- 18 Kasım 2019
- 5.601
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Hayır ya vardır illa gölge falan kaç dakika oldu dur hemen karalar bağlamaAy canım keske öyle olsa negatif cıktı su an aylarca uyuyp uyanmayasım var
Yok annem vermemiş biliyor şımarıklık tan olduğunu ısırıyormuşumdaonunda sütü azmış zaten bende iki buçuk ay emmişim çok kusan bir bebekmişim bıldırcın yumurtası ile hayata dönmüşüm resmen her şeyi denemişler kilo alamamışım keşke şimdide öyle olsam
Ay ne güzel derdin var arkadaşım kilo kötü şey her anlamda boşver kal böyle yaş ilerleyince oturuşuyorkız ısırmakta çok kötü oluyor benim kızda ısırırdı 2 3 gün acısını çekerdim keşke bende biraz kilo alabilsem bende alamayanlardanım kızıma hamile olmadan önce 42 kiloydum hamşlelşgşmşn son ayında 48 kiloydum dogum yaptım 40 kilo kaldım şimdi şimdi aldım 46 kilo oldum 55 olmam lazım boyuma göre aslında
20 dkka oldu valla tertemizHayır ya vardır illa gölge falan kaç dakika oldu dur hemen karalar bağlama
Bugün kaçıncı günü ilişkinin iğne günü sayma ondan önce ilişki olmamıştır belkide zaten hangi gün tuttuğunu bilemeyiz belki ikinci ilişki tuttu zaman var daha20 dkka oldu valla tertemiz
İlişkinin 11 veya 10. Günü baska ilişki olmadı zatenardarda iki gün oldu sonra ben giremedim ama tam catlama günleriydi olsa o günlerde plurdu testte bak içini bile söktüm sinirşm bozuldu artıkBugün kaçıncı günü ilişkinin iğne günü sayma ondan önce ilişki olmamıştır belkide zaten hangi gün tuttuğunu bilemeyiz belki ikinci ilişki tuttu zaman var daha
boyun kaç canımkız ısırmakta çok kötü oluyor benim kızda ısırırdı 2 3 gün acısını çekerdim keşke bende biraz kilo alabilsem bende alamayanlardanım kızıma hamile olmadan önce 42 kiloydum hamşlelşgşmşn son ayında 48 kiloydum dogum yaptım 40 kilo kaldım şimdi şimdi aldım 46 kilo oldum 55 olmam lazım boyuma göre aslında
Kız ben gölge görüyorum vallaha bak azcık oynadım resimle bugün daha erkenmiş inşallah doğru görmüşüm dür iki üç gün sonra tekrar yaparsınİlişkinin 11 veya 10. Günü baska ilişki olmadı zatenardarda iki gün oldu sonra ben giremedim ama tam catlama günleriydi olsa o günlerde plurdu testte bak içini bile söktüm sinirşm bozuldu artık
167 canım kısa boylulardanım benboyun kaç canım
kız bende sanki gördüm de dedim hayalmi görüyorum dedimKız ben gölge görüyorum vallaha bak azcık oynadım resimle bugün daha erkenmiş inşallah doğru görmüşüm dür iki üç gün sonra tekrar yaparsın
Gerçekten arkadaşım umut vermek için falan demiyorum gördüm yani resmi kaydedip renkleriyle oynadım biraz dahada gördüm evet çok silik ama öyle inşallah kopkoyu olur bikaç gün sonrakız bende sanki gördüm de dedim hayalmi görüyorum dedim
aynen canım boşa umut verilmez bende gördüm hafiften emşn olamadım o yüzden demedim sen yazınca 2 kişi yanlış göremez dedimGerçekten arkadaşım umut vermek için falan demiyorum gördüm yani resmi kaydedip renkleriyle oynadım biraz dahada gördüm evet çok silik ama öyle inşallah kopkoyu olur bikaç gün sonra
Nasıl oynadın kız bi banada atsana bakayımGerçekten arkadaşım umut vermek için falan demiyorum gördüm yani resmi kaydedip renkleriyle oynadım biraz dahada gördüm evet çok silik ama öyle inşallah kopkoyu olur bikaç gün sonra
Yok kız kısa değilmişsin iyi bence boyun167 canım kısa boylulardanım ben
Canım belki senin telefondan mı öyle göründü acaba cünkü ben kör oldum bakarken bişey görmek için göremedimGerçekten arkadaşım umut vermek için falan demiyorum gördüm yani resmi kaydedip renkleriyle oynadım biraz dahada gördüm evet çok silik ama öyle inşallah kopkoyu olur bikaç gün sonra
Şu şekilde sağda kesinleştirme falan yaptım kalın bi gölge farketmiştim biraz daha net gördüm böyle yapınca belki telefondan resimden kaynaklıdır ama inşallah biz doğru görmüşüzdür € bu sembolün alt hizasında
Evet canım gördüm dediğin yeri ama tesyi kapatınca o kısım içerde kalıyo
Bilemedim ki ama gerçekten şuan erkenmiş bikaç gün sonra 14.gün gibi daha kesin sonuç alırızEvet canım gördüm dediğin yeri ama tesyi kapatınca o kısım içerde kalıyo
Zaten gecen ay iğnenin 15. Günü adet gelmişti salı gününe denk geliyor o da o gün daha iyi anlarım artıkBilemedim ki ama gerçekten şuan erkenmiş bikaç gün sonra 14.gün gibi daha kesin sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?