KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

slm ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişmişti az kaldı çok heyecanlıyım bana dua edin

slm ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişmişti az kaldı çok heyecanlıyım bana dua edin
İnş sen de ben de ve hepimiz pozitif sonuç alırız canım . Ben kendime dua ederken bebek isteyen herkese de dua ediyorum

İnş sen de ben de ve hepimiz pozitif sonuç alırız canım . Ben kendime dua ederken bebek isteyen herkese de dua ediyorum

Bende 7 mayısta iğne vuruldum..10 gün oldu..benimde az kaldıı..Allahın izniyle hepimiz anne olacağız..:)))

selam arkadaşlarr.... yine ben......... 6 gün önce dr gittim yumurtam kendiliğinden 25 mlm olmuş ve çok güzel durumdasın dedi dr.... çatlatma iğnesi verdi... yine pregnly vuruldum. bugün 6. günüm ve hiç heycan yapmıyorum artık . sakince umutla allaha dua ederek ve allaha inanarak bekleyeceğim inşallah.. okadar umut doluyumki sanki bu ay olacak inşallah. kafam rahat stres yapmıyorum ... hep hamile olacağımı düşünüyorum ohhhhhh ne güzell

benim sat 27 nisan. 9'unda iğne vuruldu. bu ay benim ilk. doktorun dediği gibi süreci değerlendirdik. şimdi gelecek haftayı bekliyorum. ancak bu tedavi ile hamile kalanların sayısı oldukça az gibi. bu durum benim ümidimi oldukça kırdı. ancak gergin veya stresli değilim. sadece bir miktar merak var :)

darısı sizlerin başına inşallah :) pes etmek yok hayırlı haberlerinizi bekliyorum çalışmaya devan

İLK KULLANMANDA MI İŞE YARADI CANIM BEN DE CUMA KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM
evet canım ilk kullanmamdı 6 ay öncesinde bir kimyasal gebelik oldu sonra adet düzensizliği dr gittim yumurtaların çalışmamış dedi klomen başladı. 2 yumurta oldu gelişincede çatlatma iğnesi dr sana ilişki tarihi söyler sonrada heyecanlı bir bekleyiş 12 gün idrar tahlili pozitif :)

bende adetimin 5. günü klomen günde bir tane olmak üzere 5 gün kullandım.mayıs 15 te ovıtrelle vuruldum ve beklemedeyim.ama pek umutlu değilim tek yumurtam vardı.

"ayinci, post: 41053491, member: 679531"]evet canım ilk kullanmamdı 6 ay öncesinde bir kimyasal gebelik oldu sonra adet düzensizliği dr gittim yumurtaların çalışmamış dedi klomen başladı. 2 yumurta oldu gelişincede çatlatma iğnesi dr sana ilişki tarihi söyler sonrada heyecanlı bir bekleyiş 12 gün idrar tahlili pozitif :)[/QUOTE]
Hayirli olsun canım ggüzel haberler duymak guzel

kızlar ben bugün başladım klomene size bir soru soracağım da pazartesi yumurtalarıma baktırmaya gideceğim doktora yumurtalara utrasonla mı bakıyor bir arkadaşım alttan muayene dedi ben erkek doktora gitmiştim de nasıl bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…