Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı olsun pazartesi sonucunu bizede yaz

Noldu sonucun yavrum var mı hayır haber

Kizlarr igneyle birlikte 8 gun oldu beklemedeyim heyecanliyim umutluyum bi okadarda umutsuzum hayirlisi olsun hepimiz icin
Aynı şekilde canım benimde iğne dahil olmak üzere 7.gün bende 14.gün gibi test yapıcam inşallah bu Ay bebeklerimize kavuşuruz senin kaç yumurta vardı kaç mm di senin hikayeni unutmuşum

Aynı şekilde canım benimde iğne dahil olmak üzere 7.gün bende 14.gün gibi test yapıcam inşallah bu Ay bebeklerimize kavuşuruz senin kaç yumurta vardı kaç mm di senin hikayeni unutmuşum
Insallah canim benim bir tane olustu adetin 13. Gunu kontrole gittigimde 18,93 idi insallah tutar ama yorumlarda okudugum kadariyla bir tanesiyle zor olur diyorlar ondan onceki ayda da bitane vardi adetin 9.gunu sanirim 14 mm idi ya yumurtalarim kaliteli degil buyumuyor yada catlamiyor sende nasil durumlar bide ne belirtiler yasiyorsun canim

Benim geçen ay altı tane olgun yumurtam vardı tutmadı Allah nasip edecekse tek yumurta yeter zaten doğal olarak her kadın bir adet yumurta atıyor ayda onun için sakın üzülme. Ben geçen aydan farklı olarak bu ay iğneden 36 saat sonra sümük gibi olan akıntıyı gördüm çok şükür geçen ay bence değerlendirmelerim zamanlı olmadı bu ay daha özenli oldu biri 23 biri 16 buçuk milim yumurtam vardı iğne vururken diğerleri daha 14 milimdi. Şuan sadece sarıya yakın olan bir akıntım geliyor aralıklarla bazen çok hafif sancılar giriyor kasıklarıma başka bir belirti yok kendimi dinlememeye çalışıyorum senin ne gibi belirtiler var peki hemen hemen aynı günlerimiz

Yok canım yaomadım yarında yapmıcam zaten yarın adet gelicek bence bugün hafif sancılrım vardı öyle hissediyorum yarın 15. Gün olcak gecen seferde iğnenin 15. Günü gelmişti
Adet görene kadar umutsuz konuşmak yok Allah bilir orasını biz dua etmeye devam edelim peki bu ay olmazsa doktor ileriki aylar için bişey dedimi aşılama vs

Adet görene kadar umutsuz konuşmak yok Allah bilir orasını biz dua etmeye devam edelim peki bu ay olmazsa doktor ileriki aylar için bişey dedimi aşılama vs
Yok ara verelim dedi aşılama düşünmez heralde daha önce 1 sene içinde 2 kez gebelik olduğu için. Hiç bu konuyu acmadı cünkü

Yok ara verelim dedi aşılama düşünmez heralde daha önce 1 sene içinde 2 kez gebelik olduğu için. Hiç bu konuyu acmadı cünkü
Anladım canım doktor bana üç ay ara veririz olmazsa isterseniz aşılama deneriz dedi benim de iki gebelik oldu yedi ay arayla ama bakalım gene olacak mı

Anladım canım doktor bana üç ay ara veririz olmazsa isterseniz aşılama deneriz dedi benim de iki gebelik oldu yedi ay arayla ama bakalım gene olacak mı
Kız benimde tam 2 gebeliğim arası 7 ay biri ekimde oldu biri mayısta. Bizde şimdi cok uyarılıyor ilclarla yumurtalıklar diye ara vericez ama kan sulandırıcı işinidevam edicek miyiz koruncak mıyız o kısmı bilemiyorum

Kan sulandırıcıyı kesebilir belki ama coraspine devam eder sanki inşallah zaten bişeye gerek kalmadan hamile kalırız daha fazla beklemeden

Anladim canim Allah nezaman dilerse o vakit olur ister bir yumurtayma ister iki veya on. Benim her ay yumurta aki gibi akintim olurdu yumurtladigimda bu sefer olmadi yada ben kacirdim ve akintim bende herzaman var olan birsey onun icin akinti konusunda birsey diyemem igneden 38 saat sonra sol kasik cok fena agridi bacagimi vurdu resmen ondan sonrada iste arada bir kasiklarda hareketlilik az once iki tarafta agridi gebelik test almadim adetim duzensiz insallah fazla bekletmeden gelir bebislerimiz ama belli olmaz 14. Gunu belki test yapabilirim meraktan

Yok canım yaomadım yarında yapmıcam zaten yarın adet gelicek bence bugün hafif sancılrım vardı öyle hissediyorum yarın 15. Gün olcak gecen seferde iğnenin 15. Günü gelmişti
Ya bi ara test atmistin orda cok cok silik bi cizgi bende gormustum yarin insallah gelmezde hamis haberini aliriniz senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…