcı olark kullandın mı yardımcı olmak isterim
canım adet oldunmu merak ettim seni naptınbende aynı böle düşünüyorum... adet olunca hemen platese başlicam... sahilde koşucam ohhh piknik yapıcam top oynicam....
aaaaa pregnly dahamı iyiymiş..... bunu duyduğuma çok sevindim.....bende maltepede 4 tane eczaneye girdim 5. eczanede buldum sonunda.. ordada dedimki bu ucuzya siz bana ovitrelle verin o pahalı daha kaliteli diye düşündüm.... sonra eczacı dediki buda aynı bunu alın iyi dedim bari aldım... bugün 17. günüm hala adet olmadım inşallah gebeyimdir. yarın kan testi yaptrcm inşallahKesinlikle katiliyorum catlatma ignesi olarakta pregnyl daha faydali oldugu icin toplamislar ve cok cok zor bulunuyor kacak olarak geliyormus o da sporcular icin biz anne adaylari icin degil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?