KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Yumurta takibini alttan yapiyolr cnm benim gittigim drlardan bi tanesi karnimdan bakti
Su anki doktorum gebe kalana kadar alttan bakicam alis artik dedi en son gittigimde :)

bakalım canım ben de pazartesi göreceğim buğun kullandım klomeni kolum falan uyuştu yorgun gibiyim acaba psikolojik mi dedim kendi kendime
Klomen bende uyku yapiyordu cnm ilac bittikten sonra normale donuyordumm.

Ayinci ben test yapmadim korkuyorum sevindim sana hayırlı olsun kuzu sende adet belirtisi olmusmu YDÜ ben hasta olacak gibi yim
evet canım oldu sanki adet olacakmış gibi ama kasığımda iğne batması gibi batmalar oldu mide bulantım erken başladı her gebelik bir olmazmış ama

Ayinci bugün adet oldumsınırlıdır ve buay da boşa gitti birde diyorumki beş ay oldu uğraşıyorum yıllarca uğraşanlar var nasıl Sabrediyom ar kuzu yaaaa. ..

Ayinci bugün adet oldumsınırlıdır ve buay da boşa gitti birde diyorumki beş ay oldu uğraşıyorum yıllarca uğraşanlar var nasıl Sabrediyom ar kuzu yaaaa. ..
üzüldüm canım benimde çok sancım var düşüyor galiba kan verdim bu gün tekrar birazdan belli olacak

Buqun d benim 14 günüm resmen adet olcak mısım gibi belim ve kasığıö ağrıyor bide akıntırm su gibi geliyor bu ayda olmadı ilkiğnede olmazdı saten Bos umut bağladım sabaha görürüm kırmızıları

benimde aynıydı canım akıntı hala var sarımtırak test yapmadın mı hiç ?

Kizlar klomen iğne ve progestan dan sonra bugün doktora gittim bir ay ara vericem sonra tekrar klomen devam edecek dedi neden ufak kistler olmuş hiç bir ilaç vermedi kendiliğinden gecermi

merhaba arkadaşlar. yumurta çatlama problemi olanların her hangi bir belirtileri oluyormu ? yani çatlamayan yumurta adet düzensizliğimi yapıyor... yada adeti düzenli olupta yumurtası çatlamayan var mı aranızda ?

merhaba arkadaşlar. yumurta çatlama problemi olanların her hangi bir belirtileri oluyormu ? yani çatlamayan yumurta adet düzensizliğimi yapıyor... yada adeti düzenli olupta yumurtası çatlamayan var mı aranızda ?
Ben Varım adetlerim düzenli fakat yumurtalarım çatlamıyor yani geç çatlıyor İğne ile ancak zamanında çatlıyor

Ben Varım adetlerim düzenli fakat yumurtalarım çatlamıyor yani geç çatlıyor İğne ile ancak zamanında çatlıyor
Mesela adetinin kacinci günü catliyor. Bende yumurtularimin catlamadigindan supheleniyirum.

Normale adetin 21.günü ancak çatlıyordu pko var bende .tedavi görüyorum çatlama iğnesi ile 14.günü çatlıyor ama tedavisiz geç çatlıyor Dr gittiniz mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…