Yumurta takibini alttan yapiyolr cnm benim gittigim drlardan bi tanesi karnimdan baktikızlar ben bugün başladım klomene size bir soru soracağım da pazartesi yumurtalarıma baktırmaya gideceğim doktora yumurtalara utrasonla mı bakıyor bir arkadaşım alttan muayene dedi ben erkek doktora gitmiştim de nasıl bakıyorlar
bayan mı doktorun canımYumurta takibini alttan yapiyolr cnm benim gittigim drlardan bi tanesi karnimdan bakti
Su anki doktorum gebe kalana kadar alttan bakicam alis artik dedi en son gittigimde :)
Evet cnmm ama oncekiler erkektibayan mı doktorun canım
bakalım canım ben de pazartesi göreceğim buğun kullandım klomeni kolum falan uyuştu yorgun gibiyim acaba psikolojik mi dedim kendi kendimeEvet cnmm ama oncekiler erkekti
Klomen bende uyku yapiyordu cnm ilac bittikten sonra normale donuyordumm.bakalım canım ben de pazartesi göreceğim buğun kullandım klomeni kolum falan uyuştu yorgun gibiyim acaba psikolojik mi dedim kendi kendime
evet canım oldu sanki adet olacakmış gibi ama kasığımda iğne batması gibi batmalar oldu mide bulantım erken başladı her gebelik bir olmazmış amaAyinci ben test yapmadim korkuyorum sevindim sana hayırlı olsun kuzu sende adet belirtisi olmusmu YDÜ ben hasta olacak gibi yim
üzüldüm canımAyinci bugün adet oldumsınırlıdır ve buay da boşa gitti birde diyorumki beş ay oldu uğraşıyorum yıllarca uğraşanlar var nasıl Sabrediyom ar kuzu yaaaa. ..
benimde aynıydı canım akıntı hala var sarımtırak test yapmadın mı hiç ?Buqun d benim 14 günüm resmen adet olcak mısım gibi belim ve kasığıö ağrıyor bide akıntırm su gibi geliyor bu ayda olmadı ilkiğnede olmazdı saten Bos umut bağladımsabaha görürüm kırmızıları
Hayırbenimde aynıydı canım akıntı hala var sarımtırak test yapmadın mı hiç ?
Mrb ayinci nasıl oldunüzüldüm canımbenimde çok sancım var düşüyor galiba kan verdim bu gün tekrar birazdan belli olacak
üzüldüm canımbenimde çok sancım var düşüyor galiba kan verdim bu gün tekrar birazdan belli olacak
iyiyim canım kasıklarımda arada batma trzında ağrılarım oluyor hayırlısı haftaya dr gideyim diyorum inşallah iyi gider herşeyMrb ayinci nasıl oldun
teşekkür ederim canım hcg 127 oldu inşallah artaya devam ederCanım umarim test sonucun iyidir ve guzel haberler verirsin bize.
Ben Varım adetlerim düzenli fakat yumurtalarım çatlamıyor yani geç çatlıyor İğne ile ancak zamanında çatlıyormerhaba arkadaşlar. yumurta çatlama problemi olanların her hangi bir belirtileri oluyormu ? yani çatlamayan yumurta adet düzensizliğimi yapıyor... yada adeti düzenli olupta yumurtası çatlamayan var mı aranızda ?
Mesela adetinin kacinci günü catliyor. Bende yumurtularimin catlamadigindan supheleniyirum.Ben Varım adetlerim düzenli fakat yumurtalarım çatlamıyor yani geç çatlıyor İğne ile ancak zamanında çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?