Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ısırmakta çok kötü oluyor benim kızda ısırırdı 2 3 gün acısını çekerdim keşke bende biraz kilo alabilsem bende alamayanlardanım kızıma hamile olmadan önce 42 kiloydum hamşlelşgşmşn son ayında 48 kiloydum dogum yaptım 40 kilo kaldım şimdi şimdi aldım 46 kilo oldum 55 olmam lazım boyuma göre aslında

Ay ne güzel derdin var arkadaşım kilo kötü şey her anlamda boşver kal böyle yaş ilerleyince oturuşuyor

Bugün kaçıncı günü ilişkinin iğne günü sayma ondan önce ilişki olmamıştır belkide zaten hangi gün tuttuğunu bilemeyiz belki ikinci ilişki tuttu zaman var daha
İlişkinin 11 veya 10. Günü baska ilişki olmadı zatenardarda iki gün oldu sonra ben giremedim ama tam catlama günleriydi olsa o günlerde plurdu testte bak içini bile söktüm sinirşm bozuldu artık

Eklentiler

• 6C44555A-6861-44C5-A35F-B0F492892C4D.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 35
boyun kaç canım

İlişkinin 11 veya 10. Günü baska ilişki olmadı zatenardarda iki gün oldu sonra ben giremedim ama tam catlama günleriydi olsa o günlerde plurdu testte bak içini bile söktüm sinirşm bozuldu artık
Kız ben gölge görüyorum vallaha bak azcık oynadım resimle bugün daha erkenmiş inşallah doğru görmüşüm dür iki üç gün sonra tekrar yaparsın

kız bende sanki gördüm de dedim hayalmi görüyorum dedim
Gerçekten arkadaşım umut vermek için falan demiyorum gördüm yani resmi kaydedip renkleriyle oynadım biraz dahada gördüm evet çok silik ama öyle inşallah kopkoyu olur bikaç gün sonra

Gerçekten arkadaşım umut vermek için falan demiyorum gördüm yani resmi kaydedip renkleriyle oynadım biraz dahada gördüm evet çok silik ama öyle inşallah kopkoyu olur bikaç gün sonra
aynen canım boşa umut verilmez bende gördüm hafiften emşn olamadım o yüzden demedim sen yazınca 2 kişi yanlış göremez dedim

Canım belki senin telefondan mı öyle göründü acaba cünkü ben kör oldum bakarken bişey görmek için göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…