Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de klomen kullandım iğnenin 19 .günü iki gün önce test yaptm negatif beirtiler var doktor normal adet gününu bekle dedi kan testi yap istersen dedi ama ben negatifi gördükten sonra hiç bir şey yapmak istiyorum zaten doktora da gitmedim telefon ettim

İlk klomen kullanımda iğne verdi mi doktr bnim ilk kullanımını vermedi iğne zatn yumurtam 14mm blki ondan vermedi adet olmayı bekliyorum ikinci klomeni kullanmak icin

Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?

Seni üzmek istemem ama benim de iğnenin 19 günü bugün az önce adet oldum bende klomen kullanmıştım

ateşin güzel aslında ben hamileliligimde ateş takibi yaptım 36 ya düşerse adet olunuyor benim ateşim 36,7 ile 37,7 arasındaydı hep sen testini tekrarla canım çıkmadık candan umut kesilmez adet olana kadar tekrarla

Olabilir keşke bana da vermeseymis ilk klomenden sonra adeti bekleseydim gecikti adetim benim ama az önce oldum çok üzgünüm
canım benim inannın ne desemde üzüntnüzü alsam diye düşünüyorum bişey bulamıyorum rabbimin vardır bi bildigi canım üzülme olurmu bu ay yemene içmene herşeye dikkat et sıcak duş alma beraberlikten sonra hemen kalkma bel altına yastık koy sogan sarımsak ıspanak gibi yiyecekleri çok tüket rşinle beraber eşine her akşam bi türk hahvesi içir gibi canım

Tamam canım çok tşk ederim sen de dikkat et kendine

Ben hep sıcak duş alıyorum nasil bir etkisi var biyoloji öğretmeniyim sözde ahahahaha

Beyazgulbeyaz canım sen nasıl oldun ne durumdasın
Canim benim hala netlesmedi dis gebelikmi normalmi keseyi goremiyorlar ve yukselme devam ediyor, sali gunu tekrar kan vericem eger yeterli yukselme olmamissa kurtaj yapacaklar ve bhcg dusuyormu diye bakacaklar, eger kurtaja ragmen bhcg dusmezse ogne yapacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…