canım 4 ay hiç ara vermeden mı kullandımnnnn???ben gecen ay kullandım bu aay doktor ara verelım dedi muayne etmeden
tombilibu canım Allahım kucagına almayı nasip etsin sağlıcakla darısı tüm bekleyenlerle benim başıma
esemos meraba canım benımde adetım bu hafta sonu pazar bızde asılamaya gecmek ıstıyoruz ama proseduru nedır pek bılmıyorum ve kaca mal oluyo adetlıykenmı gıtmelıyım dr ra falan nasıl oluyo soylersen cook sevınırım canım
kıslar mrb
dün dr. a gittim 3 tane yumurtam oluşmuş
ama daa 13-14 mm kadarlar
cumaya anca 18 mm olur dedi
cuma öğlen tekrar gidicem ve inş. preglyn olucam
Merhaba kızlar ben yeni maceralarla geldim.
Pazar akşamı artık benden pıhtı gelmeye başladı kanama arttı. Gece rüya görüyorum lavaboya gitmişim benden sonra eşim girmiş buralar hep kan ne oldu sana derken uyandım. Bir anda ıslaklık hissettim lavaboya fırladım kan içindeyim. Üstelik kırmızı işn garibi ağrılarda azalmıştı. Sonra dr a gitttik adam moralimi bozdu kesen bozulmuş içinde bebek yok dahada aşağı inmiş 3-4 gün bekle kürtaj yapalım dedi. Eve yolladı. Sürekli ağlayıp dua ettim.
Sabah yumurta tedavimi uygulayan dr a gittim. Baktı kese düzgün bebek içinde kalbi atıyor dedi ama rahimde kanama olduğunu ultrasonda gördü. Günlük 3 tane progestron alyordm onların yanında iğne verdi. Haftada iki kez iğne yaptıracağım.
Öğleden sonrada kendi dr uma gittim oda baktı ve kanaman çok azmış dedi. Herşeye rağmen kese büymüş bebek gelmiş kalbi atıyor dedi. Şuan pedle geziyorum çok moral bozucu.
Merhaba kızlar. Nasıl yani, Gülcan nereye gitti kii???
zeyhat geçmiş olsun canım
ama inan bebeğin hep senle olucak ve inanılmaz sağlam güçlü bi bebek olucak
bunca şeye dayanmş kolaymı
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?