hiç duymadım canım ama umudun kalacağına git derim bensizden hiç duyan varmı bu adamı yurtdışından bile gelenler oluyormuş..... bolu da bir kanserci amca
İnş sen de ben de ve hepimiz pozitif sonuç alırız canım . Ben kendime dua ederken bebek isteyen herkese de dua ediyorumslm ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişmişti az kaldı çok heyecanlıyım bana dua edin
İnş sen de ben de ve hepimiz pozitif sonuç alırız canım . Ben kendime dua ederken bebek isteyen herkese de dua ediyorum
slm ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişmişti az kaldı çok heyecanlıyım bana dua edin
slm ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişmişti az kaldı çok heyecanlıyım bana dua edin
18 ve 20 mm di canım bu gün 12 gündü idrar tahlili pozitifff :)benimde 2 yumurtam gelişti bende ayın 8 inde igne oldumm.:)) bu arada yumurtaların kaç mm dii??
18 ve 20 mm di canım bu gün 12 gündü idrar tahlili pozitifff :)
çok şükür güzel bir haber18 ve 20 mm di canım bu gün 12 gündü idrar tahlili pozitifff :)
İLK KULLANMANDA MI İŞE YARADI CANIM BEN DE CUMA KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIMdarısı sizlerin başına inşallah :) pes etmek yok hayırlı haberlerinizi bekliyorum çalışmaya devan
evet canım ilk kullanmamdı 6 ay öncesinde bir kimyasal gebelik oldu sonra adet düzensizliği dr gittim yumurtaların çalışmamış dedi klomen başladı. 2 yumurta oldu gelişincede çatlatma iğnesi dr sana ilişki tarihi söyler sonrada heyecanlı bir bekleyiş 12 gün idrar tahlili pozitif :)İLK KULLANMANDA MI İŞE YARADI CANIM BEN DE CUMA KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM
teşekkür ederim canım en kısa zamanda sizlerde inşallahçok şükür güzel bir habertebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin
Bende 8 inde oldum iğne bekliyorumslm ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişmişti az kaldı çok heyecanlıyım bana dua edin
Ayinci ben test yapmadim korkuyorum sevindim sana hayırlı olsun kuzu sende adet belirtisi olmusmu YDÜ ben hasta olacak gibi yim18 ve 20 mm di canım bu gün 12 gündü idrar tahlili pozitifff :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?