Ben de klomen kullandım iğnenin 19 .günü iki gün önce test yaptm negatif beirtiler var doktor normal adet gününu bekle dedi kan testi yap istersen dedi ama ben negatifi gördükten sonra hiç bir şey yapmak istiyorum zaten doktora da gitmedim telefon ettimCanım iğne kullanmadim sadece klomen kullanmıştım bugün olmam gerek olmadım ya her ay aslında değişmeye başladı adetim geçen ay 30 da oldum ondan önce ki ay 28 de olmuştum anlamadım ya bı iki gün uzaması normalmi her ay
İlk klomen kullanımda iğne verdi mi doktr bnim ilk kullanımını vermedi iğne zatn yumurtam 14mm blki ondan vermedi adet olmayı bekliyorum ikinci klomeni kullanmak icinBen de klomen kullandım iğnenin 19 .günü iki gün önce test yaptm negatif beirtiler var doktor normal adet gününu bekle dedi kan testi yap istersen dedi ama ben negatifi gördükten sonra hiç bir şey yapmak istiyorum zaten doktora da gitmedim telefon ettim
Verdi iğne benimde ilk klomenİlk klomen kullanımda iğne verdi mi doktr bnim ilk kullanımını vermedi iğne zatn yumurtam 14mm blki ondan vermedi adet olmayı bekliyorum ikinci klomeni kullanmak icin
Seni üzmek istemem ama benim de iğnenin 19 günü bugün az önce adet oldum bende klomen kullanmıştımHanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
Bnim herhlde yumurtam küçük diye vermediVerdi iğne benimde ilk klomen
Olabilir keşke bana da vermeseymis ilk klomenden sonra adeti bekleseydim gecikti adetim benim ama az önce oldum çok üzgünümBnim herhlde yumurtam küçük diye vermedi
ateşin güzel aslında ben hamileliligimde ateş takibi yaptım 36 ya düşerse adet olunuyor benim ateşim 36,7 ile 37,7 arasındaydı hep sen testini tekrarla canım çıkmadık candan umut kesilmez adet olana kadar tekrarlaHanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
canım benim inannın ne desemde üzüntnüzü alsam diye düşünüyorum bişey bulamıyorum rabbimin vardır bi bildigi canım üzülme olurmu bu ay yemene içmene herşeye dikkat et sıcak duş alma beraberlikten sonra hemen kalkma bel altına yastık koy sogan sarımsak ıspanak gibi yiyecekleri çok tüket rşinle beraber eşine her akşam bi türk hahvesi içir gibi canımOlabilir keşke bana da vermeseymis ilk klomenden sonra adeti bekleseydim gecikti adetim benim ama az önce oldum çok üzgünüm
Seni üzmek istemem ama benim de iğnenin 19 günü bugün az önce adet oldum bende klomen kullanmıştım
Benimde az önce 36.5 çıktıateşin güzel aslında ben hamileliligimde ateş takibi yaptım 36 ya düşerse adet olunuyor benim ateşim 36,7 ile 37,7 arasındaydı hep sen testini tekrarla canım çıkmadık candan umut kesilmez adet olana kadar tekrarla
Benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım dahaOlabilir keşke bana da vermeseymis ilk klomenden sonra adeti bekleseydim gecikti adetim benim ama az önce oldum çok üzgünüm
Hayırlısı olsun bir iki güne olursun ama inşallah hamilesindir bir dahaki aya kaldı benimBenimde bugün olmam gerekiyordu olmadım daha
Tamam canım çok tşk ederim sen de dikkat et kendinecanım benim inannın ne desemde üzüntnüzü alsam diye düşünüyorum bişey bulamıyorum rabbimin vardır bi bildigi canım üzülme olurmu bu ay yemene içmene herşeye dikkat et sıcak duş alma beraberlikten sonra hemen kalkma bel altına yastık koy sogan sarımsak ıspanak gibi yiyecekleri çok tüket rşinle beraber eşine her akşam bi türk hahvesi içir gibi canım
Ben hep sıcak duş alıyorum nasil bir etkisi var biyoloji öğretmeniyim sözde ahahahahacanım benim inannın ne desemde üzüntnüzü alsam diye düşünüyorum bişey bulamıyorum rabbimin vardır bi bildigi canım üzülme olurmu bu ay yemene içmene herşeye dikkat et sıcak duş alma beraberlikten sonra hemen kalkma bel altına yastık koy sogan sarımsak ıspanak gibi yiyecekleri çok tüket rşinle beraber eşine her akşam bi türk hahvesi içir gibi canım
Aynen kuzum Olcam kesin zaten belirtilerim başladıHayırlısı olsun bir iki güne olursun ama inşallah hamilesindir bir dahaki aya kaldı benim
Canimm ben yine adet olacağım sanırım salı günü adet günüm ağrı hiriyor arada göğüslerim de büyüdü
İnşallah canımKizlar ben de iki gun sonra basliyorum klomeneinsallah guzel sonuclar olur Allahim amin
Canim benim hala netlesmedi dis gebelikmi normalmi keseyi goremiyorlar ve yukselme devam ediyor, sali gunu tekrar kan vericem eger yeterli yukselme olmamissa kurtaj yapacaklar ve bhcg dusuyormu diye bakacaklar, eger kurtaja ragmen bhcg dusmezse ogne yapacaklar.Beyazgulbeyaz canım sen nasıl oldun ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?